Konec světa?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- pajax007
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konec světa?
Zdarec
Odpověď na tuto a mnohé další otázky dal p. Grygar minulý pátek v pořadu Všechnopárty.
Doporučuju najít archív ČT a podívat se na to.
Pajax 007
Odpověď na tuto a mnohé další otázky dal p. Grygar minulý pátek v pořadu Všechnopárty.
Doporučuju najít archív ČT a podívat se na to.
Pajax 007
Tak mě napadlo zkusit postavit létající UFO.To by byl nářez zakroužit někde při pološeru příští pátek.Je to asi měsíc,co jedna babička vykládala když šla někam na procházku,že ho viděla.Potom jsem zjistil,že to UFO byla moje Bellanca,ale lítal jsem už téměř po tmě,takže viděla jen svítící přijímač a hned z toho bylo UFO.A to je fakt ze života,žádný výmysl.Zkrátka to lítání má někdy i dost humornou stránku! 
Tenhle konec světa se nějak nepoved. Při tom loňském byla aspoň sranda.
ex Modela T4, QB-15
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Phoenix, DX6i, Easystar II, Blade Nano CP X
Jardátor píše:Tak mě napadlo zkusit postavit létající UFO.To by byl nářez zakroužit někde při pološeru příští pátek.Je to asi měsíc,co jedna babička vykládala když šla někam na procházku,že ho viděla.Potom jsem zjistil,že to UFO byla moje Bellanca,ale lítal jsem už téměř po tmě,takže viděla jen svítící přijímač a hned z toho bylo UFO.A to je fakt ze života,žádný výmysl.Zkrátka to lítání má někdy i dost humornou stránku!
?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
Nemyslím si, že spousta lidí věří na konec světa, když vidím ten blázinec v obchodech. Za týden bude 21, potom 22, vánoce, Nový rok a tak dále, dokonce si myslím, že i ta planetka, nebo kometa nás v roce 2036 mine. Jsem ale docela přesvědčen o tom, že se svět řítí ke svému konci už od začátku technické revoluce a tak se musím smát, když se řeší, kam se lidstvo odstěhuje, až bude slunce za několik miliard let vyhasínat. Pro tuto planetu je největším nebezpečím lidská rasa, takže až dojde k nejhoršímu a země nebude vědět jak dál, tak se jí prostě zbaví. Jestli to bude za 50, 100, 1000 let, to těžko odhadovat, ale určitě to nebude v řádu miliónů let. Myslím, že do konce planety země, se tu ještě několik cyklů zrození inteligentního života a jeho zániku zopakuje. Toto je pouze můj názor, není nijak vědecky podložený, ale ???????
Já myslím že konec sveta nezažijem a ani naše dalsí generace.
Pokud nějakej jouda neudělá ekologickou katastrofu, nebo nenastane 3Sv.
Myslim že to rekl Einstejn " jestli bude 3Sv tak 4válka bude s klacky a pazourky" jak tu někdo řek, pro planetu jsme největší hrozbou sami.
Každopádně, jak to bude se dozvíme v pátek
A je to stejně jedno i kdyby nějaký konec byl, nemá cenu se s tím nějak vzrušovat, stejně bychom s tím nic neudělali.
Pokud nějakej jouda neudělá ekologickou katastrofu, nebo nenastane 3Sv.
Myslim že to rekl Einstejn " jestli bude 3Sv tak 4válka bude s klacky a pazourky" jak tu někdo řek, pro planetu jsme největší hrozbou sami.
Každopádně, jak to bude se dozvíme v pátek
A je to stejně jedno i kdyby nějaký konec byl, nemá cenu se s tím nějak vzrušovat, stejně bychom s tím nic neudělali.
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
bylo to "Nevím, čím se bude bojovat ve 3sv, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny"
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Já jsem věříci a věřím taky v bibli a to co je v ní napsané, často je to jen obrazně nebo přehnané. Člověk to musí vnímat umírněně. Jedna věta zní takto: „O tom čase neví nikdo ani syn". Každý si to může vyvodit jinak, ale už jen to, že se o tom všude kecá je hloupost. O konci nikdo vědět nemůže. Já si užiju hezké vánoce, zatimco ostatní se budou stresovat
.
co si sám neuděláš, nedostaneš.
- zero_ozero
HonzaS píše:bylo to "Nevím, čím se bude bojovat ve 3sv, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny"
Moje oblíbená hláška z Operace Flashpoint
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Ake su vase nazory na kruhy v obili, na predpovedanu zmenu DNA u cloveka? Keby sa dajme tomu jedneho dna zrutil cely financny system, peniaze by jednoducho z nejakeho dovodu stratili zmysel. Dalo by sa potom hovorit o zaniku stareho sveta a vzniku novej ery cloveka na tejto zemi?
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
To je vše jen pro srandu. Žádná nová éra člověka na Zemi nebude. Jednou nás nahradí chobotnice. 
Já mám pocit že konec světa nastal už teď
Jsi druhý, prohráls... http://www.rc.hys.cz/
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
Graupner MC-15, Alien fm. Svor, Piper L4
zero_ozero píše:HonzaS píše:bylo to "Nevím, čím se bude bojovat ve 3sv, ale ve čtvrté to budou klacky a kameny"
Moje oblíbená hláška z Operace Flashpoint
Přesně!
Víte co se stane? Kromě nejkratšího dne v roce a nákupního šílenství nic... Ale když chcete podle májů tu novou éru, tak den se u nebude zklracovat, ale naopak prodlužovat.
"Šmirgl to jistí!"