Viking 2-E a další modýlky
Re: Viking 2-E a další modýlky
Pokud budeš lepit tak už to pak ale znovu nedotahuj. To bys musel ještě před vytvrzenim lepidla, jinak ho urves a je to celkem k ničemu. Nebo tam lepidlo nedávej odmasti závity a dotáhni to na hulváta
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
...mi neřikej, že když dáš na špendlík mikrokapku a dáš na závit, že to nebude jistější, při tom výkonu 
JETI DC-16
GPS Ikura 2020, F3X Viking 2E, Graupner Junior
Teda zase řešíte kokotiny.
Stačí pod červík malá ploška na hřídeli. Proti ní utáhnout na hulváta a druhý červík už normálně. Bohatě to stačí. Loctitem si zaděláte na problém. RF kužely jsou křehké,stačí trefit kamínek a je po něm. A pak sundat trámec který je chycený Loctite je teda něco!!!
Stačí pod červík malá ploška na hřídeli. Proti ní utáhnout na hulváta a druhý červík už normálně. Bohatě to stačí. Loctitem si zaděláte na problém. RF kužely jsou křehké,stačí trefit kamínek a je po něm. A pak sundat trámec který je chycený Loctite je teda něco!!!
Vždyť jsem to říkal, hulvát to jistí. 
Tak jó náčelníku, ale běda jestli to povolí.
Já si dneska ještě přepulíroval oba mazlíčky ( ENJOY a Viking2E ) Teflonovou leštěnkou. Jak jsem to osazoval tak to bylo samej otisk. Teď se to leskne jako psí kulky a co nenažene vrtule, to dá povrch. I ten starej ENJOY je hnedka jako novej. A asi i UV záření ze slunka to trochu ochrání. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Koukám, že všichni leštiči zapomínají na turbulenční bordel. Tedy, já to leštím jenom v případě, že profrčím přes bahínko.

To je fakt...mi musíme leštit,máme laminární profily. ty máš na X-srandičce profil opajclý z easy glideru..tam to musí být zakydané aby to letělo

- Homer.Simpson
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
On to Ondra, ještě vždycky poplive pro štěstí a nechá si to od šamana posvětit. To mu to pak lítá... 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
Hele ty profile, počkej na +15°C a pak uvidíš, kdo má EG profil.
Kluci, vy to leštítě jak před výstavou. Lítejte, lítejte a ne leštit.

Kluci, vy to leštítě jak před výstavou. Lítejte, lítejte a ne leštit.
Ondro, zkus to jednou už taky pořádně vyblejskat a Dáda toho pak bude mít plný pazoury až tě bude v luftu chytat

JETI DC-16
Od základní školy, kdy jsme leštili ebonitovou tyč uběhlo požehnaných 45, ale abych znovu leštil, kluci, to nemyslíte vážně.
Ale beru dnešní rejpálky tak, jakože absťák po tak dlouhé pauze.

Ale beru dnešní rejpálky tak, jakože absťák po tak dlouhé pauze.
Když budeš liščím ohonem leštit dostatečně dlouho a rychle, tak si třeba nabiješ lipolky 
to už mi přijde jak komenty na jednom nejmenovaném foru, kde se člověk z pozice pozorovatele opravdu baví
nejčastější odpovědi
první, nemá boty, fake, pohon*l sem alternativne nepohon*l jsem ... :-d
chlapi ... už nám začíná solidně hrabat co ? jí si snad pořídím taky něco na stavění jinak dopadnu brzo jako vy ... nebo vlastně já už tak dopadl :-d
nejčastější odpovědi
první, nemá boty, fake, pohon*l sem alternativne nepohon*l jsem ... :-d
chlapi ... už nám začíná solidně hrabat co ? jí si snad pořídím taky něco na stavění jinak dopadnu brzo jako vy ... nebo vlastně já už tak dopadl :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno