F45 - Vše o tomto vrtulníčku

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
corona

Re: F45 - motorky

#691 Příspěvek od corona »

otass píše:Takž myslíš tento motor http://www.rcking.eu/cs/blade-cp-pro/733-eflh1322.html ?
Já to klidně vyzkouším zda to bude fungovat.

Sice tam mám Xtreme, ale velikost je stejná jako tento N60. A N60 je origo ocasní např. pro Esky CP3, takže se od Xtreme příliš lišit nebude.

Tady je za pakatel i s poštovným:
http://www.banggood.com/Wholesale-Esky- ... 51343.html
corona

#692 Příspěvek od corona »

Ve specifikacích vidím dvě verze N60, 14100 a 2046:

http://www.kinmoremotor.com/product_dis ... 4&weblan=e
tlavelza

#693 Příspěvek od tlavelza »

shimanista píše:Tak tady je foto pastorku po 15 letoch.Bola na ňom originál vazelína.

Ty tam máš hlavní motor AC nebo nemáš?Pokud tam máš hlavní motor AC,tak ti bude zadní SS motor odcházet mnohem rychleji a pastorek zrovna tak,zadní SS motor musí dalece víc vyrovnávat výkon hlavního AC motoru než když máš plechovku.Pokud tedy máš AC motor,tak předělat zadek na stříďák nebo testnout ten N60 bez převodovky.
BorgMcz
Kontaktovat uživatele:

#694 Příspěvek od BorgMcz »

shimanista píše:A ja čakám.27.1.2013 to opustilo Hong Kong.Takže uvidím kedy to dorazí.Ak to nedorazí do 35 dní,tak dávam urgenciu Paypalu a basta.Inak pozor,aj ja som si spravil objednávku 19.1.2013 a za dva dni som videl že majú ten nový kit bez regleru,tak som im rýchlo napísal že chcem ten nový a odpísaly mi že mi pošlú ten nový.Tak uvidíme :roll:

Ta urgence na PayPal je ti prd platná, to je jen platební brána. Musíš komunikovat s obchodem, já už pár věcí řešil a vždy ochotně vratí platbu zpět nebo pošlou nové zboží.
Stránky o elektro bastlení a digitální modelové železnici - http://www.dccmm.cz
Hansen

#695 Příspěvek od Hansen »

shimanista: tak právě teď dorazil ten stříďák. Tak asi zítra začnu předělávat. 4.1.2013 to odeslali 3.2.2013 to mám na stole. Ještě poznámka: na Swisspost je stále, že 10.1. to opustilo tranzitní zemi.
otass

#696 Příspěvek od otass »

tlavelza píše:.......výpadkem komunikace mezi vysílačkou a vrťasem(rozpuštěná kalafuna v lihu se osvědčila)......

Nějakej popis co jak proč? Mě se už dvakrát stalo, že cca 50 metrů odemne výpadek a bum. Tak to zatím řeším tak že nelítám dál (teda teď stejně nelítám protože se věnuju zimním radovánkám)
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz.
Šlehač NE SoloPro 328
Dáva

#697 Příspěvek od Dáva »

otass píše:
tlavelza píše:.......výpadkem komunikace mezi vysílačkou a vrťasem(rozpuštěná kalafuna v lihu se osvědčila)......

Nějakej popis co jak proč? Mě se už dvakrát stalo, že cca 50 metrů odemne výpadek a bum. Tak to zatím řeším tak že nelítám dál (teda teď stejně nelítám protože se věnuju zimním radovánkám)

Mě se přesně tohle stalo taky asi 2x.Pak jsem si všiml,že jsem při létání nechtíc zavadil na vysílačce o jeden z těch dvou jezdců na přepínání modu a vrťas šel ihned k zemi.Zalepil jsem je vteřiňákem v krajních polohách a od té doby jsem signál neztratil.Tak nevim zda to bylo ono ..
Ta kalafuna kvůli vlhkosti myslim že říkal tlavelza.
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
tlavelza

#698 Příspěvek od tlavelza »

KALAFUNA ROZPUŠTĚNÁ V LIHU,jak bych to vysvětlil,já to dával na vrťase od počátku,takže jak jsem psal dříve ani jsem si to neuvědomil,že můžu lítat v mrholení,dešti(slabém),mlze,sněhu,padat do sněhu,atd.,tento problém se tady řešil a ještě jsem nedal odpověď jak u kámoše.Namazal desku(ze všech stran) a problém s výpadkem a nekomunikací s vrťasem(špatná reakce na cokoli)odpadla(jako u mě).Tou kalafunou se nic nezkazí,horší je poblejt tišťák tou gumou za 400kč,jak reklamují,je pravda,že ta guma bude 100% ale bude problém něco přicínovat.
tlavelza

#699 Příspěvek od tlavelza »

Jak to vidíš ''dáva',no konečně mě byl vrácen EH200+régl(půjčeno),pro ''vita'',měřil jsem montáž zpět-čas montáže---80minut.Zas mě to nedalo a zas do toho šťourám,THRO--nemá opravdu vliv,nastavím menu(jak potřebuju),nastavím kalibraci plynu---co se mě stalo? Po nastavení všeho,když ho vzlítnu,je ostrý--lepší než s časováním standardním,nyní-mám časování-nízké ale,když po spárování vrťase držím v ruce(roztočený rotor) a dám mu plný plyn a nulu,tak potom je vrťas klidnější(po výměně baterky--to samé).To jak jsem ti psal,že ho nemůžu na standardní časování udržet,teď po roztočení rotoru naplno a na nulu,můžu dát i standardní časování a udržím ho v pohodě.Jak si to vysvětluješ?
pavlos12

#700 Příspěvek od pavlos12 »

Tak jsem si koupil Dneska F45,a chvilku lítaní,a už jsem urval konec lyžiny,a úchyt lyžiny,všechno se ulamalo na betoně,takže tam už nepáchnu,ale na trávě je to nerozbitný.
Měl bych na vás pár otázek:
1.Jaký baterky používaté?(konkrétní typy)
2.Co mazat,a o co se starat po každé jízdě,nebo po více jízdách?
3.Jaké díly nejvíce odcházejí,a jaké nakoupit do zásoby?
4. Co jste hned po koupi vylepšily/předělaly?
Děkuji za odpovědi.
Je: E-firestorm flux,Traxxas Summit
Bylo:2x himoto,3x traxxas,4x HPI
http://pavlos12.rajce.idnes.cz
tlavelza

#701 Příspěvek od tlavelza »

pavlos12 píše:Tak jsem si koupil Dneska F45,a chvilku lítaní,a už jsem urval konec lyžiny,a úchyt lyžiny,všechno se ulamalo na betoně,takže tam už nepáchnu,ale na trávě je to nerozbitný.
Měl bych na vás pár otázek:
1.Jaký baterky používaté?(konkrétní typy)
2.Co mazat,a o co se starat po každé jízdě,nebo po více jízdách?
3.Jaké díly nejvíce odcházejí,a jaké nakoupit do zásoby?
4. Co jste hned po koupi vylepšily/předělaly?
Děkuji za odpovědi.

Vše je popsané na rcmania.cz nebo modelarske-forum.cz
shimanista

#702 Příspěvek od shimanista »

Tak Tlavelzo,dnes mi došiel ten kit na prestavbu na striedák. 8O 8O 8O To je rýchlosť.Objednané 19.01. a odoslané 24.1 a doručené 05.01.Celkom rýchlosť.Už ho mám osadený.Idem teraz do sklepa a pricínujem tam ten tretí čierny kábel - na dosku a dám vedieť ako ide.Aj neaké foto dodám.Tak zatial zdar
Hansen

#703 Příspěvek od Hansen »

shimanista píše:Tak Tlavelzo,dnes mi došiel ten kit na prestavbu na striedák. 8O 8O 8O To je rýchlosť.Objednané 19.01. a odoslané 24.1 a doručené 05.01.Celkom rýchlosť.Už ho mám osadený.Idem teraz do sklepa a pricínujem tam ten tretí čierny kábel - na dosku a dám vedieť ako ide.Aj neaké foto dodám.Tak zatial zdar

Prosím tě otestuj to, hlavně mě zajímá jestli se musí dělat kalibrace. Jestli to číňani už nemaj náhodou zkalibrovaný. Já se na tu výměnu chystám o víkendu.
tlavelza

#704 Příspěvek od tlavelza »

shimanista píše:Tak Tlavelzo,dnes mi došiel ten kit na prestavbu na striedák. 8O 8O 8O To je rýchlosť.Objednané 19.01. a odoslané 24.1 a doručené 05.01.Celkom rýchlosť.Už ho mám osadený.Idem teraz do sklepa a pricínujem tam ten tretí čierny kábel - na dosku a dám vedieť ako ide.Aj neaké foto dodám.Tak zatial zdar

Jo dej vědět(bacha sklep je malý),nafoť to a hlavně to natoč jak to lítá,videí je tu málo.To nikdo nemá blbej foťák aby natočil jak mu to lítá?Jsem zvědav jak upgrade od topstoys.com na F-45 funguje.
Dáva

#705 Příspěvek od Dáva »

tlavelza píše:Jak to vidíš ''dáva'..

Vidim to černě pane kolego :arrow: asi je něco načatý v elektronice nebo chyba ve firmwaru toho esc.Chová se docela nestandartně.Jakmile vylezeš z menu esc,tak by se parametry nastavení a průběh už neměly samovolně měnit ať dáš plnej knédl nebo nulu..Píšeš že esc pak ani nereaguje na změnu timing mode což je taky zvláštní.
Skyfun pulse projekt a pár poletuch
Zamčeno

Zpět na „Heli - začátečník“