Nefunkční HK
Nefunkční HK
Jede vám HK? mě už asi druhý den se nenačte ani úvodní stránka (chrome: stránka není dostupná) tak jestli je to celosvětové, nebo je chyba jen na mém přijímači...
- sgames
- Kontaktovat uživatele:
Re: nefunkční HK?
eržo momentalne je offline
Stoupak.cz - Portál pro všechny větroňáře, házedláře a jiné maníky :-D
Tak když to nejde ani ve Vsetíně ani ve Frenštátě, tak je to tutově celosvětové... 
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
dneska me to taky nejak blblo, mam VDSL od O2
To vyhnije, a kdyz ne tak na to hodime SPcko(s.re pere)
-
beginner99
No chrome mi to taky nenačetl a explorer taky ne.
Je to "celosvětově". Píšou to na FB 
Psal jsem kolegovi do CR a normalne mu slape.
petrs2010 píše:Je to "celosvětově". Píšou to na FB
Už to spustili zřejmě někdy těsně před tím co to prvně testoval nostromo a tak už tu chybu nezaznamenal. Chvíli předtím to ovšem skutečně nešlo celosvětově, ale teď už to zase celosvětově funguje. Komu to nejde ani teď ať uškrtí svého internetového providera.
Případně komu z vás to ještě stále nejde tak si zkuste nastavit ve vlastnostech protokolu TCP/IP jako Upřednostňovaný server DNS IP adresu 8.8.8.8 což je celosvětový DNS Google. DNS některých internetových providerů totiž stojí za "starou Belu" a tak toto nastavení může někomu pomoci.
blesk píše:Jede vám HK? mě už asi druhý den se nenačte ani úvodní stránka (chrome: stránka není dostupná) tak jestli je to celosvětové, nebo je chyba jen na mém přijímači...
Normálně jede...
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
Filip píše:Normálně jede...
Ano, protože už to spustili zřejmě někdy těsně před tím co to prvně testoval nostromo a tak už tu chybu nezaznamenal. Chvíli předtím to ovšem skutečně nešlo celosvětově, ale teď už to zase celosvětově funguje.
Z Brna na síti GTS Novera nefunkční
- ddano007
- Kontaktovat uživatele:
A uz je to tu: koniec modelarskeho sveta. Stari Mayovia to vedeli uz davno 
X9D & T16Pro & TX16S & nejaké lietadlá, heli a koptéry www.rcmodelytt.sk
Teď v 15:34 to už zase funguje.
Zřejmě se v tom na Hobbykingu zrovna hrabou a opakovaně to odstavují a spouštějí.
Takže to chce klídek a další zprávy o tom, že Hobbyking nefunguje pište až když vám to nebude fungovat aspoň několik hodin v kuse.
Zřejmě se v tom na Hobbykingu zrovna hrabou a opakovaně to odstavují a spouštějí.
Takže to chce klídek a další zprávy o tom, že Hobbyking nefunguje pište až když vám to nebude fungovat aspoň několik hodin v kuse.