MINI TITAN E325S ARFTF

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
martinit

Re: MINI TITAN E325S ARFTF

#106 Příspěvek od martinit »

Ale to neni rozdil 200otacek.Oprav me jestli se mylim.To jsou otacky na 1V a 3S lipo ma tech voltu 11,1.Takze 200 krat 11,1 je 2220.
T-REX 500 DFC PRO, HK 450/T-REX DFC PRO,T-REX 250 DFC PRO
Mad_Box
Kontaktovat uživatele:

#107 Příspěvek od Mad_Box »

Pokud si dobře pamatuji MT má hl. kolo 150z a patorek 13z takže těch 200kv ti na rotoru cca těch 200ot.
Na MT doporučuji 12z pastorek, funguje pak trochu lépe govík. Jinak přehřívání motoru a reglu způsobuje nejčastěji mechanický problém. Nulová zubovka která namáhá ložiska v motoru, hodně napnutý řemen, apod.

P.S. bohužel s letadly jsem létal jen s takovými která fungují. :)
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
OPR
Kontaktovat uživatele:

#108 Příspěvek od OPR »

martinit píše:Ale to neni rozdil 200otacek.Oprav me jestli se mylim.To jsou otacky na 1V a 3S lipo ma tech voltu 11,1.Takze 200 krat 11,1 je 2220.

Ano, těch 200 ot/min je myšleno jako odstup v KV obou motorů.

Jaký máš teď motor s jakým pastorkem?
martinit

#109 Příspěvek od martinit »

Ted tam mam ten turnigy typhon 2215.Ma udajne tocit 3550V.Prijde o trosku lepsi nez puvodni,ale me slo hlavne o to prehrivani.To uz zmizelo.A myslim i kdyby clovek tu zubovku prehnal takze kov na plast si cestu najde a vule se vymezi sama po par startech.
Jeste ty motory.Takze 3500kv krat 11,1 je 38850ot.
3700 krat 11,1 je 41070ot.
Z toho vyplyva ze rozdil je onech 2200.
Naposledy upravil(a) martinit dne ned 24.02.2013 12:13, celkem upraveno 1 x.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#110 Příspěvek od OPR »

martinit píše:Ted tam mam ten turnigy typhon 2215.Ma udajne tocit 3550V.Prijde o trosku lepsi nez puvodni,ale me slo hlavne o to prehrivani.To uz zmizelo.A myslim i kdyby clovek tu zubovku prehnal takze kov na plast si cestu najde a vule se vymezi sama po par startech.

Pokud to takhle uděláš, to kolo zničíš, a celýmu převodu dost přitížíš. Geometrie zubů bude špatná a to kolo se bude odvalovat ztěžka. Ono ač se to nezdá, tak ty kovové zuby na pastorku, po lehkém záběhu tu geometrii zubů v plastovém kole uprví tak, aby si to sedlo, jak píšeš. Ale jen za předpokladu, že jsi zubovku hned na začátku udělal tak, jak máš a správně.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#111 Příspěvek od prochel »

martinit píše:A myslim i kdyby clovek tu zubovku prehnal takze kov na plast si cestu najde a vule se vymezi sama po par startech.
tak jestli nastavuješ vrtulník jak tu zubovou vůli tak fakt není co řešit :!: to spálíš každej motor , odpor jak prase regl se přehřejvá a jestli máš taky tak naplej řemen tak ................. běž do Pelhřimova tam maj nový krematórium a tam tem vrtulník nech :D
a nebo ještě jedna rada pro tebe asi nejlepší a nejlevnější najdi si někde v tvém okolí kdo vrtulníkům aspoň trošku rozumí ať ti poradí a ukáže co a jak
PS v návodu u minititana je napsáno jak se nastavuje zubová vůle
martinit

#112 Příspěvek od martinit »

Ajak si prisel na to ze to mam spatne nastavene?Vite co vam povim hosi.Tady jak vidim se musi par jedincum dost pochlebovat a za vse az prehnane dekovat jinak je vsechno spatne.Mas pravdu Prochy.Najdu si radsi jiny lidi.Apropo videl jsem tve video kde litas nekde v telocvicne a tahas vrtulnik pouze od sebe a ksobe.To umi kazdej.Ja letam normalne.Klidne moje stupidni prispevky vsechny smazte seru na vas.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#113 Příspěvek od OPR »

martinit píše:Ajak si prisel na to ze to mam spatne nastavene?Vite co vam povim hosi.Tady jak vidim se musi par jedincum dost pochlebovat a za vse az prehnane dekovat jinak je vsechno spatne.Mas pravdu Prochy.Najdu si radsi jiny lidi.Apropo videl jsem tve video kde litas nekde v telocvicne a tahas vrtulnik pouze od sebe a ksobe.To umi kazdej.Ja letam normalne.Klidne moje stupidni prispevky vsechny smazte seru na vas.

Udělej mi jednu poslední laskavost. Už sem nepiš.
Umíš zatím jen okolo sebe kopat a nadávat lidem v momentě když Ti někdo napíše co se Ti nelíbí, v tomto případě na zákadě Tvého přístupu a že za ty problémy si můžeš s velkou pravděpodobností sám.

S vrtulníkama zatím nic moc.
No a máš vísostné právo si věci dělat po svém, prosím Tě o jedno. Využij toto právo a lítej dál od lidí :)
Naposledy upravil(a) OPR dne ned 24.02.2013 13:16, celkem upraveno 1 x.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#114 Příspěvek od prochel »

martinit píše:Apropo videl jsem tve video kde litas nekde v telocvicne a tahas vrtulnik pouze od sebe a ksobe.To umi kazdej.Ja letam normalne.Klidne moje stupidni prispevky vsechny smazte seru na vas.
jo to sem celej já lítám jen od sebe a k sobě a ještě nahoru a dolu a občas i do zemně zakrtkuji víš
a votom to je :!:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od OPR »

prochel píše:
martinit píše:Apropo videl jsem tve video kde litas nekde v telocvicne a tahas vrtulnik pouze od sebe a ksobe.To umi kazdej.Ja letam normalne.Klidne moje stupidni prispevky vsechny smazte seru na vas.
jo to sem celej já lítám jen od sebe a k sobě a ještě nahoru a dolu a občas i do zemně zakrtkuji víš

Zrovna včera jsem viděl jak Prochy lítal ... hmm jo je to tak jak píšeš .... od sebe, k sobě, nahoru dlou ... ale pozor, taky do stran ..... dělá pokroky :mrgreen:
martinit

#116 Příspěvek od martinit »

Ja jdu radsi litat na krasnou velkou louku.Poradne to tam rozjedu.Pekne souvratem nahoru a pak z velke vysky kolmo dolu at to lita co nejrychlejc.......... :lol:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od OPR »

Běž ..........
martinit

#118 Příspěvek od martinit »

Snad me to uklidni.Do snehu je to mekci pristani.....
Robo1

#119 Příspěvek od Robo1 »

prochel píše:

Tak takto dobre som sa už dávno nezasmial :-D, ináč ja som potom asi inakší keď to k sebe a od seba ešte neviem,hmmm
Mini titan 325 SE, T-rex 500 ESP-HC3sx , Futaba T8FG,
OPR
Kontaktovat uživatele:

#120 Příspěvek od OPR »

Robo1 píše:
prochel píše: jo to sem celej já lítám jen od sebe a k sobě a ještě nahoru a dolu a občas i do zemně zakrtkuji víš

Tak takto dobre som sa už dávno nezasmial :-D, ináč ja som potom asi inakší keď to k sebe a od seba ešte neviem,hmmm

Z toho si nič nedělej. Prochy také někdy musel začínat. :lol: I když létá hodně dobře a akrobatí jedna radost, začínat prostě musel :lol: .. bez toho to nejde. :)

Mimochodem jsem ho viděl v Lounech, a vypadáto, zě musel začínat už někdy hodně dřív, páč to co umí, člověk nenalítá ani za dva roky. :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“