Mixy v Open9x - kdo poradí?
Re: Mixy v Open9x - kdo poradí?
takže nevyreseno ještě to nechodí tak jak by mělo potrbuju to stáhnout v maximalce tak na 3/4 plynu a výš a tam mít to snížení ovlivněné potenciometrem.
Open9x, Ultimate lrs, I like open system :-) on copters.
A v čem je problém? Oboje, jak páku plynu tak potenciometr, kterým výslednou hodnotu srážíš nastav křivkou. Tím si přesně nastavíš průběh hodnoty pro nastavení zisku gyra v závislosti na poloze páky plynu a potenciometru.
Jen malej začátečnickej dotaz když na křídýlka CH1/CH6 použiji diferenciaci, tak nemohu použít křivky? Jestli jsem to pochopil správně tak jedno nebo druhý.
a druhá věc která mě trápí když na jenom kanále CH5 používám vztlakové klapky ovládané třípolohovým přepínačem a mezi polohama používám zpomalení serv, ale nefunguje to podle mých představ když nastavím zpomalení jen v jednom směru tak mezi polohama různě přeskakuje když nastavím zpomalení v obou směrech tak někdy reaguje se zpožděním někdy hned - prostě to není tak jak bych si představoval.
soubor FunCub.eepe je v příloze
dík
a druhá věc která mě trápí když na jenom kanále CH5 používám vztlakové klapky ovládané třípolohovým přepínačem a mezi polohama používám zpomalení serv, ale nefunguje to podle mých představ když nastavím zpomalení jen v jednom směru tak mezi polohama různě přeskakuje když nastavím zpomalení v obou směrech tak někdy reaguje se zpožděním někdy hned - prostě to není tak jak bych si představoval.
soubor FunCub.eepe je v příloze
dík
- Přílohy
-
- FunCub.zip
- (957 bajtů) Staženo 83 x
Alpha 1500, AT-6 Texan, FunCub, T9x(Open9x)
- Argo22
- Kontaktovat uživatele:
pokud se nepletu krivky muzes pouzit....
nema to kridla a prece to leti 
Ahoj, měl bych dotaz. Včera jsem vybalil novou 9XR, ale kdyz jsem si v rámci hraní zkoušel napípat třeba 3 polohový přepínač na osvětlení modelu, tak jsem narazil na problém, že v základu se tváří jako zapnutý.
situace:
zapojeno do kanálu 8 na přijímači
v mixech na kanál 8 nastavím ADD přepínač ID1 vstup HALF a další krok ADD přepínač ID2 vstup FULL
Pokud to mám takhle tak ve výchozím nastavení svítí zakladní světla a ID1 přidá přistávací světla a strobe ID2 pak všechno vypne, ID0 tedy je ve výchozím nastavení zapnuté.
Nakonec jsem to vyřešil reversem kanálu 8, ale je to skutečně správně? Koukal jsem i do manuálu k open9x, ale ani tam jsem to zatím nenašel.
předem díky
situace:
zapojeno do kanálu 8 na přijímači
v mixech na kanál 8 nastavím ADD přepínač ID1 vstup HALF a další krok ADD přepínač ID2 vstup FULL
Pokud to mám takhle tak ve výchozím nastavení svítí zakladní světla a ID1 přidá přistávací světla a strobe ID2 pak všechno vypne, ID0 tedy je ve výchozím nastavení zapnuté.
Nakonec jsem to vyřešil reversem kanálu 8, ale je to skutečně správně? Koukal jsem i do manuálu k open9x, ale ani tam jsem to zatím nenašel.
předem díky