Jaký webhosting?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Jaký webhosting?
Řeším jaký vybrat webhosting pro naše klubové internetové stránky. Stránky již máme, ale nejsme spokojeni s webhostingem, jsou pomalé, občas nefunkční (poslední dobu často), útok virů, píšu do nich pouze sám v html a jsem samouk.
Představa je vytvořit novou grafiku, možnost psaní článku ostatními členy klubu(asi redakční systém), jednoduché vkládání textu a foto, ideální bezplatné (jsme nezisková organizace) případně za minimum financí.
Asi bychom nepotřebovali velkou kapacitu, foto bychom měli na rejčeti a podobně jako je tomu i nyní.
Jakého webhostinga používáte pro vaše internetové stránky?
Jakého vyzkoušeného a osvědčeného mi doporučíte?
Díky
Představa je vytvořit novou grafiku, možnost psaní článku ostatními členy klubu(asi redakční systém), jednoduché vkládání textu a foto, ideální bezplatné (jsme nezisková organizace) případně za minimum financí.
Asi bychom nepotřebovali velkou kapacitu, foto bychom měli na rejčeti a podobně jako je tomu i nyní.
Jakého webhostinga používáte pro vaše internetové stránky?
Jakého vyzkoušeného a osvědčeného mi doporučíte?
Díky
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Re: Jaký webhosting?
Ještě doplnuji odkaz na naše stránky http://www.lmkchotebor.ic.cz/.
Webhosting je na IC.
Webhosting je na IC.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Zkus wedos.cz, mají hosting s neomezenou velikostí webu, podporou php a MySQL nových verzí za 30 Kč měsíčně.
Jako redakční systém tam dobře šlape Wordpress.
Jako redakční systém tam dobře šlape Wordpress.
Myslíš, že to jako amatér a samouk zvládnu?
Jdu se podívat, díky.
Jdu se podívat, díky.
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Některé webhostingy nabízejí i šablony do kterých dopíšu text a vložím foto. Takový způsob se mi zdá dobrý, jde mi i čas kterého mám čím dál méně.
Něco co by vypadalo šlušně po grafické stránce a dalo by se rychle vložit text a atd.
a hlavně kde by mohli vkládat i členové klubu, kteří o HTML nic neví.
Něco co by vypadalo šlušně po grafické stránce a dalo by se rychle vložit text a atd.
a hlavně kde by mohli vkládat i členové klubu, kteří o HTML nic neví.
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
Není to tak hrozné, Wordpress je dost rozšířený a má dobré stránky s návody a odkazy na hotové weby, aby sis mohl prohlédnout, jak jde např. graficky přizpůsobit. Všechno nastavení se tam ovládá klikáním z různých menu, nemusíš nic psát v html nebo php.
A na Wedosu je dobrý návod na jeho instalaci krok za krokem.
Příspěvky tam můžou psát libovolní členové, kterým v administraci přidělíš příslušná přístupová práva. Potom v podstatě jen svým článkem vyplní webový formulář, kliknutím odešlou a článek je připraven ke zveřejnění. Ty jako hl. redaktor ho můžeš ještě zkouknout (jestli tam třeba nepíšou sprosťárny
) a zase kliknutím zveřejnit. Je to jednodušší, než to vypadá napsané.
Kdybys v něčem tápal, tak dej vědět.
A na Wedosu je dobrý návod na jeho instalaci krok za krokem.
Příspěvky tam můžou psát libovolní členové, kterým v administraci přidělíš příslušná přístupová práva. Potom v podstatě jen svým článkem vyplní webový formulář, kliknutím odešlou a článek je připraven ke zveřejnění. Ty jako hl. redaktor ho můžeš ještě zkouknout (jestli tam třeba nepíšou sprosťárny
Kdybys v něčem tápal, tak dej vědět.
Díky moc, to zní moc dobře, přestě to bych potřeboval.
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
-
czpredseda
Já používám na http://www.rc-foto.cz Inpage od zoneru. Na podzim měli akci cca za 750,- ročně, dneska cca 1200 - tj. redakční systém vč. hostingu, kterej funguje 100%. Vzhledem k tomu, že neumím a vzhledem k nedostatku času ani nebudu ovládat jakýkoliv kódování, je to ideální řešení, protože tohle umožní udělat profi prezentaci bez jakýchkoliv znalostí html a podobně za velmi krátký čas - kostra webu mi zabrala jen pár hodin, než jsem zjistil co a jak funguje - mimochodem html je dost pravěk a když do toho neděláte, nemá cenu se tím vůbec zabývat, zabere to prostě moc mozkový kapacity
a s nejistým výsledkem. Prostě se věnujete tvorbě obsahu a neztrácíte čas tvorbou formátu - o to se postarají komplet oni. Pokud ovládáte ccs jde to ještě dost vylepšit. Perfektní je velmi snadný napojení na google analytics, addthis, maily, ftp atd. Jediný co potřebujete trochu víc umět, je upravit si obrázky do potřebnýho rozlišení a optimalizovat je tak, aby nebyly zbytečně velký, k tomu je ideální zoner photo studio - v základní variantě zadarmo a taky trocha grafickýho cítění, aby to nevypadalo jako pouťový plakáty.
Velkou výhodou je, že články mohou přidávat i další, stejně kódováním nepostižení jedinci, nebo mohou psát do diskuzí atd. Zkoušel jsem i jiný varianty, třeba webnode, který je v základní verzi zadarmo, ale právě proto, že je zadarmo, tak to není ono, protože to má dost omezení. Word press sice nabízí víc možností, ale předpokladem jsou větší znalosti a tím pádem to zabere o dost víc času.
Velkou výhodou je, že články mohou přidávat i další, stejně kódováním nepostižení jedinci, nebo mohou psát do diskuzí atd. Zkoušel jsem i jiný varianty, třeba webnode, který je v základní verzi zadarmo, ale právě proto, že je zadarmo, tak to není ono, protože to má dost omezení. Word press sice nabízí víc možností, ale předpokladem jsou větší znalosti a tím pádem to zabere o dost víc času.
čau, kdyby jsi chtěl zkusit wordpress jak funguje, zprovoznim Ti to na svym serveru na zkousku zdarma. Muzes vyzkouset a rozhodnout se. Ale je to opravdu jednoduche.
Pokud mas zajem, prosim PM.
Pokud mas zajem, prosim PM.
Flop II, C182, EasyStar, BladeDancer, Tracy-E, Extra EPP, Guppy (ve stavbě), Copter
Na endora.cz si mozes skusit uplne vsetko, rozne redakcne systemy, podla mna moc sympaticka sluzba.
Axial SCX10 Dingo/Tamiya TA-02T F150/HobbyZone Champ/EasyStar/QuadCopter
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Fotky:bratko.rajce.idnes.cz
Tady je každá rada drahá, asi toho musíš vyzkoušet více a potom zůstat u toho, co ti nejvíc vyhovuje.Někdo je spokojen s Wedosem jiný třeba s Forpsi.
Hodně také záleží na uživateli, protože nejvíc problémů bývá mezi stolem a židlí, i u mě to tak občas je
.
Hodně také záleží na uživateli, protože nejvíc problémů bývá mezi stolem a židlí, i u mě to tak občas je
já mám teď freehosting od ic, jedninné, co mi vadí, že pro free je to děsně pomalý
D jinak je to cajk, pro mé pokusné účely to zatím stačí. Na nějaký klubový web asi nic moc, otevřeli to 3 lidi a všichni si stěžovali, že je to pomalý, přitom tam nic není, web je poskládán pomocí php jednoduchými html soubory, takže v tom chybu nevidím a kódy se snažím mít validní jediné.
Takže ze stránky rychlosti free hosting od ic nedoporučuji, možná zkusit nějaký balíček od ic, mělo by to běhat rychleji
jinak na tom IC se mi líbí, že je tam malá reklama a né banery po celé stránce
Takže ze stránky rychlosti free hosting od ic nedoporučuji, možná zkusit nějaký balíček od ic, mělo by to běhat rychleji
jinak na tom IC se mi líbí, že je tam malá reklama a né banery po celé stránce
Když letím, jsem rád.
Když neletím, lepím.
Když neletím, lepím.
Naše klubová stránky www.lmk-lomnice.eu hostujeme u station.cz. Konkrétně http://www.station.cz/tarif/little.station/
Také ve WordPressu. Mám tam několik webů a spokojenost ...
Také ve WordPressu. Mám tam několik webů a spokojenost ...
Ahoj, např. naše klubové stránky http://www.lmkop.cz jsou psány ve Wordpressu a hostovány na endora.cz. Máme to tam 2 roky a je to bez problémů.
Petr
Petr
-
beginner99
taky jsem slyšel o webhostingu endora.cz jako velmi dobrý