Kde sehnat E-Firestorm

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Zpráva
Autor
h4Wk

Kde sehnat E-Firestorm

#1 Příspěvek od h4Wk »

Ahoj, už si nevím rady kde tohle auto sehnat. Nikde v eshopech ho nemají nebo alespoň v těch co jsem našel. Proto se obracím na Vás, kdyby někdo věděl kde tohle auto splašit budu vděčný za každé info (jen pro upozornění 90% eshopu ma napsano Skladem ale stejně ho nemají). Jo a jedná se o to novější voděodolné s 2,4GHz RC. Díky za každou radu.

E: co jsem se stačil dozvědět Pelikán ho bude mít až v květnu :/...takže jen kdyby ho někdo viděl v nějakém kamenném shopu a popřípadě mi dal kontakt bych bych moc vděčný.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde sehnat E-Firestorm

#2 Příspěvek od mikymik »

edit: pardon, uz jsem to pochopil
h4Wk

#3 Příspěvek od h4Wk »

http://www.modelfun.cz/

Tak našel jsem tady že ho mají skladem, má někdo zkušenost s tímto e-shopem ?

E: nakonec jsem ho vzal tak snad tam nebude žádný problém.
Stiwo

#4 Příspěvek od Stiwo »

Z modelfun.cz zkušenosti nemám nikdy jsem tam nenakupoval. Skus tohle http://www.modelarina.cz/rc-auto-hpi-ef ... -9077.html tenhle eshop je ověřený já jsem tam už nakupoval a moji známí taky.
Axial scx10 JK, Traxxas Slash 2WD, Spektrum DX4S Bixler 1.1, Spektrum DX6
h4Wk

#5 Příspěvek od h4Wk »

Díky nakonec jsem se dozvedel od znameho ze je to OK shop...a ten co jsi posilal je flux :) ten maji vsude ale obyc nebyl nikde
scarabeus

#6 Příspěvek od scarabeus »

A vyplati se ti kupovat obyc? Ta plechovka stejne brzo pujde do kopru a do par mesicu sahnes po stride, uvidis.
Kovboj

#7 Příspěvek od Kovboj »

h4Wk píše:Díky nakonec jsem se dozvedel od znameho ze je to OK shop...a ten co jsi posilal je flux :) ten maji vsude ale obyc nebyl nikde

Zkus kouknout třeba na Traxxas Rustler nebo Electrix Circuit Stadium Truck V2, jsou to auta srovnatelná s E-Firestormem a není u nich problém s dodáním ani s náhradními díly. Voděodolné jsou oba, ten Electrix má i 2,4GHz rádio (Rustler ho má až ve vyšší verzi se stříďákem).
h4Wk

#8 Příspěvek od h4Wk »

scarabeus píše:A vyplati se ti kupovat obyc? Ta plechovka stejne brzo pujde do kopru a do par mesicu sahnes po stride, uvidis.

Já ho kupoval s tím že do něj dám stříďák. Když si to spočítáš tak zjistíš že ve střídáku tě to vyjde o 3 tisíce dráž. Za 1800,- si koupím eZruna tu novou vodotěsnou verzi a neřeším. Nevím jak jsou na tom Comba od HPI ale údajně se dost hřály. Takže nakonec ušetřím...Stejně teď chci prodat jak to stejnosměrné combo tak RC soupravu (2,4GHz)...šlo mi o ten voděodolný podvozek. Jinak http://www.modelfun.cz mohu jen doporučit ! Do druhého dne bylo auto doma a za super cenu !

E: a ještě maličkost, u eZrunu mám v ceně i programovací kartu u HPI bych ji musel kupovat a stojí okolo 800,- a víc takže další důvod...
Kovboj

#9 Příspěvek od Kovboj »

h4Wk píše:Stejně teď chci prodat jak to stejnosměrné combo tak RC soupravu (2,4GHz)...šlo mi o ten voděodolný podvozek.

Takže vyměníš rádio i regulátor s motorem. Rozumím tomu dobře že tím "voděodolným podvozkem" vlastně myslíš utěsněné servo za pár stokorun? ;-)
h4Wk

#10 Příspěvek od h4Wk »

Mám svou RC Spektrum DX3C, tak servo jak píše "pár stovek" a ještě box na RC ten tam je taky navíc. A taky si myslím že je rozdíl vzít novější model než nějaký který leží nekolik let někomu na skladě a třeba těsnění v tlumičích je pak styřelé (mluvím teď o podvozku s AM soupravou a starou kastlí)...Suma sumárum ušetří to si myslím dost.
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od mikymik »

To zní docela rozumně. Škoda, že mě to také nenapadlo :)
Jaké kombo pořídíš? Tohle by na 2S mohlo být dobré...
http://www.ebay.com/itm/EZRUN-COMBO-B9-5-5T-6000kv-Motor-WP-60A-ESC-waterproof-RC-1-10-Car-/190794678018?pt=US_Character_Radio_Control_Toys&hash=item2c6c3fbf02
h4Wk

#12 Příspěvek od h4Wk »

mikymik píše:To zní docela rozumně. Škoda, že mě to také nenapadlo :)
Jaké kombo pořídíš? Tohle by na 2S mohlo být dobré...
http://www.ebay.com/itm/EZRUN-COMBO-B9-5-5T-6000kv-Motor-WP-60A-ESC-waterproof-RC-1-10-Car-/190794678018?pt=US_Character_Radio_Control_Toys&hash=item2c6c3fbf02

Přesně ten regulátor, ale motor vemu buď 8,5T nebo ten klasický 9T. Na zádokolku to bude si myslím až až...pak budu potřebovat poradit s převody :)
mikymik
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od mikymik »

Ten origo stříďák má 4800 kv a jezdí s 2S i 3S, tak jsem si říkal, že 6000 kv bude něco mezi při použití 2S a stávajících převodů. V údajích 9T atd. se neorientuji.
h4Wk

#14 Příspěvek od h4Wk »

nemá někdo zkušenosti s tímto combem? Asi bych vzal do firestorma toto co vy na to ?

http://www.ebay.de/itm/DE-EZRUN-COMBO-B ... 3f1fcf1e09
h4Wk

#15 Příspěvek od h4Wk »

Chtel bych jeste poprosit majitele tohoto auta jestli by mi poradili nejake lepsi pruziny ktere na storma pouzit...predevsim zadni. Dekuji
Odpovědět

Zpět na „Auta“