Přesto došlo ještě ke změně a doufám že ku spokojenosti všech budoucích uživatelů.
Vůli jsem ještě o 0,1mm zvědšil na 4,3mm
to pro jistotu kdyby si někdo neuměl háček dobře srovnat pomocí přiložených podložek nebo táhlo bylo silnější A NECHTĚL TO ŘEŠIT. dopídil jsem se totiž že někdo má táhlo o průměru 4,1mm !! Místo 3,95 -4 mm Navíc pro ty šikovné a precizní modeláře, kteří si dají práci s ustavením háčku pomocí přiložených podložek bude v balení ještě jedno pouzdro s průměrem 4,2 mm. Které se po nacvaknutí zmenší na svém KONCI na 4,15mm. Toto pouzdro je uděláno tak, aby zůžené místo které je na své délce vřádu 2-3 desetin zužné zmenšilo vůli a přitom na konci pouzdra bylo dostatek místa pro potřebné vychýlení táhla. Komu ani toto nebude vyhovovat tak v návodu bude jednoduchý krok jak díru velice jednoduše a kvalitně sjednotitna stejný průměr. Dalo to opravdu dost ladění a hlavněpráce. CNC soustruhy jsou ale opravdu přesné takže pocit blaha a radosti se dostaví velmi rychle. Jde mi o maximální spokojenost uživatelů a věřím, že ti pečliví ( všímaví) to ocení. vědší pouzdro dokáže velké mimoosné vychýlení táhla. Které ale potřeba stejně nebude.
Rád vyhovím všem a nesmím nechat NIC NÁHODĚ. Je to přeci jen precizní systém a ten si zaslouží precizní vyladění. Vrtulka je jeden z nejdůležitějších faktorů, při dokonalém a přesném fungování heliny. A to si tento vrtulník zaslouží !!!
Na fotu obsah balení :
zde je provedení s povrchovou úpravou CHROMÁT.
Omluvte že tam zatím není návod