prosím o radu regulator nebo motor?

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mrjeniiik

prosím o radu regulator nebo motor?

#1 Příspěvek od mrjeniiik »

zdravim,
byl jsem s autem venku a asi vlivem vlhka auto přestalo jezdit dopředu. V poho zatáčí jede dozadu uplně normálně ale dopředu ne... když dám polohu vysílače pro jízdu vpřed regulátor bliká jako že přijímá signál ale nevychází žádné hučení pískání prostě jen bliká a to je jediné. Proměřoval jsem multimetrem konektory na motoru a při jízdě dozadu tam něco jde a dopředu vubec nic. Tak se chci jen zeptat zda je v pryč regulátor či motor. Díky za odpověď. pro doplnění a zda by to byla potřeba jde o tento model
http://www.rc-auta.eu/zbozi/11944/Elektro-4WD-Monster-Truck-Detonator-1-10-RTR.htm
vladinek

Re: prosím o radu regulator nebo motor?

#2 Příspěvek od vladinek »

Vzhledem k tomu,že je tam ss motor a dozadu to jede, dá se předpokládat,že motor je v pořádku.Tudíž doporučuju opravdu pečlivě vysušit regulátor,netrápit to a nechat odležet.Pokud to bude zítra o tom samém, pak je u regulátoru s velkou pravděpodobností zničený spínací tranzistor(y) pro směr otáčení dopředu.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
JBP

#3 Příspěvek od JBP »

Měl jsem podobnou závadu, radili přehodit kabely na motoru, chcíli to jezdilo, když jsewm to znovu napároval. Později se ale zjistilo, že regulátor je nefunkční.
mrjeniiik

#4 Příspěvek od mrjeniiik »

no už je to právě přes tyden říkal jsem si taky, že to nechám třeba se to vzpamatuje ... a když zkusím přehodit ty kabely k motoru neoddělám nějak ten motor???
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Doktor »

Na motoru problém nehledej. Kabely na motoru klidně přehoď. Bude to couvat vpřed, ale dopředu vzad to nepojede (sem se do toho nějak zamotal). :)
mrjeniiik

#6 Příspěvek od mrjeniiik »

jasny ja te chapu :D ....tak ja to zkusím prehodit a kdyžtak objednám novej regulator ... diky za rady
JBP

#7 Příspěvek od JBP »

jak dlouho to auto máš
mrjeniiik

#8 Příspěvek od mrjeniiik »

no moc dlouho ne :/ :) proč?
scarabeus

#9 Příspěvek od scarabeus »

Regl vyfenuj, dej vysusit na topeni a pak to zkus znova. Kdyz to nepomuze, nejspis je to zraly na vyhozeni.

Pro priste bud regulator utesni, zakrytuj nebo zapatlej tekutou paskou, zkratka at to vydrzi ve snehu/vode. A nebo proste ve vode/snehu/vlhku nejezdi :-)
mrjeniiik

#10 Příspěvek od mrjeniiik »

S tím fénem už jsem to zkoušel a nic no... a ted už mám i bordel kryt :D no jo no chybama se člověk učí :D
JBP

#11 Příspěvek od JBP »

Jestli to auto máš chvíli, tak nic neřeš a reklamuj to. Stalo se mi to také, dokonce v podstatě 2x. Nakonec mi v rámci reklamace vyměnili regulátor, příjmač (už na 2,4) a motor. Měl jsem to od Pelikána a šlo to bez problému.
Odpovědět

Zpět na „Auta“