Já se v tom teda taky pomalu začínám pěkně plácat, nějaké zhovadilosti--jako třeba stabilizaci mít připojenou na mix klapek, kdy by se v určité poloze klapek --třeba když dojedou klapky uplně dolu na maximální možné vyklopení--manuálně nastavený mix kompenzace výškovky a dalším pohybem páky začnou ještě vylézat z křídla brzdící štíty by se aktivovala právě ta stabilizace,---výškovky, ale řídící sibnál sepnutí by vycházel z polohy klapek--- asi by to šlo, ale smysluplný počin jsem v tom nakonec nenašel--to tam mohu rovnou nechat tu stabilizaci na té výškovce už při otevírání klapek, nevím, jestli mě někdo pochopil--obávám se, že já už to, co tu ted řešíte v těch mixech ale opravdu nechápu--teda pokud to není , co jsem popsal, že by asi šlo, ale přijde mi to jako hloupost, jediný duvod k tomu to takto řešit vidím v tomto případě, že mám potřebu zbytečně štelovat kompenzaci výškovky, když už jsem tedy dal peníze za vysílač na kterým to jde, ale pokud použiji stabilizaci, tak to nemá smysl tam vubec něco ladit.--pulku brzd pojedu na manuál, zbytek na stabilizaci--proč? k čemu?
Asi vás ale opravdu už jen nechápu .Nic mi ale zbytečně nevysvětlujte, bud se chytím, nebo ne

Lepší to nechápat, než pochopit a vědět, že už fakt vymýšlíte možná kokotárny