DX6i
Re: Spektrum DX6i
Taky jsem s tím před časem bojoval. U mě nebyl problém ve vysílači, ale v tom, že jsem neměl zkalibrovaný rozsah plynu pro regulátor. Pokud se nepletu, tak je potřeba při zapínání přijímače mít na vysílači plyn na maximu a až si regulátor pípne, tak ho stáhnout do minima. Tím se "naučí" rozsah plynu a mělo by to fungovat.
Já si s tím můžu lámat hlavu a ono je to taková maličkost
. Trim plynu nebyl na nule a asi se tam aktivovala ta brzda nebo něco takového. Káždopádně teď to jede. Děkuji za radu (od FlidMAr) to jsem taky zkoušel
MPX Mentor, 3D acro z HK + Spektrum dx8 // TRX Slash 4wd + Futaba 3pm
Re: Spektrum Dx6i - změna mod - kdo udělá?
Mám za sebou úspěšnou změnu z módu 2 na mód 1. Odkaz na postup úpravy mi fungoval před 3 týdny, dnes už ne tak nastalo hledání jiného zdroje.
http://storage.vuzit.com/public/5qp/DX6 ... change.pdf
Dvě kovové tyčinky blíž středu potenciometru zrovna pohodově ven nejdou, je tam málo místa a jsou delší takže závěrečná fáze resp. začátek znovuosazení chce začít šikmo, trochu razantnější tah na bránu a nebát se. Jediné úskalí nastalo v přehození plastového jezdce pro pružinku. Nešel ven, zapáčil jsem asi špatně a háček se nalomil. První zalepení vteřiňákem ZACKI nestačilo, zabrala až větší klínová kapka nad háčkem plus aktivátor, všechno chodí jak má
http://storage.vuzit.com/public/5qp/DX6 ... change.pdf
Dvě kovové tyčinky blíž středu potenciometru zrovna pohodově ven nejdou, je tam málo místa a jsou delší takže závěrečná fáze resp. začátek znovuosazení chce začít šikmo, trochu razantnější tah na bránu a nebát se. Jediné úskalí nastalo v přehození plastového jezdce pro pružinku. Nešel ven, zapáčil jsem asi špatně a háček se nalomil. První zalepení vteřiňákem ZACKI nestačilo, zabrala až větší klínová kapka nad háčkem plus aktivátor, všechno chodí jak má
TREX450PROHC3SX, TREX550Spirit, TREX600B.Demon, TREX600VBarNeo, TF8G
http://relax450.rajce.idnes.cz
http://relax450.rajce.idnes.cz
- Screwball671
Pomozte poradit, kde sehnat ty plastový páčky trimů co se jim ulamujou ty nožičky ke kontaktům spínačů. Na Astře jsem nic nenašel.
Naposledy upravil(a) Screwball671 dne stř 16.01.2013 19:47, celkem upraveno 1 x.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
- Screwball671
Jo, jo, díky hliník je hliník
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Tak se musim pochlubit, z hlediska prace s vysilackou v nastavovani zejmena doma a ne venku na slunci je to opravdu velky rozdil v komfortu !!!
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
Vlastni vyroba, nebo objednavka celeho displaye ? Pripadne odkud ? Budu muset pristoupit ke stejne feature, pac prechazet z futaby s podsvicenim na DX6tku bez nej, to je fakt klikaci peklo 
Koupene podsviceni z HK pro T9X za 5$, posta pouzita zcela nejlevnejsi, ale cekal jsem na to skoro mesic. Nabastleno podle tohoto navodu: http://www.helifreak.com/showthread.php?t=339313 , na netu je jich ale kopa, tak si vyhledej i videa na youtube.
K tem navodum - odstrihnul jsem ten bastl konektor u podsviceni uplne a je potreba akorat do serie hodit cca 470 ohm odpor na privody. Ten SMD odpor u toho konektoru ma tusim 470ohm, ale kvuli nemu to tam nebudu nechavat cely ten konektor. Nasel jsem doma dva 250 ohm a v serii je pouzil. Jeste zvazuju koupit maly potak nebo trimr at muzu regulovat jas. Taky moje dalsi uprava bude potak pro pipak, dela to strasny kraval doma. Zatim jsem to resil lepici paskou pres ten piezo, ale zas nejde venku slyset Timer, tak si tam zrejme dam nejaky prepinac nebo tak. Nejvetsi opruz s instalaci byl sundani vsech tech konektoru ze zakladni desky, pod kterou se musis dostat. Pak davej akorat bacha na ten konektor displeje a jeste doporucuju pred instalaci a nasazenim displeje zkontrolovat prach pod displejem. Zustala mi tam nejaka pilinka z balzy nebo neco a jde to trochu videt, ale rozdelavat to uz nebudu. Delal jsem to asi tak hodinu a pul, z toho vetsi pulka padla na studovani jak na to a dlouho mi trvalo nez jsem oddelal ty konektory ze zakladni desky, nemam na to pripravky, takze nozik a opatrne ochlipovat ty zapadky a vytahovat.
K tem navodum - odstrihnul jsem ten bastl konektor u podsviceni uplne a je potreba akorat do serie hodit cca 470 ohm odpor na privody. Ten SMD odpor u toho konektoru ma tusim 470ohm, ale kvuli nemu to tam nebudu nechavat cely ten konektor. Nasel jsem doma dva 250 ohm a v serii je pouzil. Jeste zvazuju koupit maly potak nebo trimr at muzu regulovat jas. Taky moje dalsi uprava bude potak pro pipak, dela to strasny kraval doma. Zatim jsem to resil lepici paskou pres ten piezo, ale zas nejde venku slyset Timer, tak si tam zrejme dam nejaky prepinac nebo tak. Nejvetsi opruz s instalaci byl sundani vsech tech konektoru ze zakladni desky, pod kterou se musis dostat. Pak davej akorat bacha na ten konektor displeje a jeste doporucuju pred instalaci a nasazenim displeje zkontrolovat prach pod displejem. Zustala mi tam nejaka pilinka z balzy nebo neco a jde to trochu videt, ale rozdelavat to uz nebudu. Delal jsem to asi tak hodinu a pul, z toho vetsi pulka padla na studovani jak na to a dlouho mi trvalo nez jsem oddelal ty konektory ze zakladni desky, nemam na to pripravky, takze nozik a opatrne ochlipovat ty zapadky a vytahovat.
ok, diky za info, asi se brzy vydam obdobnou cestou, akorat asi pujdu cestou tuzemskeho upgradu a nebudu cekat na dislpay z ciny.
http://www.rcpark.cz/spektrum-prislusen ... nzova.html
http://www.rcpark.cz/spektrum-prislusen ... nzova.html
tak rozdil ceny je pomerne velky, ale pokud je to primo pro DX6i, tak by to melo byt asi o to jednodussi.
Cena neni vsechno
Jak se rika, nejsme tak bohati, abychom si mohli dovolit nakupovat levne veci 
Neřekl bych, že je to přímo pro DX6i. Je to prostě podsvícení, které pasuje do DX6i.
Toto jsem si koupil také, ale přes úplně jiný obchod v zahraničí. Cena stejná.
Instalace nebude vůbec jednodušší než s podsvícením z HK.
Rozdíl je pouze v barvě a v ceně.
Toto jsem si koupil také, ale přes úplně jiný obchod v zahraničí. Cena stejná.
Instalace nebude vůbec jednodušší než s podsvícením z HK.
Rozdíl je pouze v barvě a v ceně.
DX6i
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Minimag, Windrider FOX, CAP 232 EPP MS Composit, Mono2, Extra 300 EPP
Dneska jsem si jeste hral a udelal jsem vypinac podsvetleni na leve strane od vyvodu anteny z tela a prepinac hlasitosti na druhe strane kde je 3 polohovy prepinac - slabe, ticho a plny pipak. Dost me to totiz otravovalo a zena me s tim hnala vecer, kdyz jsem chtel na sim. Ono to dela dost randal precejenom. Tak je to vyreseno
nekdy kdyztak hodim foto/video.
- vylizplech
RimmerCZ píše:Dneska jsem si jeste hral a udelal jsem vypinac podsvetleni na leve strane od vyvodu anteny z tela a prepinac hlasitosti na druhe strane kde je 3 polohovy prepinac - slabe, ticho a plny pipak. Dost me to totiz otravovalo a zena me s tim hnala vecer, kdyz jsem chtel na sim. Ono to dela dost randal precejenom. Tak je to vyresenonekdy kdyztak hodim foto/video.
Ahoj,to by mně zajímalo jak jsi to udělal,nějaký postup bude?
Blade 130X, Blade Nano QX,3D, 200 QX, LA-PARAMOTOR, DX6i, Sim. Phoenix +Futaba T6EX.