Ja mam svuj stroj nabrouseny - pokud bude tuto sobotu pocasi, tak jeste potrenuju, ale jinak jsem pripraven k boji!
Velke open kombatove klani - prvotni napady
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Já stále čekám na svůj přijímač.. prodejce se dušoval že to v pátek pošle tak jsem to dneska očekával a nic
Snad to vše proběhne v poho mě to závisí jen na tom.... jinak ten datum je jak říkal Vzduchoplavec tedy přesněji 10.11.2007 někdy tak jako milule 8:00 9:00 ??? A pokud nikdo nepříjde s lepším místem jak s M***** ,tak skončíme v M****** 
KOMBAT PŘIPRAVEN
Tak včera večer jsem dokončil osazení baterkama a přijímaem a pravděpodobně tento víkend se dovím jestli se ten příští zůčastním
Myslím jako když to přežije zálet 
- MC-22
Re: KOMBAT PŘIPRAVEN
Kabriolin píše:Tak včera večer jsem dokončil osazení baterkama a přijímaem a pravděpodobně tento víkend se dovím jestli se ten příští zůčastním![]()
Myslím jako když to přežije zálet
Tak to jsi na tom dobře. Mně už leží mustang skoro týden doma a ještě jsem neměl čas se do něj pustit. A to mám všechno připraveno! Prostě nestíhám. Přijdu domů večer a jsem rád když si dám sprchu a švihnu sebou do postele.
Asi si budu muset dát nějakou noční šichtu s letadlem. Ale jak půjdu druhý den do práce to fakt nevím
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Stejně jako ten klokan mám prý prázdnou kapsu, ale pořád si vyskakuju.
Graupner MC-22, 35 MHz, kanály 68 a 66
Tomahawk S a pár dalších létajících nesmyslů
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
wroum píše:moje ucast na kombatu je ohrozena! 9.11. mam tridni sraz se ZS a jestli to dopadne jako minule, tak si budete muset vystacit sami. minule jsme zkoncili nasledujici den v 8 rano. ma ucast na srazu je naprosto nevyhnutelna. uvidime, treba se odvravoram driv a rano se premuzu....
Ty v tom chceš soudruha nechat
Jestli neumíš chlastat tak to nedělej
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- MC-22
Vzduchoplavec píše:MC-22: Tak dej sichtu zitra = v patek. V sobotu se dospis. Do velke kombatove akce zbyva jiz jen 8 dni, tak at to stihnes!!!
Z toho nic nebude. Každý pátek v poledne končím v práci a jedu do Prahy za rodinou. Takže noční bude v pondělí. Nějak to stihnout musím. Kdyby ne tak by mne to hodně štvalo...
Ještě se chci zeptat na jednu věc. Poraďte mi někdo jak udělat u EPP modelu zavěšení křidélek. Ty moje mají klasicky vyříznuté "V" ale místama jsou až 1cm dlouhé díry úplně skrz. Asi měl výrobce teplejší drát při řezání a bojím se že by to nevydrželo. Máte nějakej osvědčenej a pokud možno jednoduchej způsob jak je jinak upevnit? S EPP modelama moc zkušeností nemám, začínal jsem s balzou.
Kamarádi mi říkají Skippy. Už asi 15 let, tak se přidejte.
Když jsem do EPP upevňoval závěs já a byla tam moc velká díra páč jsme si ji dělal sám a nějak to neodhad, tak jsem použil purex.Potřel jsem pant a zasunul...lepidlo vypenilo a drželo to skvěle, ale chce to pant zamaskovat, aby sis ho nezalepil popřípadě rozumně purexu on se nezdá,ale nabyde jedna radost..