Zdravím,
mám před sebou fpv set 5,8ghz umístěný na quadrince dji f450 naza.
Sestavení dle přiložených fotek.
Prosím o radu a tipy na celkové rozmístění komponent pro co nejlepší
vysílání + příjem.
Děkuji
Quad DJI F450 - FPV fota umístění - rady a tipy
Re: Quad DJI F450 - FPV fota umístění - rady a tipy
takto je to myslim super jen dej pozor abys dříve neztratil signál z vysílačky než z fpv
Re: Quad DJI F450 - FPV fota umístění - rady a tipy
Mnoo.. odkiaľ začať 
1. prečo dve batérie na tak malú koptéru? hmotnosť navyše.
2. je to pásovina z hliníku ako nosník? - no fuj..
3. video vysielač dohora prichytený o list z pílky na železo? tak to je fakt hroznéééé
4. sťahovacie pásky by mohli byť tenšie, dali by sa totiž lepšie utiahnuť.
Proste celé by som to prekopal. Ja mám aktuálne vo výstavbe F330 s gopro a fpv. Bohužiaľ to ešte nemám komplet, ale prikladám aspoň neúplne foto. Každopádne mám menší rám oproti tvojmu. Na zadnú plošinu pôjde fpv vysielač a BEC z Nazy, navrch Naza, na prednú plochu gopro. Batéria na brucho. Osadené sú už motory, ESC a powerboard. Viem, že to bude čisté a usporiadané. To tvoje je dosť neporiadok
1. prečo dve batérie na tak malú koptéru? hmotnosť navyše.
2. je to pásovina z hliníku ako nosník? - no fuj..
3. video vysielač dohora prichytený o list z pílky na železo? tak to je fakt hroznéééé
4. sťahovacie pásky by mohli byť tenšie, dali by sa totiž lepšie utiahnuť.
Proste celé by som to prekopal. Ja mám aktuálne vo výstavbe F330 s gopro a fpv. Bohužiaľ to ešte nemám komplet, ale prikladám aspoň neúplne foto. Každopádne mám menší rám oproti tvojmu. Na zadnú plošinu pôjde fpv vysielač a BEC z Nazy, navrch Naza, na prednú plochu gopro. Batéria na brucho. Osadené sú už motory, ESC a powerboard. Viem, že to bude čisté a usporiadané. To tvoje je dosť neporiadok