Model stále couvá > PROBLÉM VYŘEŠEN <
Model stále couvá > PROBLÉM VYŘEŠEN <
Dobrý den.
Měl bych dotaz, kde hledat chybu, pokud model autíčka stále couvá, i při poloze ovladače jizda vpřed?
Jedná se o laciný model prodávající se v Kauflandu a jak jinak než made in china...
Měl bych dotaz, kde hledat chybu, pokud model autíčka stále couvá, i při poloze ovladače jizda vpřed?
Jedná se o laciný model prodávající se v Kauflandu a jak jinak než made in china...
Naposledy upravil(a) Prcek 203 dne pát 28.12.2012 21:59, celkem upraveno 1 x.
Re: Model stále couvá
A jiná rada by nebyla? Model jsem získal za téměř nulovou hodnotu.
Předpokládám,že je tam SS motor. Prohoď na něm přívodní kabliky z regulátoru. Pojede to zase jenom dopředu,což je ZADARA asi akceptovatelnější, než neustálé couvání.
Kdyby tam byl stříďák,což pochybuju,tak prohoď libovolné dva ze tří.
Kdyby tam byl stříďák,což pochybuju,tak prohoď libovolné dva ze tří.
DURANGO DEX410v3, XRAY T3, MaxIon, MiniCorado, XENO, X-VERT VTOL a nějaký ty trosky
Co to je za model? třeba já mám na setový vysílačce i trim plynu...
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Když neletím, lepím.
Ano, motor bude jen SS, vedou k němu jen dva kablíky. Nyní mám demontovaný vysílač, ale dle pohledu co tu je, zde nic nezmůžu.
Jinak díky za radu.
Jinak díky za radu.
A hotovo!
Model už funguje, ve vysílači byl na tišťáku zkrat z cínu, zřejmě výrobní vada.
Model už funguje, ve vysílači byl na tišťáku zkrat z cínu, zřejmě výrobní vada.
Skoda, vymenil bych ho s tebou za PMR vysilacku....ta ma vadu ze porad vysila
Nak
Je to uplně obyč auto s vysílačkou na frekvenci 27MHz, nemá to ani plynulý rozjezd, avšak na hraní, pro čtyřletého kluka to uplně postačí. 

kirisek95 píše:Co to je za model? třeba já mám na setový vysílačce i trim plynu...
Nojo jenže ty nemáš setový model z Kauflandu, ale už značkový
Re: Model stále couvá > PROBLÉM VYŘEŠEN <
Je to nějaký noname 
Synovec má jestě jedno, tam prý bude problém s mechanickou závadou převodů, prý v tom rachotí a nejede to nikam
Synovec má jestě jedno, tam prý bude problém s mechanickou závadou převodů, prý v tom rachotí a nejede to nikam
TheDawe píše:Nojo jenže ty nemáš setový model z Kauflandu, ale už značkový
Jsem nějak přehlídl ten kaufland, ale tak to chápu
Prcek 203 píše:prý v tom rachotí a nejede to nikam
No jo no, to bude chtít trochu operativní servisní práce
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Když neletím, lepím.
kirisek95 píše:No jo no, to bude chtít trochu operativní servisní práceTak hodně štěstí při skládání (rozebírání je totiž vždycky hračka)
Teď jsem si vzpomněl na to když jsem byl malý
To byly časy
TheDawe píše:v autíčku něco rachtalo tak jsem ho rozebral
To mi připomnělo mě
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Když neletím, lepím.
kirisek95 píše:TheDawe píše:v autíčku něco rachtalo tak jsem ho rozebral
To mi připomnělo měTaky jsem byl takovej akčnější... to jsem takhle dostal a vždycky Táta s tetou: "už to zase rozebírá, to zase nebude fungovat... pane bože"
a tak to bylo vždycky, teď nejsem jinej, prostě musím vidět, jak to pod těma krytama vypadá
)
Přesně tak
I teďko když taťka vidí toho Himota rozebranýho na šroubky, tak si taky ťuká na hlavu že to nemůžu už nikdy dát do kupy nebo takový ty řečičky: " Tak jestli tohle někdy pojede, tak před tebou padnu na kolena" a spoustu dalších.... Ale tak z toho dětského rozebírání, skládání, předělávání jsem ještě nevyrostl