N.H.L Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Re: N.H.L Brno III
Modrá kabinka, tak to má být 
Honzo, to jsem jen tak myšlenkově rozvedl tvůj nápad. Kdyby byla VOP oddělávací, musel bys vyřešit totiž i SOP. Jenže ta je ukotvená v trupu a samostatně nebude podle mého názoru schopná fungovat. No, jak říkáš, s érem budeš jezdit poctivě sám tak jako tak
Honzo, to jsem jen tak myšlenkově rozvedl tvůj nápad. Kdyby byla VOP oddělávací, musel bys vyřešit totiž i SOP. Jenže ta je ukotvená v trupu a samostatně nebude podle mého názoru schopná fungovat. No, jak říkáš, s érem budeš jezdit poctivě sám tak jako tak
Tom
Standapass píše:Éště edna. S
Až budu potřebovat něco olaminovat, už vím, na koho se obrátit.....
Pekné, naozaj pekné
- Honza C
- Kontaktovat uživatele:
kde je ta modelka ??? Pavle, moc pekne, to je ten 1.2m, co ma Tom Jr ? Delal jsi na SOP lanka podle navodu nebo tahla ? Pro Tebe nebo pro nekoho ? Konec vyslechu.
Bohužel toto není moje, chlubím se cizím EPP...
C tyčky místo nití.
C tyčky místo nití.
paveld píše:Sbach III.
A máš dovoleno si v práci i zalítat před "garáží" nebo by ses za to pak musel zatknout?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Létání před garage negativ 
Hmm, to nevadí... I tak ti tu práci všichni závidíme 
Edit: Mimochodem, už jste zkoušeli PT 9/3? Clik má mnohem hezčí, plynulejší projev a o hodně lépe brzdí (než s Mejzlik 8/4). Ještě tu mám mejzlika 9,5/3, zkusíme, podáme report.
Edit: Mimochodem, už jste zkoušeli PT 9/3? Clik má mnohem hezčí, plynulejší projev a o hodně lépe brzdí (než s Mejzlik 8/4). Ještě tu mám mejzlika 9,5/3, zkusíme, podáme report.
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Jo je tady tak príma, že chodím domů každý den až pozdě večer a nějak nezbývá čas na létání 
Koukám, že vše má své pro i proti. Aspoň, že můžete po nocích trénovat v hale, já z finančních důvodů jezdím do haly 80km daleko. Unás v malé hale chtějí 380-450kč za hodinu, což je pro nás studenty moc
A i kdyby to nebylo moc, tak je ta hala stejně pořád plná
Přijedete do Třebíče?
Přijedete do Třebíče?
- martin_bohac
Nepudete někdo večír na sim?
Zavolal jsem si do Holiday a objednal marinovaná žebra. Ne jen že neposlali marinovaná....ale ještě vypadají, že jsou ze dřeva
To je morálka 

Honzo, o tom Mejzlíkovi pak určitě dej vědět, zvlášť jestli budeš testovat na Pulsu nebo něčem podobném. PT vezmu asi na zkoušku spolu s podvozkem....který jsem na první pokus inteligentně objednal o třídu větší, než jsem měl. Třebíč za mě nejspíš ne.

Honzo, o tom Mejzlíkovi pak určitě dej vědět, zvlášť jestli budeš testovat na Pulsu nebo něčem podobném. PT vezmu asi na zkoušku spolu s podvozkem....který jsem na první pokus inteligentně objednal o třídu větší, než jsem měl. Třebíč za mě nejspíš ne.
Tom