Viking 2-E a další mé modýlky
Re: Viking 2-E a další mé modýlky
Budeš si to kompletit sám ?
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
To by to dopadlo.
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
www.youtube.com/user/Hreba13/videos
Hošííííí kdo se bojí sere v síni. Já tak tomu Daliborovi závidím . 
Robinsson píše:To mě fascinuje spíš ten start, se divím že to ten funcub vubec vycukal
Pokud jsou šikovní piloti a silný motor, není na tom nic divného, evidentně ho ale větroň doletěl, prověsila se jim šňůra, zachytila se možná i za křídlo nebo klapku a pak už to bylo jasné ... Jaké jsou postupy pro přistávání se šňůrou by mohl povykládat třeba Dalibor, určitě je má ještě z Bláni v malíčku
HOKEJ píše:Zdravím všechny.
Tak už jsem se taky dočkal.
Tak to byl tvůj? Ohmatával sem ho minulý týden
....paráda Milane, tak konečně 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Milane, gratuluji. 
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
Děkuji Ondro.
www.rc-pisek.rajce.idnes.cz/
...Milane to chce dneska večer bouchnout šampáňo a vošpricovat mu taky trochu krovky ať se mu štastně a pěkně lítá

JETI DC-16
pro Standu (ST)
Pohled zezadu,když jsou kabely od motoru v pravo,tak reg připájíš nálepkou taky do prava.Pak je směr točení OK. Platí to i pro Megu.
Pohled zezadu,když jsou kabely od motoru v pravo,tak reg připájíš nálepkou taky do prava.Pak je směr točení OK. Platí to i pro Megu.
platí to prosim tě i pro heta ?
a když si pájel castla, řešil si prosímtě nějak u 1kW pohonu že každej kabel má castle jinak dlouhej z fáze ? nebo to je zbytečné - bojím se pájet heta napřímo do castlu tak to raději udělám přez krátké vodiče - ty původní - akorát to pak zabere zase více místa
díky
a když si pájel castla, řešil si prosímtě nějak u 1kW pohonu že každej kabel má castle jinak dlouhej z fáze ? nebo to je zbytečné - bojím se pájet heta napřímo do castlu tak to raději udělám přez krátké vodiče - ty původní - akorát to pak zabere zase více místa
díky
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Milan Nes píše:platí to prosim tě i pro heta ?
díky
Skouknu Ti to večer v ENJOY a popř. kdyby to bylo jinak hodím Ti foto, akorát tam mám TURNIGY PLUSH60, tak pokud mají číňáci stejně fáze, tak by to mohlo klapnout.
Milan Nes píše:platí to prosim tě i pro heta ?
díky
Jo platí to i pro Het..je to klon Megy a zapojený je stejně.
S tím Castlem si nelam hlavu,ten rozdíl délek je strašně malý a převedený na Ri kabelu zanedbatelný.
Dneska jsem si vyzvedl baterku do Vikinga. Měl jsem sebou i předek trupu, abych měl jistotu, že se vejde.
Zvítězila stejná značka co vozím v OPTIME XL tedy Big Power 3300mAh. Tedy to je 4S 3300mAh 35-70C. Rozměrově i hmotnostně odpovídají Nanotech 2700mAh 65-130C co lítá Dalibor. Tedy 43x27x138mm a hmotnost 339g. Tříčlánek co honí optimu má rozmezí 2.0 - 2,3mOhm, tedy snad základ úspěchu i pro Vikinga. No jsem zvědav co poví Cellpro XL po jednom cyklu.