Beta 1400 reklamace

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
RiMr
Kontaktovat uživatele:

Re: Beta 1400 reklamace

#46 Příspěvek od RiMr »

Obávám se, že kdybych měl na natolik kvalitní 3D tiskárnu/tisk, aby mělo aspoň teoreticky smysl uvažovat o tisku převodů do serva, cena jakýchkoliv serv (natož převodů) by mě vůbec nezajímala... :wink:

#47 Příspěvek od cilek »

RiMr píše:Obávám se, že kdybych měl na natolik kvalitní 3D tiskárnu/tisk, aby mělo aspoň teoreticky smysl uvažovat o tisku převodů do serva, cena jakýchkoliv serv (natož převodů) by mě vůbec nezajímala... :wink:

Toš ve fabrice :wink: , zadarmo :roll: , znáš to! :lol:
Hunger

#48 Příspěvek od Hunger »

Richarde a koho zajímá cena? :wink: :D. Tady jde o výzvu a pohodlí ... Mám hodně "komplexů" : nesnáším velké skupiny lidí, nakupování a další věci, takže jet někam hodinu mhd pro převody za stovku, poněvadž mi došly zásoby je pro mne opravdu peklo :D.
"Šmirgl to jistí!"
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“