Aďas píše:Tak mi to nedalo, a šel jsem se dnes na večer podivat do prodejny pro modeláře na Betu 1400.
Chlapík co tam prodava mi tvrdil at si prej rači koupim todle
http://www.peckamodel.cz/produkt/rc-mod ... m-rozp-arf že on na tom prý take začínal a neměl problém a že je to supr věc. děkuju za Váš názor
No, před čtyřiceti rokama se tak i začínalo, protože neexistovalo EPP a elektromotory.
Dnes je blbost pořídit si na úplný začátek tohle.
- elektromotor zapneš a točí se to. Tohle musíš nastartovat a když začínáš, tak už tenhle první krok tě připraví o nervy
- je to balsová konstrukce a každou ránu budeš opravovat řádově déle, ( pokud to vůbec bude opravitelné) než ty bublinky (ty jdou většinou slepit na louce a letíš za deset minut znovu)
- když tohle zkusíš na začátek sám (i v kombinaci se simulátorem), tak máš mizivou šanci to odnést domů ve stavu jako jsi to přinesl na louku
- když to na přineseš z louky domů, tak to usmrdí celý byt, i když to bude umyté (někomu to voní, ale ředitelky domácností na to mají většinou jiný názor, než si zvyknou)
To je tak pár důvodů, proč tohle na úplný začátek ne. (A taky bych už takový model neřídil Zebrou!)
(A doporučuji Ti navštívit toho Aleše - AR1, na nějaký pohovor, zatím třeba u piva)
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka