Znáte Safari H41 RTF od SCORPIO?
Znáte Safari H41 RTF od SCORPIO?
Máte někdo zkušenosti s vrtulníky Safari H41 RTF které prodává Astra ( http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... &kat_typ=0 )? Cena necelé 4 tisíce za RTF vrtulník od zavedené firmy se mi zdá jako zajímavá možnost jak začít vrtulníkařit.
Naposledy upravil(a) Kovboj dne úte 31.07.2007 21:28, celkem upraveno 1 x.
neni4 píše:Tak panove dneska jsem si ho koupil a JEEE TO NAŘES!!! Šlape perfektně ,ovladaní je přesne! Ma ovšem malinkou chybu baterka nevidrží dyl než 10minut. Ale jinak mužu jen DOPORUČIT!!!
Tak to jsem rád. Přiznám se že jsem se ptal proto, že bych nerad prodával nějaký šunt a zatím jsem o něm nikde nic neslyšel...
Více viz můj odkaz v podpisu nebo soukromá zpráva.
Čau Neni, já koupil nedávno Walkeru 4, je to v podstatě to samý, jako Tvoje Safari, z druhý ruky, ale ještě jsem neletěl... Nějaký pokusy byly, ale nebylo to ok, teďka už je snad ve formě, něco jsem potrénoval na simulátoru, tak čekám, že snad nebude zítra foukat...
Ty jsi se do toho hned pustil? Bez tréninku a v pohodě? Já lítám s letadlem, ale s heli jsem naprostej nováček...
Honza
Honza
Tak jsem byl poprvý dneska lítat a je to zlý, hned jsem to rozbil, nepřistál jsem ani jednou a dohromady jsem byl vbe vzduchu cca 20 vteřin. No smutný moc, podělíte se o zážitky, jak jste začínali? Potřebuju víc simulátoru?
A je tady někdo, kdo by mi to pomoh zalítnout, až jí dám do kupy? Jelikož je ale zlomenej rám, nebude to asi hned...
Honza
A je tady někdo, kdo by mi to pomoh zalítnout, až jí dám do kupy? Jelikož je ale zlomenej rám, nebude to asi hned...
Honza
Re: Znáte Safari H41 RTF od SCORPIO?
Kovboj píše:Máte někdo zkušenosti s vrtulníky Safari H41 RTF...
Dnes jsem na nej slysel chvalu, ze ve sve kategorii lita moc hezky.
- petrcorrado
- Kontaktovat uživatele: