Blade Nano CP X

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
freerider
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade Nano CP X

#391 Příspěvek od freerider »

Bez střídáku je to tak mít doma na poličce i když to človek vymění tak za orig. motorek velmi rychle ztrácí sílu a jde do kopru .Měnit to za origoš je jako házet prachy do koše.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Jicha

#392 Příspěvek od Jicha »

Relax píše:O tom že se můžou vymstít neřešené bezpečnostní návyky u Nana to je naznačené přesně. Jestli Nano vůbec pošimrá tak 450 dokáže fatálně zmrzačit. Řada lidí to bohužel zažila, řada lidí netuší která bije dokud se něco nestane ........

To je tedy svatá pravda. Jak jsem starej, tak jsem blbej. O víkendu jsem vzal provětrat "velkou" heli 200 na hřišťátko pod barákem. Jak jsem s těch prcků vycvičenej, ta 200 mi připadala stabilní jako autobus a přesná jak freewarový simulátor; trochu jsem se rozvášnil a když jsem se vyhýbal větvím stromů za sebou, hodil jsem si ji (nacvičený throtle hold!) málem na hlavu. A to vloni jsem k rotoru 4000 otáček/450mm měl opravdu velký respekt. Přes polstrované kalhoty a spodky mě lehce líznul list nad kotník. Helince se kromě naraženého čumáku kabinky nic nestalo, já mám na noze strup 5*20mm. Být to MiniTitan, chodím ještě v létě převlečený za zebru. Člověk fakt rychle odvykne...
DX8, 2x mCP X, Nano CP X, Gaui 200FBL, T-Rex 450PRO FBL, 3x T-Rex 550E FBL
johnyyyyyyyyyy
Kontaktovat uživatele:

#393 Příspěvek od johnyyyyyyyyyy »

zdravim chci se jen zeptat jestli ma nekdo tenhle vrtas?mozna se to tu uz resilo ale nechce se mi cist pres 20 stranek

Kód: Vybrat vše

http://www.skyartec.com/ProductShow.asp?ArticleID=1967
.Jeslti je to stejne jako blade nano nebo necemu takevemu podobne a jestli by se vyplatilo to objednat?Kolik by stalo zhruba postovne?
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
seltino

#394 Příspěvek od seltino »

tenhle vrtulník je velikostně srovnatelný s blade MCPX. Má rada vykašlat se na to....Za RTF set zaplatíš 139 dolaru, což máš 2710kč + 20 procent daň až to proletí celnicí máš z toho 3250kč + pošta pár stováků... Žádná záruka defakto, na díly budeš čekat dlouho, podtrženo sečteno drahá sranda a další zbytečný krám... když už toužíš po nějakém tom microsfinstvu, kup si MCPX BL, DX6tku máš, tak tě to nevyjde o moc dráž než tenhle skyartec 8)
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
johnyyyyyyyyyy
Kontaktovat uživatele:

#395 Příspěvek od johnyyyyyyyyyy »

hm asi mas ptavdu.Ja se jen ptal jeslti ho nekdo nahodou nema,jake to ma letove vlastnosti a jak je to treba s kompatibilitou dilu s jinejma heli atd.
Blade 400 3D, Double horse 9116, Bellanca super decathlon, Pibros, Blade mCPX BL
DX6i, Phoenix
kastan89
Kontaktovat uživatele:

#396 Příspěvek od kastan89 »

kastan89 píše:Ahoj jsem necelý týden nový majitel nana po zhruba 25 letech asi odešel motor vše funguje gyro,serva,ale motor začíná vynechávat když dám uplně plný plyn tak sotva letí je tedy mrtvý?

Motor vyměněn za origo heli funguje až zas odejde dám vědět kolik vydržel
Zenderat

#397 Příspěvek od Zenderat »

Já s nanem už odlétal nad 60 baterek a zatim vpho, jen mě trochu třepe vrtulka, ale tak to je tima pádama :-D Párkrát se proletel i venku v teplotách kolem 0 a nic zatim neodešlo. :-) A na výkonu bych řekl, že taky zatím nijak neztratil. Akro nelétam, jen venku jsem to parkrát hodil na záda.
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
freerider
Kontaktovat uživatele:

#398 Příspěvek od freerider »

K tomu výkonu už sem se tu jednou ptal ale nedostal jsem odpověd.
Podařílo se někomu z nanem zaletět aspon trochu pokročilejší akro ????
Nemám tim na mysli nějakej invert ale třeba tictoc nebo piroflip prostě něco kde jdou listy a motor na hranici křivek.Mě se totiž to jejich promo video vůbec nezdá příjde mi že ve finále ten strojek zdaleka nedosahuje s tím stejnosměrem takovejch výkonů jak bylo prezentováno.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#399 Příspěvek od Fenius »

Zo setovkov dám maximálne halfpiro. Tiež sa mi to nezdá...

Ale predpokladám, že majú krviku plynu 100-100-100 a tam by sa už niečo teoreticky dalo.
Filip

#400 Příspěvek od Filip »

freerider píše:K tomu výkonu už sem se tu jednou ptal ale nedostal jsem odpověd.
Podařílo se někomu z nanem zaletět aspon trochu pokročilejší akro ????
Nemám tim na mysli nějakej invert ale třeba tictoc nebo piroflip prostě něco kde jdou listy a motor na hranici křivek.Mě se totiž to jejich promo video vůbec nezdá příjde mi že ve finále ten strojek zdaleka nedosahuje s tím stejnosměrem takovejch výkonů jak bylo prezentováno.

Já s tím doma v pohodě zaletel TIC TOC, boční i klasický. Duha taky bez problémů. Všichni jsou zvyklí dneska na elektro s brutálním výkonem. NANO bych přiovnal poměrem výkonu a velikosti ke spalováku. Taky ses tím dá zaletět vše. Jen to chce cit v rukách :-)
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
Jicha

#401 Příspěvek od Jicha »

Tak nový motor vydržel 31 baterek v podstatě VISENÍ v pokojových podmínkách. Křivku plynu jsem dal na 80-65-80, (předtím 100-100-100) abych ho netrápil... po cca 20. baterce bylo poznat pokles výkonu, teď se motor dusí i ve visu...
karlosmikos píše:Taky se pridam na stranu priznivcu, hl. motorek menim co 120 baterek jinak nic. Na takove to domaci litani asi nic lepsiho neni ;-)
Kde ty motorky kupuješ? Asi existuje nějaká vadná série, přece není možné, aby odcházely po týdnu poletování, takovou sračku by přece nikdo nemohl vyrábět a prodávat!!! :evil: Nebo ano?
RC-GROUPS:The nano motor are notorious for early failure. I'm on my fourth nano main motor with 243 flights on the bird. Fifty flights is probably the average life of these motors based on my experience and what I read on the forums.
Je pravda, že při $9000 příjmu by mě $14 za motor taky moc nes-štv-alo, ale tohle je fakt silný kafe.
DX8, 2x mCP X, Nano CP X, Gaui 200FBL, T-Rex 450PRO FBL, 3x T-Rex 550E FBL
freerider
Kontaktovat uživatele:

#402 Příspěvek od freerider »

JoJo právě proto je nevhodnější řešení se toho krámu zbavit. Dokud nebude alternativa pohonu tak je ten strojek na nic.Mě osobně to totálně odradilo od jakékoliv budoucí koupě jakýhokoliv prcka nebo čehokoli od e-flite díly jsou předražený a kvalita je mizerná.Přínos je nulovej po čase je to stejně nuda človek do toho akorát sype prachy.Nehorší je na tom právě ta cena dílů když si to člověk spočítá tak třeba ten sračkoidní motorek stojí stejně jako střídavej motor na 450tku u hc ve finále výjde i ta 450tka levnejc samozřejmně pokud s tim člověk už trochu umí.Když je to tak mrnavý tak podle toho i přizpůsobim cenu boužel ten jejich blade je při pohledu na účtenku opravdu na blití......
Rici

#403 Příspěvek od Rici »

Rozhodně to není krám a už vůbec né k zblití. Motorek je sice slabina, ale jinak jsou letové vlastnosti tohoto stroječku výborné a nevím a jiném s podobnými. Pokud máte velkou spotřebu motorků, zkuste zauvažovat a stříďáku a bude po starostech :). Od stejnosměrného motorku se ani nedá očekávat dlouhodobě velký výkon, i když tento je asi oprvdu s kvalitou na štíru.
seltino

#404 Příspěvek od seltino »

Krám to určitě není, nicméně provoz této heliny je vysoce nákladný a když si rozpočítáš cenu motorků a serv v poměru k odlétaným baterkám zjistíš že v téhle hračce máš za chvíli nacpaných tolik peněz že je za to solidní 450tka....
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
RadekCe

#405 Příspěvek od RadekCe »

Pořád dokola :lol:.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“