Konec světa?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
corona

Re: Konec světa?

#76 Příspěvek od corona »

shake13 píše:...ale co ked sa to toho 21.12.12 predsa len k niecomu lepsiemu zacneme priblizovat. Ja by som kludne chcel v tomto smere zostat naivny a dovercivy, ze take nieco moze nastat, lebo je to treba ako sol (nie ako ta Polska cestarska v nasich potravinach) :mrgreen:

Tys asi uvěřil těm hloupostem o údajných převratných vynálezech Keshe Foundation, co mají spasit svět, že?

:lol:
frontier
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od frontier »

TheDawe píše: tak je toho plnej facebook

ano, tam je plno duchaplnosti :lol:
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#78 Příspěvek od Zwobot »

frontier píše:
TheDawe píše: tak je toho plnej facebook

ano, tam je plno duchaplnosti :lol:

Právě proto na Tlamoknize nejsem a nikdy nebudu.
frontier
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od frontier »

Zwobot píše:Právě proto na Tlamoknize nejsem a nikdy nebudu.

nejsi sám, je nás víc... :wink:
zero_ozero

#80 Příspěvek od zero_ozero »

frontier píše:
Zwobot píše:Právě proto na Tlamoknize nejsem a nikdy nebudu.

nejsi sám, je nás víc... :wink:

Podle mě.. je Facebook skvělá věc. Je na každém jakou si "vytvoří" komunitu, není to jen o nesmyslech a kravinách. Ovšem o tom nemáte ani páru :wink:

E-> volba správného smajlíka.
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
jardah62

#81 Příspěvek od jardah62 »

zero_ozero píše:
Podle mě.. je Facebook skvělá věc. Je na každém jakou si "vytvoří" komunitu, není to jen o nesmyslech a kravinách. Ovšem o tom nemáte ani páru :wink:

Souhlas s tím vytvořením komunity a udržením duchaplnosti komunikace. Nikomu fb nevymlouvám, účet tam mám a přesto na něj nechodím. Nemá moji důvěru (nebo to neumím nastavit - a default "sdělte nám heslo k vaší poště" mi fakt nevyhovuje).
Jardah
shake13

#82 Příspěvek od shake13 »

corona píše:Tys asi uvěřil těm hloupostem o údajných převratných vynálezech Keshe Foundation, co mají spasit svět, že?

:lol:

Nemam ponatia o nejakych vynalezoch Keshe Foundation. Nic podobne som necital.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
Lark

#83 Příspěvek od Lark »

Tak pro taková paka ten konec světa asi opravdu nastane, jen to bude s malým zpožděním:
http://www.novinky.cz/vanoce/287799-desitky-tisic-cechu-se-kvuli-predvanocnim-pujckam-mohou-dostat-do-problemu.html
Zwobot
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Zwobot »

Nejhorší na tom je že když někde řekneš:"Nemám profil na Tlamoknize" je to jako kdyby jsi neexistoval.

Dneska je to přeci "normální". Je to super věc - můžeš se svolávat na hromadný akce, dávat tam fotky z tý páteční chlastačky kde jsi poblil celou sedací soupravu :D . Ale tu ztrátu soukromí bych nepřežil. Raději obětuju vše abych nějaké soukromí měl. Bohužel je to těžší a těžší si ho udržet :( . Moderní technologie nás obklopují všade kam se vrtneš. Neodsuzuji lidi kteří tam jsou. Lituji ty kteří nemají jinou zábavu než být "onlajn" a dávat "Lajk" každý blbosti co se tam ocitne :wink: .
V Americe když tě za něco seberou policajti tak hledají tvůj profil na FB.
Tento příspěvek zrovna píšu na hodině ICT ve škole. V tu samou chvíli mé spolužačky všade okolo jsou "onlajn" a říkaj si něco v tom smyslu - "Já hrozně lajkuju jeho statusy"
Fora jsou něco jiného - zde se scházejí ti kteří neplkají jen tak o hov.ě. Co poradí, co pomůžou, co se rádi baví o svém hobby. To je jiná sorta sociálních sítí. :wink:

HOWGH
Howking
Kontaktovat uživatele:

#85 Příspěvek od Howking »

+1
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
zdekar

#86 Příspěvek od zdekar »

Třeba toho 21.12. bude vypnut FB :)

Když už bych se měl zapojit do nějaké virtuální komunity, tak než FB radši nějaké MMORPG. Komunita tam je taky, člověk si může pokecat, žrout času to je taky... ale přijde mi to lepší zábava než tlachat o tom, koho lakuju či co. :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
zero_ozero

#87 Příspěvek od zero_ozero »

Zwobot píše:Nejhorší na tom je že když někde řekneš:"Nemám profil na Tlamoknize" je to jako kdyby jsi neexistoval.

Dneska je to přeci "normální". Je to super věc - můžeš se svolávat na hromadný akce, dávat tam fotky z tý páteční chlastačky kde jsi poblil celou sedací soupravu :D . Ale tu ztrátu soukromí bych nepřežil. Raději obětuju vše abych nějaké soukromí měl. Bohužel je to těžší a těžší si ho udržet :(...[/size]

Jaká ztráta soukromí? Vybíráš akorát extrémy! FB mám, ale stejně o mě ví každej prd. Svůj profil mám zabezpečenej a nikdo se o mě nedozví nic.
To, že někdo je celej den "online" je jeho věc!

Nechápu tě...
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
sgames
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od sgames »

no ja treba zase nechapu firmy, ktere maji stranky nebo souteze a akce pouze na FB. to jako ignoruji zamerne 2/3 svetove populace co na FB neni ? a vubec kdo si dobrovolne da k odberu reklamu treba od firmy XYZ ? staci ze mi spam leze neustale do posty, natoz jeste abych videl na zdi nejake dalsi.
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
corona

#89 Příspěvek od corona »

shake13 píše:Nemam ponatia o nejakych vynalezoch Keshe Foundation. Nic podobne som necital.

Možná jsi nečítal, ale to očekávání něčeholepšího je tomu podobné.
Jinak celé to K.F = nesmysl a blábol.
Perpetomobilum, antigravitum, všeléky, apod.
corona

#90 Příspěvek od corona »

zero_ozero píše:Jaká ztráta soukromí? ....FB mám, ale stejně o mě ví každej prd. Svůj profil mám zabezpečenej a nikdo se o mě nedozví nic....

Zřejmě tu "techniku" užíváš méně obvyklým způsobem.
Asi tak 99% facebookářů, které znám, nic takového nedělá.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“