postaví někdo éro?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
snake

postaví někdo éro?

#1 Příspěvek od snake »

Ahoj všichni

po čase jsem se rozhodl vrátit k modelařině - lépe řečeno rád bych zase létal. Pod stromeček jsme si se synkem nadělili stavebnici CANARY a nějaké drobnosti. Jenže jsem zjistil, že stejně nemám čas na to abych to dal dohromady a tak bych Vás chtěl požádat o radu.

Nevíte o někom, kdo je schopen v Praze či blízkém okolí model za úplatu sestavit, dovybavit a zalétnou, případně nás chvilku vést ať to hned nerozbijeme.

Za odpovědi díky.
Honza

#2 Příspěvek od Honza »

No, zase tolik prace na tom neni, ne?
hajaja

#3 Příspěvek od hajaja »

záleží no tom jakou máš konkrétní představu a co všechno na to máš
pár modelů už jsem takhle postavil, tak jestli chceš ozvi se ma mail
snake

#4 Příspěvek od snake »

Podle toho jak to vypadá, tak na tom skutečně moc práce není. Jenže já makám 10-12 hodin denně, takže jde spíše o čas a navíc mám strach, že něco skoním. Přece jen jsem už 12 let nestavěl a nelítal. Chtěl bych se stát spíše modelářem uživatelem - létat pro radost.

hajaja: máš to na e- mailu
radis
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od radis »

Jelikož jsem postavil v loňském roce modely Sonic, Canary, Terenér 60 a jiné od Black Horse tak jsem se tak zdokonalil, že bych ti s tím i píchnul, ale bydlím až na Moravě. Pokud se ale budeš držet návodu a hlavní je těžiště pro začátek v přední pozici tak by vše mělo být jak má. Použij raději motor ASP 6,5 až 7,5 rezerva výkonu se vždy sejde. Na naučení jsme používali 2x Hitec s kabelem instruktor žák . Jinak pokud bys chtěl tak mám Sonika plně vybaveného a zalítaného na prodej. Má za sebou asi 15 startů. Je vidět na fotkách v mém příspěvku uskladnění modelů letadel. Rád bych ti pomohl i s tím zalítáním. V minulém roce jsem tak naučil lítat tři modeláře. Jen ta vzdálenost.
Přeji mnoho zdaru.
snake

#6 Příspěvek od snake »

radis:
děkuji za podporu, ale Morava je skutečně trochu z ruky, poslal jsem něco hajajovi na e-mail, tak uvidím jestli z toho něco bude
bachor
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od bachor »

Zkus HANGAR 1.
Zdraví Bachor
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“