Huan Qi 838-nastavení

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Odpovědět
Zpráva
Autor
premio

Huan Qi 838-nastavení

#1 Příspěvek od premio »

Zdravím, koupil jsem koaxiál Huan Qi 838. Jsem naprostý začátečník, chtěl jsem si vyzkoušet létání s vrtulníkem. Potřebuji poradit, kde dělám chybu. Po startu vrtulník jakoby ubíhá do strany a neletí rovně nahoru. Udržet pak směr a dráhu letu je nemožné.

Díky za odpovědi
arda1
Kontaktovat uživatele:

Re: Huan Qi 838-nastavení

#2 Příspěvek od arda1 »

Zkus ho rychle odlepit od země do nějaký dostatečný výšky(třeba metr)- tohle jakoby překlápění na bok je u heli zcela normální -mimo jiné to dělá to zvířený vzduch od podlahy. Pokud má model řízenou cykliku dá se to eliminovat - u tohodle ne. Radek
ICQ 638556901
premio

#3 Příspěvek od premio »

asi sem to špatně napsal-i když ho odlepim a je třeba 2 m nad zemí(nebo výš) ubíhá a nedrží na místě a malonko se při tom otáčí kolem osy. Nejde mi to pořádně natrimovat. Měl sem dojem, že tenhle typ by měl viset na místě bez problému.
cilek

#4 Příspěvek od cilek »

Chtěl bys, aby vrtulník visel úplně sám na místě, i když třeba vysílačku položíš na zem? Tak to nepůjde. Pořád musíš řídit. Na model působí hodně vlivů a ty je musíš zpětnou vazbou přes svůj mozeček vyrovnávat. Jen záleží na tom, jak moc musíš řízení korigovat. A to se těžko řeší na dálku.
corona

#5 Příspěvek od corona »

premio píše:asi sem to špatně napsal-i když ho odlepim a je třeba 2 m nad zemí(nebo výš) ubíhá a nedrží na místě a malonko se při tom otáčí kolem osy. Nejde mi to pořádně natrimovat. Měl sem dojem, že tenhle typ by měl viset na místě bez problému.

Viset dle tvýho přání bude možná ve větší místnosti (sál, hala) bez průvanu a za předpokladu, že je mechanicky nepoškozen, nejsou zkroucený listy, křivý hřídele, nedrhnou kolečka atd.
Jde o hračku, nemůžeš chtít zázrak.
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“