MINI TITAN E325S ARFTF
Re: MINI TITAN E325S ARFTF
Hledat na netu umím taky. Ale jedna věc jsou obrázky a kecy kolem a druhá nerealistické ceny ND.
Je úplně jedno kolik verzí MT na webu výrobce naklikám, když se jich většinu nevyplatí v ostatní konkurenci provozovat a u nás je ta nejlepší původní pomalu stahována z trhu. Také už delší dobu nelze nevidět, že největším neštěstím na ČR trhu je pro Thunder Tiger český distributor.
Je úplně jedno kolik verzí MT na webu výrobce naklikám, když se jich většinu nevyplatí v ostatní konkurenci provozovat a u nás je ta nejlepší původní pomalu stahována z trhu. Také už delší dobu nelze nevidět, že největším neštěstím na ČR trhu je pro Thunder Tiger český distributor.
Tak proste musim mit nastaveno P90 a I pouhych 25.I tak vrtulka prekmitne pri zastaveni.Ale pokud I navysim tak nekdy zacne ocas blbnout a kmita porad.Pokud hodnotu P snizim tak nemam patricnou odezvu na knipl a vrtulnik je gumovy.Hold se s tim musim smirit.Stejne chci letat jenom nejake zakladni prvky jako lopingy,kolme piruety atd.A pritomhle to zas az tak nevadi.Akorat muzu zapomenout na nejake couvani protoze vrtulka pri vysoke rychlosti proste nestiha a vrtulnik se nakonec pretoci.Uz me to fakt nebavi.Nastavovat to a nelitat
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
Ahoj, ja som tiež zacinal s MINITITANOM ale pádlom. Taktiež som mal rovnaké problémy s regulátorom aj vrtulkou. Reg mi zhorel, našťastie mi ho vyreklamovali a na vrtulke som mal mechanický problém, proste to jemne zadrhalo, takže som to cele rozobral , prečistil a odvtedy drží, ani raz ma chvost nesklamal. Lietam doteraz na - 11 +11 a bohate to na tu mrchu stačí. Napíš ako mas nastavene krivky plynu aj cykliky.
Mini titan 325 SE, T-rex 500 ESP-HC3sx , Futaba T8FG,
martinit píše:Akorat muzu zapomenout na nejake couvani protoze vrtulka pri vysoke rychlosti proste nestiha a vrtulnik se nakonec pretoci.Uz me to fakt nebavi.Nastavovat to a nelitat
tak tady máte jedno videjko z dneška jeden testovací let a to to nebylo ještě pořádně nastavený
http://www.youtube.com/watch?v=6GZ6pvqZf14
a ještě jedno po malinké úpravě až na ten konec kdy došla baterka
http://www.youtube.com/watch?v=tQ3ZIfNa8To
Krásne Prochel, ešte som nevidel MT takto lietať. Sú na ňom nejaké tuningy, alebo je to komplet setovka? Snažímsa predať mojho MT pádlového , no veľmi rozmýšľam či si ho nenechám a nespravím mu bezpádlovy tuning., Kde sa dajú kúpiť veci na upgrade? Dik
Tak doplnim dalsi poznatky.Uz jsem instaloval jiny motor,protoze na tom puvodnim odesla loziska.Take se velmi zahrival a to litam v -5stupnich!Vrtulnik je dost tezky a maly motor bez chlazeni?Spravovat ho nema cenu protoze loziska odejdou pokazde kdyz se ohrejou a vybrousi se v nich drazka.Zajimave je ze na motoru je oznaceni 29-35/10h coz znamena pouhych 3500kv.Ale pokud se podivate k pelikanovi do ND tak tam je k tomuto vrtulniku motor 29-37/10h coz znamena lepsi motor s 3700kv!!!!!!!Asi si delaji srandu.A nebo uz do ND dodavaji silnejsi motor kvuli temto problemum s nim.Nyni me prijde ze je levny prave proto ze je osazen tim nejlevnejsim co maji a je poddimenzovany.A jeste jedna vec-vsiml jsem si ze na servu vrtulky mela paka serva dost axialni vuli proste hrkala v ulozeni.Servo jsem rozdelal a svete divse chybelo v nem lozisko.Proste ho tam nekdo zapomnel dat......Myslim ze v lete se takto vybaveny vrtas pekne ohreje a kdo tomu nerozumi tak proste spadne at uz shori motor a nebo regl.Jsem rad ze jsem na to prisel.Oni se prodejci spolehaji ze to vetsinou kupuji blbci kteri to hned rozbijou.Hlavne ze jsou prachy doma.Ale jinak je zatim levny a kdyz se prida ten Bec a jiny motor treba turnigy za par kacek tak to celkem jde.Jeste k tomu reglu-on ma skutecne pouhych 2A bec!!To asi tezko postaci na napajeni 4 digi serv a vseho ostatniho,ze jo?Nebo me tady zas budete presvedcovat o opaku?Vse mam nastavene spravne a tohle jsou me osobni zkusenosti a postrehy.Chapu ze se to nekomu treba nelibi kdyz tu hanobim novou vec ale snad to pomuze ostatnim.
Na akú krivku plynu a krivku cykliky lietaš ??? Mne sa prehrieval reglér kvôly zlým nastaveniam, po zmene nastavení a inom uložení reg sa to už nedeje.
prochel píše:a ještě jedno po malinké úpravě až na ten konec kdy došla baterka![]()
Martine není to hala v Lounech?
"Šmirgl to jistí!"
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
Donutil jsi mě přerušit práci a něco napsat.
Myslíš že 3700kv je lepší než 3500 ? Ono totiž záleží na spoustě jiných věcí než na kv motoru. V základním setu MT je slabší motor avšak plně dostačující na základní létání a akrobacii. Do SE se pak dával s trochu delším statorem.
Ten regl co se dává do MT je na trhu už hodně dlouho a ve své třídě patří k těm lepším. Létal jsem ho v MT, MdT, T450PRO a nikde nebyl problém s různými digi servy ani pádly nebo i bezpádlem. Např. zde: http://www.youtube.com/watch?v=S6JVeTJmoDA
Odejitá ložiska v motoru jsou mnohem častěji špatně nastavenou zubovkou což vede k zátěži motoru a přehřívání motoru i reglu.
Tenhle set MT je určet začáítečníkům a mírně pokročilým pilotům, Pokud chceš od toho ostré tvrdé 3D tak holt musíš vyměnit alespoň půlku vrtulníku a skoro celou výbavu, bohužel.
Myslíš že 3700kv je lepší než 3500 ? Ono totiž záleží na spoustě jiných věcí než na kv motoru. V základním setu MT je slabší motor avšak plně dostačující na základní létání a akrobacii. Do SE se pak dával s trochu delším statorem.
Ten regl co se dává do MT je na trhu už hodně dlouho a ve své třídě patří k těm lepším. Létal jsem ho v MT, MdT, T450PRO a nikde nebyl problém s různými digi servy ani pádly nebo i bezpádlem. Např. zde: http://www.youtube.com/watch?v=S6JVeTJmoDA
Odejitá ložiska v motoru jsou mnohem častěji špatně nastavenou zubovkou což vede k zátěži motoru a přehřívání motoru i reglu.
Tenhle set MT je určet začáítečníkům a mírně pokročilým pilotům, Pokud chceš od toho ostré tvrdé 3D tak holt musíš vyměnit alespoň půlku vrtulníku a skoro celou výbavu, bohužel.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
Uz sem psat nebudu.Aby bylo jasne-hreje se to i pri obycejnem viseni.Motor zhavi jak zehlicka!Lital jsi nekdy i s letadly?U kterych se clovek modlil aby fungovaly aspon 2 serva ze 4?Jak vidim tak s vrtulniky je to stejne.
tak na to se fakt odpovědět nedá...martinit píše:Uz sem psat nebudu.Aby bylo jasne-hreje se to i pri obycejnem viseni.Motor zhavi jak zehlicka!Lital jsi nekdy i s letadly?U kterych se clovek modlil aby fungovaly aspon 2 serva ze 4?Jak vidim tak s vrtulniky je to stejne.
jo jo dneska natočeno v LounechHunger píše:prochel píše:a ještě jedno po malinké úpravě až na ten konec kdy došla baterka![]()
Martine není to hala v Lounech?
Jeste naposledy zareaguji.Pises ze je jedno jestli 3500kv nebo 3700.Ja myslim ze to je obrovsky rozdil.Jinak by to firma thunder tiger asi nevyrabela.Ale mozna bys jim to mel napsat ze jsou hlupaci a podle tebe je to fuk.Chci jen poukazat na to ze ve vrtulniku je INSTALOVANO NECO JINEHO NEZ JE VYOBRAZENO V NAVODU!!!!!Puvodne jsem uvazoval nad trex Dfc combo ale cena rozhodla.Nyni uz zacinam investovat do titana aniz bych chtel.Tak nevim....Abych za chvilku nebyl na vyssi castce nez u trexe.Ja mam nyni instalovany bec foxy 6A a pujceny motor na zkousku turnigy Typhon 2215 s chladicem.Vrtulnik ma o hodne lepsi zvuk,uz nedela takovy ramus,ktery se stupnuje s ohrevem motoru.Regulator je vlazny a motor s chladicem taktez.Bratr ma stejny vrtulnik a problemy uplne stejne.Tot vse.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
A v čem je dle Tebe problém? Můžeš to trošku rozvést? Rozdíl 200 ot/V rmezi dvouma motorama je skoro zanedbatelný. Pokud v něčem vidíš zásadní problém ... vymněň pastorek se správným počtem zubů.
Dle mne udělá vetší rozdíl použití dvou různě starých baterek, kdy jedna na křivce ke konci letu bude točit i o 200-400 ot/min méně.
Jiná věc je, pokud motor vykazuje mechanickou vadu.
Pak tady Ti opět nikdo ale nepomůže. Obrať se na prodejce a reklamuj motor tam kde jsi nakoupil.
TT motory do MT325 se hřáli vždycky ale fungovali. Prostě to byl jejich provozní stav.
Stejně tak jako motory MEGA, to byli taky neskutečný přímotopy. Nebo škorpík, ten taky hřeje. Tedy účinnost nič moč, ale výkon jako blbec.
Dle mne udělá vetší rozdíl použití dvou různě starých baterek, kdy jedna na křivce ke konci letu bude točit i o 200-400 ot/min méně.
Jiná věc je, pokud motor vykazuje mechanickou vadu.
Pak tady Ti opět nikdo ale nepomůže. Obrať se na prodejce a reklamuj motor tam kde jsi nakoupil.
TT motory do MT325 se hřáli vždycky ale fungovali. Prostě to byl jejich provozní stav.
Stejně tak jako motory MEGA, to byli taky neskutečný přímotopy. Nebo škorpík, ten taky hřeje. Tedy účinnost nič moč, ale výkon jako blbec.