Vyber notebooku- VYRESENO

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
nostromo

Vyber notebooku- VYRESENO

#1 Příspěvek od nostromo »

Potrebuji vybrat notebook jen kancelarska prace. Pozadavky - lehky, moznost pripojeni k projektoru(monitoru) VGA konektorem. Vybral jsem zatim dva a nemuzu se rozhodnout. Je to na firmu, takze HP, Lenovo padda 1 rok zaruka. Max 17000Kc

1. Samsung 530U
http://www.czc.cz/ultrabook-samsung-530 ... 97/produkt

2. Dell Vostro 3360
http://www.czc.cz/dell-vostro-3360-cerv ... 92/produkt

Diky za pomoc
Naposledy upravil(a) nostromo dne čtv 13.12.2012 22:58, celkem upraveno 1 x.
habakuk_cz
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyber notebooku

#2 Příspěvek od habakuk_cz »

já bych se přímlouval za dell, ale... dneska ráno nám přesně tenhle typ dorazil ve třech exemplarich na firmu, a po vybelení ani jeden nenabootuje a padají do modré smrti :)
nostromo

#3 Příspěvek od nostromo »

Prave na internetu je tenhle neduh zminovan a mam malinko strach. I na youtube byla ukazka, clovek reklamoval novy a prisel dalsi se stejnou chybou.
nostromo

#4 Příspěvek od nostromo »

Byl jsem schvalne osobne vyzvednout toho Della a taky nenabehnul. Manik prinesl dalsi kus a stejny problem, tak je Samsung.
petrs2010

#5 Příspěvek od petrs2010 »

Kolegové, na tom DELLu zkuste vlézt do BIOSu. Do System configuration a v SATA operation změnit z RAIDu na ATA
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“