Ložisko do motoru NEU-CASTLE 1/8 BRUSHLESS 2200KV

Pokud to má kola, jezdí po asfaltu nebo v terénu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Yopi

Ložisko do motoru NEU-CASTLE 1/8 BRUSHLESS 2200KV

#1 Příspěvek od Yopi »

Ahoj,

mám Traxxas E-maxx Brushless a v něm stock motor NEU-CASTLE 1/8 BRUSHLESS 2200KV a po roce a půl mi asi odešlo ložisko. Nikde jsem ale nenašel, kde by se k tomu daly koupit. Nikdy jsem to v motoru neměnil a bojím se tam dát nějaký levný šmejdy. Máte někdo zkušenost, co tam dát? Vlastně jsem se ani nedopátral, co tam přesně má být za rozměry. Díky za tip.
Jo a když už to mám rozdělaný, chci tam dát nový ložisko, klidně i dražší, ale aby za něco stálo. To starý nechci čistit a ani ho nijak oživovat :-) Poměřil bych si to šuplerou, ale ten vnitřní průměr je celkem malej a nevím, jestli to ty packy od šuplery změří dobře, sotva se tam vejdou. Proto se ptám, jestli jste to už někdo neměnil, popřípadě neznáte rozměry.

Obrázek
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

Re: Ložisko do motoru NEU-CASTLE 1/8 BRUSHLESS 2200KV

#2 Příspěvek od Milan Nes »

Tobex

na 100% maji :)

a když se bojíš to měřit tak to tam celý dones a pán ti dobře poradí
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
arda1
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od arda1 »

Yopi píše: Poměřil bych si to šuplerou, ale ten vnitřní průměr je celkem malej a nevím, jestli to ty packy od šuplery změří dobře, sotva se tam vejdou.

Hřídel změřit nejde? Radek
ICQ 638556901
RimmerCZ
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RimmerCZ »

hridel bude 5mm, jako vsecky osminove motory, takze lozisko bude 5mm vnitrni prumer.
Kazdopadne co ti brani lozisko vyklepnout? Vytahni opatrne hridel a vyklepni to lozisko a premer suplerou jak rikaji kluci.

Jinak staci hledat ze...

http://www.rctech.net/forum/radio-elect ... -size.html

Takze 5 x 16 x 5
E-Maxx, Frsky Taranis, 90 Toro, 150 FPV a 200 SOPTIK a ruzne mikropoletuchy
JMalik

#5 Příspěvek od JMalik »

Tobex a vyber si japonské ( ne to o pár korun levnější).
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Yopi

#6 Příspěvek od Yopi »

RimmerCZ píše:hridel bude 5mm, jako vsecky osminove motory, takze lozisko bude 5mm vnitrni prumer.
Kazdopadne co ti brani lozisko vyklepnout? Vytahni opatrne hridel a vyklepni to lozisko a premer suplerou jak rikaji kluci.

Jinak staci hledat ze...

http://www.rctech.net/forum/radio-elect ... -size.html

Takze 5 x 16 x 5

No, tohle jsem fakt nenašel. Ale jak říkám. Neměl jsem tušení, jaký to ložisko může mít tolerance a některý věci se vyrábí jako atyp a je lepší se zeptat někoho, kdo už to třeba dělal. Ten motor je celkem drahej, tak jsem nechtěl riskovat. Ok, tak díky za rady.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Odpovědět

Zpět na „Auta“