jak se zbavit barvy s elaporu
-
marek manka
jak se zbavit barvy s elaporu
naka rada jak se zbavit balakrilu s elaporu jinak nez brousenim papirem
je to pracne a zdlouhave naky rady diky
je to pracne a zdlouhave naky rady diky
Re: jak se zbavit barvy s elaporu
Písemné vyjadřování některých jedinců mě občas zaráží.
Balakryl se dá odstranit louhem. Ovšem nevím, co to udělá s elaporem. Teoreticky by to mělo přežít.
Osobně bych šel spíš cestou brusného papíru.
Balakryl se dá odstranit louhem. Ovšem nevím, co to udělá s elaporem. Teoreticky by to mělo přežít.
Osobně bych šel spíš cestou brusného papíru.
Ja mam skusenost ze mne farba na elapore nedrzala skoro vobec tak som to daval dole lepiacou paskou a slo to jedna radost.
Kvalitní lepící páskou to jde perfektně dolů. Já jsem použil tu hnědou. Dotazující používá asi nějakou novou českou řeč.
- Vojc29
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi nové nářečí nebo tak něco bych řekl. 
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m
Ještě tam chybí dvě kouzelná slůvka : pls a nwm
Loop VA Models ; Spacewalker II SIG 1/4 ve výstavbě
milode píše:Ještě tam chybí dvě kouzelná slůvka : pls a nwm
...to je divné...mě vždy nějaký neznámý, samozvaný cenzor mou připomínku k češtině smaže...
Předesílám, že slušnou a neurážlivou připomínku...
...tak koukejte sakra odpovídat, dyž se zeptal!
-
marek manka
jo presne sem nikde na hodine ceskeho jazyka vim ze moje psani je katastrofa ale uz stim nic neudelate neumim psat a nestidim se za to uz sem si zvikl sou horsi veci ale presto mockrat dekuju za rady
marek manka píše:jo presne sem nikde na hodine ceskeho jazyka vim ze moje psani je katastrofa ale uz stim nic neudelate neumim psat a nestidim se za to uz sem si zvikl sou horsi veci ale presto mockrat dekuju za rady
No-myslím, že neděláš dobře. Nevím jak ostatní, ale já vůbec nemám chuť odpovídat na dotaz člověku, který ignoruje češtinu. Modelařina je o pečlivosti a položený dotaz je vizitka.Jsi možná jinak vynikající člověk, ale to vidět není. Vidím jen neúctu k mateřštině a potažmo i neúctu ke kolegům, které oslovuješ. A já si jina na rozdíl od Tebe moc vážím
To jsem si vyřešil už před pár měsíci, přečtu/ i když se spíše jedná o dekodování/ a i když vím, Twinstara mám a dost jsem ho upravoval pokývu hlavou a prostě neodpovím. Jinak mě podobné příspěvky ,které ti zmizeli taktéž mizí,takže jak už jsem napsal prostě nenapíšu a hotovo.2952 píše:No-myslím, že neděláš dobře............
-
marek manka
hele nikoho sem neurazel a ani urazet nebudu a ani nerikam ze si nikoho nevazim tak nevim co vysilujes neznamena ze kdyz neumim psat ze neumim jine veci nebo ze sem nesikovnej nebo buchvi co si myslis a odpovidat nemusis jestli s tim mas problem tak to ignoruj nikdo te nenuti aby si odpovidal.
nepotrebuju aby me tady nikdo sjizdel ja sem si sem prisel hlavne pro radu a jeste jednou dekuju tem co mi odepsali a poradili ale jak tak pozoruju tebe to vylozene bavi chytat lidi za slovicka a ponizovat je a ukazovat ze si lepsi ze umis psat to jo.ja si myslim ze zrovna ty budes mit asi taky naky nedostatky ne v psani to ne v tom si borec psat umis
to jsem odpovidal 2952 naky Mecenáš serveru
nepotrebuju aby me tady nikdo sjizdel ja sem si sem prisel hlavne pro radu a jeste jednou dekuju tem co mi odepsali a poradili ale jak tak pozoruju tebe to vylozene bavi chytat lidi za slovicka a ponizovat je a ukazovat ze si lepsi ze umis psat to jo.ja si myslim ze zrovna ty budes mit asi taky naky nedostatky ne v psani to ne v tom si borec psat umis
to jsem odpovidal 2952 naky Mecenáš serveru
Nesnaž se tu obhajovat svou lenost a něco s tím dělej!
Nemluvím o I a Y, je spousta lidí co s tím má problémy, ale diakritika (háčky a čárky) ve slovech se učí už na prvním stupni základních škol. Ve stejné instituci se dozvíš, že věta má začátek a konec, případně nějaké čárky pro oddělení souvětí.
Nemluvím o I a Y, je spousta lidí co s tím má problémy, ale diakritika (háčky a čárky) ve slovech se učí už na prvním stupni základních škol. Ve stejné instituci se dozvíš, že věta má začátek a konec, případně nějaké čárky pro oddělení souvětí.
x9d, x-lite pro a pár poletuch
-
marek manka
dalsi borec nakonec
neodepisuj kdyz te to toci
ja si muzu psat jak budu chtit
neodepisuj kdyz te to toci
ja si muzu psat jak budu chtit
Vážený příteli,
v psaní Ti nikdo bránit nechce ani nemůže. Jen jsme Ti zdvořile chtěli vysvětlit, že když někdo něco chce, musí to mít přijatelnou formu. Jinak -a bude to Tvoje chyba - se možná odpovědi nedočkáš
v psaní Ti nikdo bránit nechce ani nemůže. Jen jsme Ti zdvořile chtěli vysvětlit, že když někdo něco chce, musí to mít přijatelnou formu. Jinak -a bude to Tvoje chyba - se možná odpovědi nedočkáš
-
marek manka
no co no treba ne treba jo se nezblaznim 
priste se budu vic snazit oki
priste se budu vic snazit oki