Castle Talon 90
Castle Talon 90
To je nádhera. Jaký asi bude?
http://www.castlecreations.com/products/talon.html
http://www.castlecreations.com/products/talon.html
Re: Castle Talon 90
Nevypadá , že byly použity nehořlavé komponenty.
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
Navíc to má lože, abys to mohl z heli rychle odtrhnout, až to začne fajrovat 
Hasici pristroj povinna vybava.
Ahoj,je to v setu u T-rexe 550E DFC po kterým pošilhávám,za co vyměnit? Kontronik jive 80+ hv?
KDS AGILE 5.5 (SPIRIT), KDS AGILE 7.2 (SPIRIT PRO) , TARANIS X9D+,Futaba T8FG
Tohle jsou neskutečné kecy - problém u CC měly určité série, navíc za podmínek, které se velké většiny uživatelů vůbec netýkaly. Ale zjevně se o tom bude vyprávět ještě za 10 let a automaticky se bude počítat s tím, že stejná chyba bude ve všech reglech navždy? OMG 
- jackson8800
Jak je to s tím BECem?Píšou 9/20A ale jde to přes servo kabel kterej dá max 5A?Divný ne?
MSH Protos> T-rex 550E PRO> LOGO 500> T-rex 450 pro DFC> ALIGN T-rex 550 PRO DFC
Prosím o informace jestli tento regulátor je spolehlivý a nemá neduhy minulých CC regulátorů.
Chtěl bych jej do 1,6m akrobata na 6S Li-pol 5000mAh, v éru je 5ks standartních serv.
Líbí se mi že má 9A BEC, nemusel bych řešit napájení serv.
Z minula jsem vlastnil CC ICE 50A, fungoval, neshořel mi ale jednou se stalo to že se přeprogramoval...byl namontován v helině, nastaven do heli modu ale sám se předělal na tovární nastavení
Stalo se to jen jednou.
Jinak jsem ještě uvažoval o YGE 80-90A, ty mají taky silnější BEC.
Díky za pomoc
Chtěl bych jej do 1,6m akrobata na 6S Li-pol 5000mAh, v éru je 5ks standartních serv.
Líbí se mi že má 9A BEC, nemusel bych řešit napájení serv.
Z minula jsem vlastnil CC ICE 50A, fungoval, neshořel mi ale jednou se stalo to že se přeprogramoval...byl namontován v helině, nastaven do heli modu ale sám se předělal na tovární nastavení
Jinak jsem ještě uvažoval o YGE 80-90A, ty mají taky silnější BEC.
Díky za pomoc
MPX Royal SX 2,4Ghz...F3J Enjoy3
- Karlos Trex450L
Ahoj mám dotaz na tento rég jaký bych měl nastavit nominálnjí napetí článku baterie zda 3.7V nebo 4.2
to pro to že když nastavuji governor tak mě to pustí v castle nastavení na max otáčky při hodnotě 3.7 na otačky 2200 a při nastavení 4.2V na 2600 heli T rex 550E tak s toho nejsem nějak moudrej co mám nastavit
děkuji za odpověd
to pro to že když nastavuji governor tak mě to pustí v castle nastavení na max otáčky při hodnotě 3.7 na otačky 2200 a při nastavení 4.2V na 2600 heli T rex 550E tak s toho nejsem nějak moudrej co mám nastavit
děkuji za odpověd
T-Rex450L Dominator ,T Rex550E , Spirit , Futaba T10J , Phoenix RC