N.H.L Brno III

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
paveld

Re: N.H.L Brno III

#961 Příspěvek od paveld »

Blaník - edině čríbrný :P
Vrtule ještě nemáme, teprve dnes jsem je objednal.
(9"/2,5" na Clickany a 9"/2,3" na Sparka)
HonzaS

#962 Příspěvek od HonzaS »

Asi v rámci mechanikování nenápadně prohodím na Clikovi a mém letadle 9/3 za 9/2,5, když jí tam všichni dáváte :lol: Nejspíš víte něco, co já ne! :? :D
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
baui

#963 Příspěvek od baui »

To bude pěkný macík :) Co takhle motor na výklopný pylon za kabinu? Je to kapku komplikovanější, ale za ty závistivé pohledy všech se sklopkami v čumáku by to stálo :lol: Nebude to při tomhle rozpětí v zájmu zachování akrobatičnosti chtít PP + dýha + fólie?
Bílá je super! Ale zrcadlové stříbro, ňami :wink:

Edit: 9/2,5 prostě MUSÍ chodit líp :twisted: :mrgreen:
Tom
martin_bohac

#964 Příspěvek od martin_bohac »

Hodit motor na sklopný pylon to by byla fakt parádička, která se často nevidí. Já bych volil pp+dýha+lak. Už jsem to u pár známých viděl a vypadá to dost luxusně. Ale oproti fólii to je těžší.
paveld

#965 Příspěvek od paveld »

Anebo sehnat někde dolétaného Blaníka. Udělat novou povrchovku,
nainstalovat RX + maličko větší serva a je to :lol:
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#966 Příspěvek od JirkaA »

paveld píše:Anebo sehnat někde dolétaného Blaníka. Udělat novou povrchovku,
nainstalovat RX + maličko větší serva a je to :lol:

To by me asi trosicku stvalo stat pri tom na zemi..
OK2WY
baui

#967 Příspěvek od baui »

JirkaA píše:To by me asi trosicku stvalo stat pri tom na zemi..

Stačí pár špagátů, kus izolepy a můžeš se přivázat třeba na výškovku jako na trůn :D
Tom
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#968 Příspěvek od JirkaA »

Hosi, letos bude v Budkach Piper J3 Cub v meritku 60%. To bude mazec ;). Pet a pul metru rozpeti, to uz bude slusna vlecna ;)
OK2WY
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#969 Příspěvek od Honza C »

Hlasim se zpet z bezek - nic zlomeneho (kosti ani lyze), parada. V podvcere jsem dokonce jeste stihl otestovat Bixlera s osvetlenouo nabezkou na Stranske skale - je to dobry, je to videt !
@Tom: Mini-Katana vypada nadherne. Jakpak ale to, ze nakonec rozpeti 1.08, nemelo to nahodou byt 1.20 ? Ze by se Ti srazil v pracce ? :mrgreen:
@Jirka: no na 60% Pipera bych se aji podival a asi nebudu sam - naktere akci v Budkovicich bude ?
HonzaS

#970 Příspěvek od HonzaS »

Vyklápěcí motor do blaníka? :D Jednak je to masochismus, zadruhé v třímetrovce šíleně maličké a zatřetí to zeslabí trup v místě, kde není dobré ho zeslabovat :(

Ten lak by vypadal lépe, ale na rekreační letadlo které potenciálně uvrtám, přetáhnu před přistáním, pošlu na strom, nebo s ním trefím nějakou tyčku při přistání mi to přijde moc práce :(

Asi se budu muset podívat po stříbrných foliích :) A vymyslet jak udělat ty šílený brzdy. Proč jsem si safra neobjednal bílého Swifta? :lol:
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#971 Příspěvek od JirkaA »

Honza C píše:@Jirka: no na 60% Pipera bych se aji podival a asi nebudu sam - naktere akci v Budkovicich bude ?

Urcite bude, dam vedet :) Bude tam v hangaru bydlet a nebude sam ;)
OK2WY
baui

#972 Příspěvek od baui »

Honza C píše:@Tom: Mini-Katana vypada nadherne. Jakpak ale to, ze nakonec rozpeti 1.08, nemelo to nahodou byt 1.20 ? Ze by se Ti srazil v pracce ? :mrgreen:

Moznosti jsou v podstate dve - bud jsem spatne prepocital procenta (coz, pokud ma origo plan opravdu 2 metry, je nepravdepodobne). Nebo (pravdepodobneji) byla ta kocka v copy centru opravdu tak zmatena, jak vypadala, kdyz jsem ji rekl, ze to chci vytisknout tak jak to je pro tisk pripravene. Kazdopadne me tech par cisel zase tak nemrzi, aspon bude zabavnejsi :D

Ted ale nevim, co tam nasypu za serva :?
Tom
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#973 Příspěvek od Honza C »

Mam doma pytlik Hextronik MG-14, bezvadne hori - za letu i na zemi, nechces ? Nastavuji pocitadlo blbych modelarskych vtipu tohoto tydne (BMF) na 1 :mrgreen:
baui

#974 Příspěvek od baui »

Tim by se dala vyresit otazka "kam s nim" az se rozhodnu zacit s tou dvoumetrovkou :mrgreen:
Tom
paveld

#975 Příspěvek od paveld »

baui píše:
Honza C píše:@Tom: Mini-Katana vypada nadherne. Jakpak ale to, ze nakonec rozpeti 1.08, nemelo to nahodou byt 1.20 ? Ze by se Ti srazil v pracce ? :mrgreen:

Moznosti jsou v podstate dve - bud jsem spatne prepocital procenta (coz, pokud ma origo plan opravdu 2 metry, je nepravdepodobne). Nebo (pravdepodobneji) byla ta kocka v copy centru opravdu tak zmatena, jak vypadala, kdyz jsem ji rekl, ze to chci vytisknout tak jak to je pro tisk pripravene. Kazdopadne me tech par cisel zase tak nemrzi, aspon bude zabavnejsi :D

Ted ale nevim, co tam nasypu za serva :?

A bude se to lépe transportovat... :lol:
(viz ten Tvůj malý pižďuch pro aerovlek)
Odpovědět

Zpět na „Kluby“