A jo potřebuju letadlo+Rc soupravu+příslušenství k letadlu (baterie,nabíječ,atd..)Vše do ±350$
RTF Jet,Warfighter do 350 $
Re: RTF Jet,Warfighter do 350 $
A jo potřebuju letadlo+Rc soupravu+příslušenství k letadlu (baterie,nabíječ,atd..)Vše do ±350$
-
oplu
- Kontaktovat uživatele:
Znám dvě fajn rady, které jsou k nezaplacení
1.) doplň si bydliště
2.) když už, jak tvrdíš, s nějakými letadly létal, tak se ptej toho, co ti to půjčil co a jak
. Pokud se s ním už nestýkáš tak doporučuji navštívit nejbližší modelářské letiště
1.) doplň si bydliště
2.) když už, jak tvrdíš, s nějakými letadly létal, tak se ptej toho, co ti to půjčil co a jak
Bydlím v Přerově modelářské letiště tu tak nějak není jediné místo kde se dá lítat je kousek od tud.Ten kdo mi to půjčil už je bohužel po smrti a nikoho kdo léta s letadly tady neznám.A jediný letiště je u bochoře,ale je vojenský.
V Přerově je dost modelářů, létá se hodně na Kokoráku a na letišti nad Podolí. Pokud budeš mít zájem létáme teď 2 dny v týdnu v hale.
TORO 900, Easy Glider PRO, Pfalz D.IIIa, X-copter KK 2.0 LCD
TARANIS QX7
TARANIS QX7
- JosefSvejk
FAK3CZE píše:Bydlím v Přerově modelářské letiště tu tak nějak není jediné místo kde se dá lítat je kousek od tud.Ten kdo mi to půjčil už je bohužel po smrti a nikoho kdo léta s letadly tady neznám.A jediný letiště je u bochoře,ale je vojenský.
A kde jsi teda lítal s tím jetem? Nezlob se na mě, nechci Tě nějak podceňovat, ale tvé nároky na model, na to že jsi začátečník, mi připadají trochu vysoké.
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
Na travnaté ploše(přesněji Žeravický kopec).Klidně mě podceň nemám problém přiznat že jsem začátečník,který už párkrát letěl,ale ne na plný plyn.
Naposledy upravil(a) FAK3CZE dne ned 03.03.2013 18:54, celkem upraveno 2 x.
To máš kousek na Kokorák 
TARANIS QX7
TARANIS QX7
Budu muset chodit pěšky (pokud teda něco pořídím,nejlepší by bylo kdyby se to objednalo z jednoho obchodu jako je Hobbyking,Nitroplanes apod...)
to není daleko 1,5km okolo chatové oblasti a skládky
TARANIS QX7
TARANIS QX7
Víkendová procházka nikdy neuškodí.
Btw. Co říkáte na: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
A nevíte jak(kde) sehnat soupravu?Tohle je NL store,nejsou tam žádné 6,7 Ch soupravy jen příjímače.Btw. jak je to s dopravou z Global storu?
Btw. Co říkáte na: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ouse_.html
A nevíte jak(kde) sehnat soupravu?Tohle je NL store,nejsou tam žádné 6,7 Ch soupravy jen příjímače.Btw. jak je to s dopravou z Global storu?
FAK3CZE píše:.... nemám problém přiznat že jsem začátečník,který už párkrát letěl,ale ne na plný plyn.
tak myslenky na Mustanga apod. zatim opust...
FAK3CZE píše:..... jak je to s dopravou z Global storu?
viewforum.php?f=112
tam pohledej, najdes
jyrry.webnode.cz
-
practice dragonfly
FAK3CZE píše:Na travnaté ploše(přesněji Žeravický kopec).Klidně mě podceň nemám problém přiznat že jsem začátečník,který už párkrát letěl,ale ne na plný plyn.
Párkrát letěl? A kolikrát přistál?
5x letěl.2x přistál měkce.S tím že jsem na starším počítači strávil asi 20 hodin na simulátoru.
-
practice dragonfly
Tak to jo, simulátor hodně pomůže, ale real je real, už kvůli adrenalinu
Tak hurá do Mustanga!
Neboj.Když něco koupím(nejlepší by bylo PNP+RC souprava,atd.. Přímo z Hobbykingu)Tak minimálně 2 týdnystrávím na simulátoru,ne-li měsíc.První let poletím jen tak aby se to udrželo ve vzduchu.