Marabu
Re: Marabu
Kdy bude vyhlášení výsledků soutěže?
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
že by ještě nebyly spočítané hlasy 
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
Tak co, přiznejte se - kdo dostane pod stromeček tu MC-16? Na webu zatím nic není, ale původní info znělo, že se to stihne do vánoc. 
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
- mkyral
- Kontaktovat uživatele:
Že by nedostatek času způsobený vánoci?
Jedno vím jistě, já to nebudu
Beta 1400, Mini Vertex, Toro 900, Mimi v přípravě, El-Marabu v plánu
Graupner MX-12
Graupner MX-12
Já to taky nebudu. Nikde žádný info asi nikdo nevyhrál 
Víš co to dá práce sečíst hlasy? To máš tužku, papír, kalkulačku, kontrolora, ověřovací komisi, zapisovatele, dozor státního notáře, mám pokračovat?
.
Nebuď nervózní, Vánoce máme každý a hromadu lítání kolem nich také. Třeba to bude vyvqšené až na 24.12., aby to byl fackt dárek pod stromek .
Nebuď nervózní, Vánoce máme každý a hromadu lítání kolem nich také. Třeba to bude vyvqšené až na 24.12., aby to byl fackt dárek pod stromek .
Hitec Aurora 9X
mkyral píše:Že by nedostatek času způsobený vánoci?
Omlouvám, máte pravdu nestíhám. Vánoce jsou vyčerpávající, příště to musíme lépe načasovat.
Sečteno jest, musím ještě podělit ceny.
Když to klapne zítra všechny obešlu.
Pro jeden z modelů se sešli 4 hlasy, pro jeden dva, něco po jednom.
Přeji hezký den.
RH
Dobrý den ve spolek přeji,
vyhodnocení soutěže je zde: http://www.letadel-modely.cz/letadel-mo ... ez-souteze.
Pro každého ze soutěžících je připravena cena od naší firmy a dalších sponzorů.
Tímto všem zůčastněným děkuji. Jak soutěžícím tak dalším sponzorům.
Rád bych tuto soutěž zopakoval.
Napište o co by jste chtěli hrát. Jestli o jednu velkou cenu a nebo o více malých cen.
Přeji hezký den
R Hiesbök
vyhodnocení soutěže je zde: http://www.letadel-modely.cz/letadel-mo ... ez-souteze.
Pro každého ze soutěžících je připravena cena od naší firmy a dalších sponzorů.
Tímto všem zůčastněným děkuji. Jak soutěžícím tak dalším sponzorům.
Rád bych tuto soutěž zopakoval.
Napište o co by jste chtěli hrát. Jestli o jednu velkou cenu a nebo o více malých cen.
Přeji hezký den
R Hiesbök
Gratulace výherci!
Děkuji za gratulace, děkuji i ostatním soutěžícím za hlasy. Z ceny mám ohromnou radost a docela se mi hodí. Létám se starší (cca 15 let) MC 20 předělanou na 2.4 GHz FrSky. Tu asi podědí syn a já si budu užívat novinku od Graupnera. Už plánujeme se synem Hiesbekovu Lucy a Šohaje v aerovleku za El Marabu, tak nám držte palce. Firmě Hiesbok přeji hodně tak povedených ér jako je Marabu . Taky se těším na Maxi Marabu a na řadu Marabu (gumáček), El Marabu a Maxi Marabu vedle sebe. Ještě jednou díky firmě Hiesbok za stavebnici El Marabu i za krásnou cenu a v podstatě i za letošního Ježíška (asi jsem letos nezlobil). Dál přeji Všem, kdo tyhle řádky čtou, hodně štěstí, zdraví, krásné Vánoce a v Novém roce hodně postavených ér a hlavně stejný počet startů i přistání.
- Kontaktovat uživatele:
Osobně se mi víc líbil ten, co skončil druhý, než ten první, ale tak či tak gratuluju všem, kteří se zúčastnili, k pěkně odvedené práci.
- Werret007
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluji výherci a přeji, aby výhra výborně sloužila.
Firmě Hiesbök s.r.o. do nového roku mnoho úspěchů a děkuji za pěknou soutěž.
Též všem zůčastněným a všem co se zajímají o toto téma přeji pohodové vánoce a pěkný nový rok. Zdeněk
Firmě Hiesbök s.r.o. do nového roku mnoho úspěchů a děkuji za pěknou soutěž.
Též všem zůčastněným a všem co se zajímají o toto téma přeji pohodové vánoce a pěkný nový rok. Zdeněk
Spektrum DX6i mode 4.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
List u vrtule se při létání používá k namotání vzduchu.
- David Nesnídal
Zdravím všechny milovníky létání, motorových historiků i "retroňů" zvláště. Připojuji se ke gratulantům a celému hejnu čápů marabu přeju v novém roce 2013 jen šťastné starty a přistání. Do přílohy (řekněme místo péefka) vkládám pár obrázků původního marabu ze staré stavebnice, které jsem po mnohaleté pauze oprášil a dokončil před pár dny, přesně v den svých čtyřicátin. Tohle legendární letadélko od Milana Káchy, předělané na ptáka sifoňáka (stará Modela CO2 ještě z krámu na Národní), budiž důkazem, že nikdy není pozdě začít – buď úplně, nebo začít dokončovat to, co jsme před lety odložili...
Zdravim vsechny Marabaky!
Pritelkyne se zblaznila a k Vanocum mi koupila tuto stavebnici. Podotykam, ze jsem nikdy nic takoveho nestavel, vzdy jen EPP a to se lepi vterinakem jedna radost. Tady je to o level vyse
Mam par pripominek k navodu. Celkove mi prijde pro zacatecnika par veci rekneme nedotahnutych, musim hledat spoustu informaci kolem, zde v diskuzi napriklad.
http://www.letadel-modely.cz/letadel-mo ... DRUHA-CAST - vrsek nad kabinou, mluvi se zde o dilu cislo 62, ale jde pritom o dil 60!
Mozna by bylo dobre prihodit i nejaky navod (z internetu) k potahovani modelu. Jaky material je vhodny, jaky ne, co je potreba atd. Je to preci pro zacatecniky...?
Kompletne mi chybi v navodu jak se da jiz vse do kupy. Tzn. smerovka, vyskovka, trup, kridlo, podvozek. Ja vim, ze to asi "tak nejak" do kupy dam, ale to jen proto, ze o modelarine jako takove uz neco vim. Pro naprosteho zacatecnika to muze predstavovat velky problem.
Jinak je stavba zabava a uz se tesim, az zacnu potahovat, snad nevyplytvam moc metru
Pritelkyne se zblaznila a k Vanocum mi koupila tuto stavebnici. Podotykam, ze jsem nikdy nic takoveho nestavel, vzdy jen EPP a to se lepi vterinakem jedna radost. Tady je to o level vyse
Mam par pripominek k navodu. Celkove mi prijde pro zacatecnika par veci rekneme nedotahnutych, musim hledat spoustu informaci kolem, zde v diskuzi napriklad.
http://www.letadel-modely.cz/letadel-mo ... DRUHA-CAST - vrsek nad kabinou, mluvi se zde o dilu cislo 62, ale jde pritom o dil 60!
Mozna by bylo dobre prihodit i nejaky navod (z internetu) k potahovani modelu. Jaky material je vhodny, jaky ne, co je potreba atd. Je to preci pro zacatecniky...?
Kompletne mi chybi v navodu jak se da jiz vse do kupy. Tzn. smerovka, vyskovka, trup, kridlo, podvozek. Ja vim, ze to asi "tak nejak" do kupy dam, ale to jen proto, ze o modelarine jako takove uz neco vim. Pro naprosteho zacatecnika to muze predstavovat velky problem.
Jinak je stavba zabava a uz se tesim, az zacnu potahovat, snad nevyplytvam moc metru