Futaba T14SG
Re: Futaba T14SG
A není lepší mít návod v AJ a vedle toho v ČJ? Každý neumí americky, že jo. 
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
- avalanche8
JJ i ja cekam na CZ navod,ne ze bych zaklad neudela v Aj,ale precejenom je to povynnost dovozce CZ navod zajistit ne?A me by CZ verze zivot zjednodusila,hlavne letove rezimy,ladeni serva pres sbus atd.
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
-
petrajksner
Tak jsem se s tím popral a CZ manuál není asi ani potřeba, jen mi nešly do hlavy nějaký slovíčka, oproti T10CG která měla některé věci přeložené do češtiny tak tady je to zas anglicky a naopak. Možnost přejmenování letových režimů jsem uvítal, ale to už asi měla 8FG, tu jsem v ruce ještě neměl.
Na nastavování S.bus serv tak to by to manuál asi chtělo, ale tak daleko asi nepůjdu.
Na nastavování S.bus serv tak to by to manuál asi chtělo, ale tak daleko asi nepůjdu.
- DaveLister
Tak už jsem taky v klubu
Robbe se asi snaží, v mojí (poslední) várce byla baterka přilepená oboustrankou. Snaha se sice cení, ale asi 10minut jsem tu baterku doloval ven a až pak jsem přišel na to že byla přilepená
Teďka mě čeká změna módu, přesto že jsem u pecky objednával správně mode1..
Robbe se asi snaží, v mojí (poslední) várce byla baterka přilepená oboustrankou. Snaha se sice cení, ale asi 10minut jsem tu baterku doloval ven a až pak jsem přišel na to že byla přilepená
Teďka mě čeká změna módu, přesto že jsem u pecky objednával správně mode1..
Synergy E7 | Gaui NX4 | Trex 450 PRO 6s | Futaba T14SG
Nemá tu někdo představu, kde by se dala sehnat ta umělohmotná (nebo je to teflon?) čepička pod plíšek páky plynu? Šla by ta čepička použít na t8fg? Nechtěl by se jí třeba někdo z těch, kdo jí nepoužívají, zbavit?.))
Ma niekto gule nechat bezat setovy nabijac ci to vazne vie skoncit aj ked to prejde cez 8,5V ?
TDR + NEO
- avalanche8
Ja ne,vypnul jsem to na 8,4V:grin:
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
Nabija to spravne len mne (teda po 8,4V), alebo sa najde este niekto dalsi, komu to funguje spravne ? 
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
- DaveLister
Hmm, to jste to tu nemohli napsat vcera, nez jsem to na tu za zabijecku pripojil? 
tak toto uz nebude v tolerancii meriania ktorym sa robbe "chrani" 
fuj robbe !
fuj robbe !
TDR + NEO
- DaveLister
To teda asi nebude.. Už mi to kleslo na 8,4V, ale trvalo to skoro 30minut provozu radia. Tím padem fakt pochybuju ze by to bylo tím že se vytvořil nějaký náboj na tom battery management obvodu. Navíc baterka sama byla poměrně teplá, což by imho při nabíjení tím malým proudem, kterým to nabíjí být neměla..
Otázka je co s tím uděláme? Tohle se dá tolerovat u nějakého shitu z HK, ale u rádia za 13tisíc mi to přijde trochu moc..
EDIT: jo a mimocodem, nabíjelo by mi to furt dál, ja to na těch 8,6V odpojil protože jsem si to tu přečetl..
Otázka je co s tím uděláme? Tohle se dá tolerovat u nějakého shitu z HK, ale u rádia za 13tisíc mi to přijde trochu moc..
EDIT: jo a mimocodem, nabíjelo by mi to furt dál, ja to na těch 8,6V odpojil protože jsem si to tu přečetl..
Naposledy upravil(a) DaveLister dne stř 30.01.2013 11:18, celkem upraveno 1 x.
DaveLister píše:Tohle se dá tolerovat u nějakého shitu z HK, ale u rádia za 13tisíc mi to přijde trochu moc..
IMHO to nie je problem radia za 13tisic, ale je to problem nabijacky za par korun
KASAMA Srimok 90N CYBERHEAD + SPIRIT
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
TREX 450PRO + Beast
Futaba T14SG 2,4GHz
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
a jak spolehlivě měříte průběh toho nabíjecího cyklu? Ona ta baterka vydrží strašně dlouho takže jsem dosud neměl potřebu nabíjení 
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
DaveLister píše: nabíjelo by mi to furt dál, ja to na těch 8,6V odpojil protože jsem si to tu přečetl..
Měřil jste někdo baterii přímo na konektoru při nabíjení? Displej může ukazovat blbosti.
...přesně pro tyhle věci já nekupuji první revize ale počkám na další
- LV
- Kontaktovat uživatele:
kuro99 píše:tak toto uz nebude v tolerancii meriania ktorym sa robbe "chrani"
fuj robbe !
Nechápem ako si môžete kúpiť niečo od Robbe
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk