Výběr auta
Re: Výběr auta
Potvrzuju barvy od Tamiye a maskovaci pasky tez. Nahnal jsem jen jednu kastli, ale slo to krasne jednoduse. Doporucuju nastudovat matrose na odkazich jak tu uvadi kolega a pripadne na youtube. Hlavne co se dava driv, jestli tmava nebo svetla
))
A dalej ci planujes aj osvetlenie v buducnosti, ak ano nezabudnut vymaskovat lexan na tom mieste, kde budes davat zvnutra paraboly. Ako si vyrobit paraboly na kolene doma viem dohladat pekne youtube video v cestine, mam to niekde odlozene, montaz a pouzitie svetelneho modulu najdes opat na webe masters.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak "TURNIGY power systems" je hotovej!
S ultra light aku 3S 2,65Ah 20C to hmotí 2100g.
Jinak už mam objednaná ložiska do řízení, takže mi čeká ještě jednou rozborka a zborka celého předku. Co se týká převodů tak se uvidí. Každopádně z víc jak 2kg pohotovostní hmotnosti se současným převodem motor 13,5T "540" mít radost nebude. V záloze mam ještě aku 3S 5Ah. Pokud ji tam nějak "narvu" (doslova), tak je to dalších min. 200g navíc. Tady už bude lehčí převod fakt nutností.
S ultra light aku 3S 2,65Ah 20C to hmotí 2100g.
Jinak už mam objednaná ložiska do řízení, takže mi čeká ještě jednou rozborka a zborka celého předku. Co se týká převodů tak se uvidí. Každopádně z víc jak 2kg pohotovostní hmotnosti se současným převodem motor 13,5T "540" mít radost nebude. V záloze mam ještě aku 3S 5Ah. Pokud ji tam nějak "narvu" (doslova), tak je to dalších min. 200g navíc. Tady už bude lehčí převod fakt nutností.
Stiwo píše:Dneska jsem pod stromečkem našel: team losi micro rock crawler a ovladač spektrum DX2E. Je s tím dost sranda.
Čo to? Astra ich prestala dovážať? http://www.astramodel.cz/cz/katalog/aut ... -c811.html
Doktore paradicka, nemas album na rajceti s fotkami s maskovanim, prvy nastrek a tak rozfazovane ?
K tym Losi, micro trail tracker sa robi iba 1:24 a nie 1:36. http://losi.com/Products/Start.aspx
K tym Losi, micro trail tracker sa robi iba 1:24 a nie 1:36. http://losi.com/Products/Start.aspx
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Tak fotky s maskováním bohužel namam. Ale žádná věda to není. Ty červené proužky jsou maskovány konturovací páskou 3 a 6mm. Od té 6mm pásky vykrytá černá (přední blatníky a celá prd**) za pomoci papírovky a novin. Co zbylo šlo nejdřív do bílé. Poté odmaskování pro černou a její stříknutí. Černou přeprášena i bílá. Nakonec odmaskování linek a stříknutí červené. Nakonec zase zaprášeno černou.
Jinak to SCT neni žádnej drobek. V porovnání s desetinovým TCčkem:Zkrátka desetina malého "náklaďáku".
Jinak to SCT neni žádnej drobek. V porovnání s desetinovým TCčkem:Zkrátka desetina malého "náklaďáku".
Vyborne. Inak na zaver sa zastriekava vsetko bielou, potom cela prva vrstva krasne vynikne a vystupi. Na to ze si to robil prvykrat vyborna praca. Ja som daval asi dve-tri vrstvy z kazdej farby (modra, biela, cierna). Kamos ma to same co ty ale RTR, uz si uzil farbenie lexanu na svojom SCX10, tak chcel mat pokoj.
Tak a uz len jazdit, nech to fici a co najmenej poruch.
Tak a uz len jazdit, nech to fici a co najmenej poruch.
S tou bilou mas pravdu. Bohuzel nekteri prodejci v "profi" shopech jsou uplna paka a vi o tom ho*no. Byl jsem v kramu v Praze, kde meli snad vsechno na Tamiye a sel jsem tam pro spreje na svou prvni kastli. A ptam se - a cim to mam pak prestriknout? Nekde jsem cetl, ze by to mela byt bila? Odpoved: To vubec, to neni potreba, to slysim poprve v zivote. Nicim to nestrikejte.
A ja to vul neprestriknul, tim padem na par mistech uz je to lehce vyhoblovany. Nic kritickyho, ale prodavace bych prerazil.
A ja to vul neprestriknul, tim padem na par mistech uz je to lehce vyhoblovany. Nic kritickyho, ale prodavace bych prerazil.
Máte nějaké zkušenosti(nebo jaký na něj máte názor) s truckem Traxxas stampede nebo s buggy Traxxas(oba se stejnosměrným motorem a 2wd)??? Je s buggy vůbec sranda???
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
Stiwo píše:Máte nějaké zkušenosti(nebo jaký na něj máte názor) s truckem Traxxas stampede nebo s buggy Traxxas(oba se stejnosměrným motorem a 2wd)??? Je s buggy vůbec sranda???
Jo, s buggy zadokolkou je velmi velká sranda, hlavně na dráze k tomu určené
Stejnosměrnou verzi Traxxase měl kámoš, ale rychle upgradoval na stříďák. Né, že by plechovka nejezdila a nedalo se s ní zablbnout, ale přeci jen to není ono, když chceš jezdit společně s někým dalším, kdo má stříďáka.
Pokud sis auto ještě nekoupil, uvažuj v případě Traxxase rovnou o VXL verzi, vyplatí se ti to.
Je to na mně moc drahé 
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
Stiwo píše:Je to na mně moc drahé
Jestli chceš levnou buggynu s plechovkou, tak si kup třeba:
http://www.mz-racing.net/p6962-ftx5527- ... 27mhz-rtr/
Stiwo píše:Je to na mně moc drahé
Nikdo take nerika, ze modelarina je levny konicek. Nemusi byt ale nutne drahy.
Stoji pred tebou klasicke rozhodnuti, kde si spousta lidi uz vylamala zuby. Bud si koupis levnou buggy se stejnosmernym motorem, ktera chvili vydrzi a v nejlepsim pripade ti odejde jen motor (stejnosmerny). Mezitim budes dokupovat bouchnute dily, vylepsene dily (rikejme tomu tuning) a po nejake dobe stejne zjistis, ze bys rad stridavy pohon.
A nebo zainvestujes o neco vic na zacatku do auta, ktere ma uz v zakladu solidni konstrukci, plasty prasknou jen pri vetsim narazu a o pohon se vubec nebudes muset starat (pouze o baterky).
Volba je na tobe. Ale aby ses pak nedivil.
Ano určitě máte pravdu. Mám teď mad trucka ( http://rcauto.cz/zbozi/3433/MAD-TRUCK-P ... -1--10.htm ). stejnosměrný motor jsem už jednou měnil
, a některé jiné díly. Mám ale opravdu omezené možnosti. Určitě půjdu do nějaké osvědčené značky ale 7500 tisíc je absolutní maximum (i s baterkami, nejlíp bez ovladače).
Jo a o buggy jsem myslel jenom chvilku lákal mně totiž traxxas bandit protože je prostě rychlý a levný.