Crack YAK EPP kit
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Crack YAK EPP kit
Lacné a dobré sú tieteo:
http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=311
http://www.mzkservis.cz/products.php?curmenu=311
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Waypointy nebo ta fialová verze jsou spolehlivá, ale řekl bych na dnešní dobu už trochu pomalá a hlavně těžká. 6g je přeci jen trochu moc na tyto letadla.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Honza.V píše:Waypointy nebo ta fialová verze jsou spolehlivá, ale řekl bych na dnešní dobu už trochu pomalá a hlavně těžká. 6g je přeci jen trochu moc na tyto letadla.
Čo sa týka rýchlosti. Väčšina tých čo tu píšu ich rýchlosť nepocítia.
A čo sa týka hmotnosti... Váčšina čo tu píše si dá 9g čínu... Na krídelká má byť 9g a tam waypoint bohato stačí aj 6g
Ak to niekto chce do haly a je začiatočník, tak ja hovorím nie... Jedine že by lietal na zimáku. Do haly je 160g strop. A tam sa krakjak nikdy nedostane.
Ak sa dobre pamätám, tak môj má 189g s akumulátorom 2S450. Ale ja mám do haly halovky a krakjak mám na dvor či chatu.
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Laco ale oni už myslím řeší Mini verzi Crack Yaka.
Votavíku! Vezmi fotky, video, TTD a založ prosím nové téma. Šup!
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
- LV
- Kontaktovat uživatele:
HonzaS píše:Laco ale oni už myslím řeší Mini verzi Crack Yaka.
Aha tak potom mlcim
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Pre zami
Ano.
Ano.
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Jaký je rozdíl v letových vlastnostech standartního Yaka 800mm(170g) a odlehčené verze 150g? Chtěl bych létat venku a v hale tak 60:40% Co by bylo vhodnější? Venkovní prostor bych rád použil zahradu cca 10x20m
Honza.V píše:Dokonce jsem se už dostal taky na ten super čas stavby 37min
Na ake vahy si sa dostal u jednotlivych kusov? Mne to bez podvozku vyslo na 230 g
Nike II (hotliner), SU29 EPP (RCfactory), FOX 2300 EPP, Stryker FQ27, Yak 54 CZ, Eclipse 7
Je to moje prve ero s gumickovym unasacom. Momentalne mam pri ozivovani problem s tym ze pri vacsom plyne ako 2/3 max mi to zacina rezonovat a citelne chviet..... Momentalne neviem rozlisit co to moze byt nevyvazenostou vrtule (GWS 8x4 oranzova) alebo zlou polohou vrtule kedze nemam pocit ze pri tomto druhu unasaca je poloha vrtule jednoznacna.
Mate s tym niekto nejeke skusenosti? Vopred vdaka za akekolvek rady.
Mate s tym niekto nejeke skusenosti? Vopred vdaka za akekolvek rady.
petrhu píše:Jaký je rozdíl v letových vlastnostech standartního Yaka 800mm(170g) a odlehčené verze 150g? Chtěl bych létat venku a v hale tak 60:40% Co by bylo vhodnější? Venkovní prostor bych rád použil zahradu cca 10x20m
Pokial nelietas vyssiu ligu a aj beres ohlad na peniaze tak v pohode staru verziu. Podla mna vydrzi viac padov. Ja mam obe , rozdiel tam je ale hlavne kvoli inym servam.
Crack yak, SU 1,2m RCF, SU 29 30E +Katana 120 Sebart, yak1,4m GB, Addiction X PA, edge EF 1,5m
Díky, momentálně létám s Clikem 1 ale má podvozek a nerad bych ho rozbil o nějakou překážku nebo o trávu na přistání, do ruky ho zatím chytat neumim
Bude nějaký rozdíl proti Clikovi (150g) na minimálce když ten Yak bude těžší (cca 170-180g)
petrhu píše:Díky, momentálně létám s Clikem 1 ale má podvozek a nerad bych ho rozbil o nějakou překážku nebo o trávu na přistání, do ruky ho zatím chytat neumimBude nějaký rozdíl proti Clikovi (150g) na minimálce když ten Yak bude těžší (cca 170-180g)
Clicka nemam, ale rozdiel tam bude, aj ked sa to nezda. Ale hlavny rozdiel bude v tom ze mozes robit chyby a padat, stale sa da opravovat. Click je ako ,,drevo'' padnes raz a koncis, crack je epp.
Je to vdacne na ucenie.
Crack yak, SU 1,2m RCF, SU 29 30E +Katana 120 Sebart, yak1,4m GB, Addiction X PA, edge EF 1,5m
Kolik ti váží ten standart, a kolik ten odlehčený? Jakou tam máš výbavu?
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Odlehčený mi vážil po dokončení 160g. S AXI 2204 a 2S 450mAh. Teď po nějakém čase má 165g.
Klasická stará verze mi s 2s 450mAh vážila 172g bez podvozku. Ta verze lite mi váží s 2s 325mAh váží 150g, u obou modelů mam použita lehká serva na ocas a na křidélka Gening D90, které mám trošku obroušené. Mini verzi mám na váze 80g.