hladam rc revue 2/2007
hladam rc revue 2/2007
Zdravim.
Hladam dobraka, ktory by mi poslal na mail scan RC REVUE 2/2007, zaujima ma konkretne vsetko okolo wild hawka + jeho vysielacky. Myslim ze by to malo byt na strankach okolo 15 a 38.
Prosil by som oskenovat aspon tieto stranky.
Dakujem.
jozef25252@pobox.sk
Hladam dobraka, ktory by mi poslal na mail scan RC REVUE 2/2007, zaujima ma konkretne vsetko okolo wild hawka + jeho vysielacky. Myslim ze by to malo byt na strankach okolo 15 a 38.
Prosil by som oskenovat aspon tieto stranky.
Dakujem.
jozef25252@pobox.sk
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
WildHawka jsem nedavno zalitaval jednomu zacatecnikovi na Vypichu. Velice mile me to prekvapilo, radio fungovalo celou dobu bezproblemu a model letel taky velice slusne, jen bylo potreba trosku dovazit cumak. Nakonec jedinej problem (pro me) byl vysilac v modu 1, takze jsem musel ridit s prekrizenejma rukama (litam mod 2 = plyn vlevo).
Myslim ze za tu cenu je to asi nejlepsi co si zacatecnik muze poridit (treba takova SkyLady je nesrovnatelne horsi),
Myslim ze za tu cenu je to asi nejlepsi co si zacatecnik muze poridit (treba takova SkyLady je nesrovnatelne horsi),
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Abu píše:WildHawka jsem nedavno zalitaval jednomu zacatecnikovi na Vypichu. Velice mile me to prekvapilo, radio fungovalo celou dobu bezproblemu a model letel taky velice slusne, jen bylo potreba trosku dovazit cumak. Nakonec jedinej problem (pro me) byl vysilac v modu 1, takze jsem musel ridit s prekrizenejma rukama (litam mod 2 = plyn vlevo).![]()
bol som najskor rozhodnuty pre skylady, nakolko sa podoba viac na vetrona a toho som chcel aj na poplachtenie, aby to nebola iba lietajuca tehla, uz tyzden vkuse srotim po internete a narazil som na toto cudo, precital som snad vsetko co sa pise na SK aj CZ a uz som stopercentne rozhodnuty pre toto a uz sa mi to aj paci, nakolko som nasiel paradne fotky jednoho letca, proste v reale na oblohe to vypada fajn ako na obrazku od vyrobcu. O skylady som cital strasne vela poruch v elektronike...
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
robotmz:
Na Wildhawka som tiež čítal dosť chvály. Ale čo sa týka elektroniky, boli aj nejaké sťažnosti, konkrétne na regulátor. No ale za tú cenu si myslím, že je to super. Je to proste set (kopia Easystaru) tak je pochopiteľné, že tá elektronika nebude high end.
Na Wildhawka som tiež čítal dosť chvály. Ale čo sa týka elektroniky, boli aj nejaké sťažnosti, konkrétne na regulátor. No ale za tú cenu si myslím, že je to super. Je to proste set (kopia Easystaru) tak je pochopiteľné, že tá elektronika nebude high end.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ta elektronika asi nebude o moc lepsi nez u Skylady, je to proste ten nejlevnejsi cinskej low-end, hodne zalezi na stesti, nekomu funguje vse dlouhodobe bez problemu a nekdo spali regl pri druhym letu. Vetsinou se to ale lidem povedlo reklamovat.
Letove vlastnosti Wild Hawka a Easystara jsou proti Sky Lady uplne skvele, ta lita fakt jako cihla, a navic skoro kazde pristani znamena nejake pochroumani na velmi chatrnem mechanismu sklapeci vrtule
Zacatecnik, ktery se sam naucil litat se SkyLady, ma muj hluboky obdiv. Ale E.S. nebo W.H. je jednodussi a radostnejsi cesta.
Letove vlastnosti Wild Hawka a Easystara jsou proti Sky Lady uplne skvele, ta lita fakt jako cihla, a navic skoro kazde pristani znamena nejake pochroumani na velmi chatrnem mechanismu sklapeci vrtule
Zacatecnik, ktery se sam naucil litat se SkyLady, ma muj hluboky obdiv. Ale E.S. nebo W.H. je jednodussi a radostnejsi cesta.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Tuto diskusiu si si už pravdepodobne prečítal, ale ak nie, tu je:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Je tam toho dosť o WH a na konci aj niečo o regulátore a dokonca aj o jeho úprave, aby bol spoľahlivejší.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
Je tam toho dosť o WH a na konci aj niečo o regulátore a dokonca aj o jeho úprave, aby bol spoľahlivejší.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
-
_George_
- Kontaktovat uživatele:
Abu píše:Zacatecnik, ktery se sam naucil litat se SkyLady, ma muj hluboky obdiv.
Dakujem
ja som s ucenim sa lietat na skylady nemal problem a uz druhy den som lietal samostatne. Pravda je ze skylady lieta ako autobus, vypnem motor-neplachtí (len akýsi rovnomerný pád)
zapnem motor- najprv sa jej nechce, potom sa rozdivočí a nepodobá sa ani na vetroň, stúpať sa jej nechce.
Najdlhší let som mal len 20 minút a aj to bola silná termika.
- je dosť ťažká - 640 g a rozpätie len 1300mm, môj druhý motorový vetroň (guppy) má rozpätie 1500mm a hmotnosť len 490 g.
- elektronika naprd. S pôvodnou elektronikou som vydržal lietať asi 1 a pol mesiaca, potom som všetko pomenil za "normálnu". Regulátor blbol od prvého letu.
http://www.galerie.rcserver.cz/index.php?sum=122