TomasC píše:midolek píše:správná volba jít do RCFactory. Líbí se mi RS 352
Skvělá volba. Nejlepší simulátor na světě
Osobně doporučuji moc na vybavení nešetřit a pořídit rychlá a silná serva. Aku spíš více kusů a menší kapacita. Prostě si lépe zalétáš.
Přesně tak. Já mám RS 352 RC-Factory 1,2m. Osazení AXI 281416, všechna serva HS 82 MG, regl Castle Phoenix 35A, vrtule APC 12x6SF, baterky Hyperion 3S 1800 mAh.
Před tím jsem tam měl nějakej čínskej regl a serva D90MG. Nelítalo to špatně, až na to, že ty serva jsem strhal. Na tuhle velikost jsou podle mě slabá, při razantním létání se očeše
první ozub. kolečko v převodech, který je navíc z umělé hmoty(což mě u serva D90MG s kov.převody docela udivilo). Stalo se mi to u všech těchto serv.
Největší změna byla v reglu. Teď je to teprve pořádný lítání.
Od RCF jsem měl metrovky Yak 55, Flashe a RS 352. Jestli to můžu porovnat, tak ty metrovky jsou o něco živější, ale taky náchylnější na vítr atd. 1,2m je v podstatě cca 2x těžší, takže letový projev je takový majestátnější, je tam na vše trochu víc času. Kdybych se měl teď znovu rozhodovat, šel bych jednoznačně do 1,2m, ale s kvalitním osazením. Je to sice o trochu dražší, ale určitě se to vyplatí.