Konec světa?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jyrry
Kontaktovat uživatele:

Re: Konec světa?

#16 Příspěvek od jyrry »

ondřej píše:..... i datum 2012 od 0.0.0 je možná někdy jindy....

zcela urcite, behem tech 2000 let doslo k nekolika posuvum v kalendari (nebyly prestupne roky), jeden papez nechal vynechat asi tyden (stejny duvod, bohapuste se to rozeslo tak to napravil), jednou byly 2 ctvrtky za sebou (statni navsteva a v patek se nesmi zrat)...
Prameny: L. Soucek "Otazniky nad hroby" a moje polovicka (FFUK, etnografie).
jyrry.webnode.cz
zz
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od zz »

Jestli se v roce 2036 asteroid trefí, tak je to pěkně v pr... snad to nevyjde.
www.rckozmodrom.com
JardaRůžička

#18 Příspěvek od JardaRůžička »

Datum je jenom číslo, orientační, s nějak pochybně stanoveným počátkem a jinak bez významu.

Ovšem - až jednou konec světa opravdu nastane, tak se nazapomeňte dobře dívat, protože VÍCKRÁT TO UŽ NEUVIDÍTE !!
HonzaS

#19 Příspěvek od HonzaS »

zz píše:Jestli se v roce 2036 asteroid trefí, tak je to pěkně v pr... snad to nevyjde.

V klidu, Bruce Willis nás všechny zachrání! :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od JirkaA »

HonzaS píše:V klidu, Bruce Willis nás všechny zachrání! :lol:

Já myslel že Šuk Nóris....
OK2WY
zdekar

#21 Příspěvek od zdekar »

Mohli by už konečně přiletět ty mimozemšťani a ideálně ty přátelští :) No a pokud bude Země nějakým způsobem zničena, tak za pár miliard let po dalším velkém třesku tu bude zase zpět. :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
danidani
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od danidani »

zdekar píše:za pár miliard let po dalším velkém třesku tu bude zase zpět. :)

By mne zajímalo, zda bude zase fungovat Hobbyking.
RedAce

#23 Příspěvek od RedAce »

Treba naopak 21. Hobbyking nevydrzi predvanocni napor a fungovat prestane. TO bude teprv konec sveta :D
zero_ozero

#24 Příspěvek od zero_ozero »

Celé kauze se musím smát. 90% lidí bere informace z internetu a to ze stránek/blogu/článku , které spisují lidé, kteří nemají ani páru o této problematice a akorát šíří bludy (mayove a jejich konec světa atd)

Když budeš chtít, tak si ve všem najdeš co se ti hodí. Konec světa tu byl už asi 5x a furt jsme tady....

Tady je krásně vidět, jak internet a televize dokáže zmanipulovat takovou masu lidí....use brain!
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
vladimir32

#25 Příspěvek od vladimir32 »

Asi tak nějak .
Přílohy
h36100.jpg
mhabr

#26 Příspěvek od mhabr »

zero_ozero píše:Celé kauze se musím smát. ...

Inu, jak to vidím já kolem sebe, tak většina lidí si z toho akorát dělá srandu. Těch, co tomu věří, je méně než 0,1%.

Ale zrovna včera jsem měl nějakou depku a říkal jsem si, že bych konec světa docela uvítal :)
Jardátor

#27 Příspěvek od Jardátor »

Osobně si myslím,že se není čeho se bát,a asi si ani ničeho nevšimneme......ale,na toto datum neupozorňují jen mayové,ale zcela nezávisle na sobě ůdajně přes 15 svět.kultur.Měly uniknout i nějaké informace z NASA,tak se moc nechce věřit,že by bylo tolik humbuku pro nic za nic.....Uvidíme za týden v pátek.Každopádně lítejte,dokud to jde! :D :) :(
Drondys

#28 Příspěvek od Drondys »

googie píše:
shake13 píše:Udalost ktora nastane, sa opakuje raz za nejakych 26000 rokov. A jedna sa o naozaj nie vsednu galakticku udalost...

Prosim, o aku galakticku udalost sa jedna? Nech sa pripravim. Slovo galakticka je dnes v mode

Zřejmě má na mysli to co popisuje článek viz tento odkaz.
Tsisters

#29 Příspěvek od Tsisters »

Asi tak nějak :mrgreen:
Přílohy
rok_2012.jpg
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Jardátor

#30 Příspěvek od Jardátor »

Toš kurňa chlapi,už to vím naprosto přesně.Před chvilků mi volal kámoš z NASA/robí tam kurňa ůdržbářa WC/,že ten konec světa opravdu bude.Z kosmosa k nám budů pronikat jakési smrtící paprsky,ale většina dobrých a hlavně připravených modelářů to přežije.Ty smrdící paprsky spolehlivě zachytijů lipolky,ale nesmijů byt nafůklé,nebo je zkrátka vyruší každé zaplé!!!rádijko na frekvenci 2.4Ghz,a ůplně nejlepší na to bude DX šestečka,co mám aji já.Toš důfám,že sem teď podpořil všecky prodejce a trošku sa mi za to odměnijů! 8OA eště kurňa mosím dodat,že teď su každý den svědkem Velkého třesku,protože moja,jak furt před Vánocama cosi klohní,toš enom tříská různýma plechama a kastrolama!
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“