Ahoj,
máte někdo zkušenosti s MP3 přehrávačema do auta. Koupil jsem si čínskou šunku a stále mi škvrčí na jakékoliv naladěné frekvenci. Dělají Vám to i dražší přehrávače, nebo to tak prostě je. Díky za všechny rady
FMT100 vysílač (MP3 přehrávač)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Re: FMT100 vysílač (MP3 přehrávač)
ahoj já používám http://www.mp3namiru.cz/cs/10-fm-transmitter-vajíčko-červený.html nahraju písničky na flash disk naladím a luxus
Model: Piper super cub LP od Hobbyzone
Model: Piper super cub od Pelikána
Vysílačka:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
Model: Piper super cub od Pelikána
Vysílačka:Turnigy 9X 9Ch Transmitter
- kubadera
- Kontaktovat uživatele:
taky mám podobný bazmek doma. Kupoval jsem ho kdysi dávno před delší cestou do Rakous na hory a těšil se jak nabiju mp3 přehrávač muzikou a nebudu furt muset měnit cdčka. Nic z toho nebylo, taky jsme to pořádně nenaladili, stálé šumění nám jen cestu otrávilo a v půlce jsme to vzdali.
JBP píše:Ahoj,
máte někdo zkušenosti s MP3 přehrávačema do auta. Koupil jsem si čínskou šunku a stále mi škvrčí na jakékoliv naladěné frekvenci. Dělají Vám to i dražší přehrávače, nebo to tak prostě je. Díky za všechny rady
nalad si tu nejnižžší frekvenci---87,5, pokud se nepletu, ani po Praze problém---jediné rušení kousek od Loun při prujezdu jednou vesnicí---cca 100m, zřejmě místní radioamatér
Jediný problém, absolutně to znehybní GPS, pokud potřebuji jet podle navigace, musím mp3 vypnout .Jinak systémově mám dva typy---v jednom autě to přeskakuje po nějakých třeba 1OO skladbách---strašný se v tom orientovat, v druhém autě to přeskočí na další soubor---další ucelenou nahrávku.
kluk s tím měl ohledně příjmu problém v Oktávce, já to zkoušel v rámci plánované akce---letní autokino a příjem po celém parkovišti.
Mám přesně tento http://dx.com/p/mp3-player-fm-transmitt ... -port-4997 vysílač a stejná zkušenost jako pepin. Musí se to naladit na co nejnižší nebo nejvyšší frekvenci, kde nevysílají žádné radiové stanice. Když jsem to naladil na nějakou co mi přišla pod ruku a zrovna tam nic nebylo tak jsme kousek popojeli a mohlo se ladit znova
Takže asi tak.