Poctivé počítadlo webovek
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Poctivé počítadlo webovek
Jaké počítadlo na webovky, nebo spíš od koho?
Re: Poctivé počítadlo webovek
Na svých stránkách mám Toplist a spokojenost.
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
www.lmkchotebor.cz
od sebe ? PHP ? Určo se někde najde něco hotového....Asi záleží co vše to má počítat...?
RadiomasterTX16S, V 911, V 939, V912, Eachine E160
Mám taky toplist, ale zjistil jsem , že lze velice jednoduše očurat, furt jsem se divil, jak někdo může mít takovou návštěvnost a zjistil jsem že kód toho počítadla má na několika stránkách, takže jim to počítá i navštěvy jiných stránek, tím se značně navyšuje počet návštěv, ačkoli tři čtvtě z těch návštěvníků ty dotčené stránky neviděli.
Přijde mi to trochu nefér . Na těch webovkách to uvádí právě jako návštěvnost oněch stránek.
Přijde mi to trochu nefér . Na těch webovkách to uvádí právě jako návštěvnost oněch stránek.
Naposledy upravil(a) geriatrix dne ned 20.01.2013 20:27, celkem upraveno 1 x.
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
mam toplist i google analytics.
oboji super, ale rozdilne vysledky
oboji super, ale rozdilne vysledky
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
vyzkouším ten google, díky
Google Analytics ti dodá neuvěřitelné množství informací, nemá chybu.
Toplist se dá jednoduše fixlovat, viz. horní příspěvky.
RayBan
Toplist se dá jednoduše fixlovat, viz. horní příspěvky.
RayBan
Děkuji za rady, jde mi právě o to, aby můj web byl důvěryhodný.
-
czpredseda
Google analytics - naprosto luxusní, neustále čumim, co všechno to umí 
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
Google Analytics jsou zdarma, ukáží ti všechno možné - ale přesnost také není 100% - každopádně pro běžné použití jsou dostačující. Pokud ale potřebuješ čísla použít např. pro prodej reklamy, tak s GA stejně nevystačíš a budeš muset jít do http://www.netmonitor.cz/
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno
Některé hostingy nabízejí reporty návštěvnosti podobně jako GA v rámci svých služeb. Např. C4. Do některých CMS zase můžeš doinstalovat měřící pluginy.
Dobrou alternativou je i aplikace Piwik http://piwik.org/
Jinak pro běžné sledování návštěvnosti a dalších věcí je plně dostačující GA. Na základě těchto statistik jsem pracoval na zlepšení pozic ve vyhledávačích pro několik webů k plné spokojenosti mé i majitele.
Pokud máš nějaké zkušenosti s PHP a MySQL, nějaké to jednoduché měřidlo si můžeš napsat sám. Otázkou je, zda objevovat něco, co již existuje a má výsledky.
Dobrou alternativou je i aplikace Piwik http://piwik.org/
Jinak pro běžné sledování návštěvnosti a dalších věcí je plně dostačující GA. Na základě těchto statistik jsem pracoval na zlepšení pozic ve vyhledávačích pro několik webů k plné spokojenosti mé i majitele.
Pokud máš nějaké zkušenosti s PHP a MySQL, nějaké to jednoduché měřidlo si můžeš napsat sám. Otázkou je, zda objevovat něco, co již existuje a má výsledky.
Beta 1400, Elektro Trenér Reichard, Spectrum DX7..
bekmen píše:Google Analytics jsou zdarma, ukáží ti všechno možné - ale přesnost také není 100% - každopádně pro běžné použití jsou dostačující.
Z principu není žádné měření 100% přesné. Navíc řada rozdílů v jednotlových statistikách je způsobená rozdílnou metodikou počítání.
Jinak jak bylo řečeno, Toplist + Google jsou plně dostačující pokud to máš pro svoji potřebu.