Futaba FF9 na Coprer?

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
koliens2

Futaba FF9 na Coprer?

#1 Příspěvek od koliens2 »

Zdravím vás, mám doma futabu FF9 40Mhz a chtěl bych se zeptat jestli i tahle vysílačka zvládně ovládat např: tri,quatro,hexacoptéry, nebo jestli je tato vysílačka už na to zastaralá

Díky za opdovědi
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

Re: Futaba FF9 na Coprer?

#2 Příspěvek od Mlhos »

Samotná vysílačka co se týče funkcí je naprosta dostačující, spíš bych popřemýšlel o systému odolnějším na rušení, změnil bych modul na 2,4GHz, rušení které se u letadla projeví jen škubnutím, u coptera to může být totálka. FrSky 2,4GHz pořídíš do 1000,- Kč.

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14348__FrSky_FF_1_2_4Ghz_Combo_Pack_for_Futaba_w_Module_RX.html
koliens2

#3 Příspěvek od koliens2 »

Právě ten modul co mám na futabě je neskutečnej,byl jsem s větroněm v cca 1000m a ani malá sebemenší známka po rušení. Dokonce co měl známý sice lenvou ale 2.4Ghz vysílačku a takové prodlevy co měl u přidávání plynu bylo oproti mojí 100:1
Mlhos
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mlhos »

S kvalitním Futaba přijímačem s dvojitým směšováním by to neměl být problém. Mám přijímač R319DPS a ten je fakt dobrý. Na bazaru se dají sehnat podobné kousky za slušný peníz. U koptera je problém odhadnout při nějakém pohupování, je-li to vinou špatného vyladění desky či nevyváženými pohony či ti do toho kecá rušení. Ovládání musí být prostě 100%.
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“