Pekacek77 píše:Tygra si pamatuju ještě když létal, Pardubice a Hradec. Vrtal jsem se mu v rádiu a přijímači návěstidel
A já se staral o zaměřovače a vystřelovací sedačky. Tygr + dalších 17 Delfínů. Já v Pardubicích zůstal, Delfíni nikoliv.
Pekacek77 píše:Tygra si pamatuju ještě když létal, Pardubice a Hradec. Vrtal jsem se mu v rádiu a přijímači návěstidel
Yiira píše:Originál baterka má konektor balanceru JST-XH a 2200 RAYka co jsem kupoval jako druhou má konektor JST-EH. K nabíječce Raytronic C12 mám jen konektor balanceru JST-XH. Existuje na to nějaká redukce nebo se to musí předělat na baterce?
Ticcino píše:Hele, to je dobrý.
Ale nemyslím si, že na tom rybníčku je málo místa. To jezdilo velmi svižně. Stačilo by přitáhnout. Nějaký detailní fotky toho rozšířeného plováku by nebyly?
Yiira píše:Dotaz na vylepšovatele Bety pomocí pantů na křidélka/výškovku/směrovku. Dal jsem na radu zkušeného modeláře tady u nás a nekupoval Purex na lepení pantů. Doporučil mi klasickej epoxid, ale v návodu na Betu čtu, že ten je krajně nevhodnej na cokoliv při lepení EPP. Dotaz tedy zní. Lze dobře zalepit pantíky pomocí jiného lepidla? Vteřiňák jasně že ne, ale co třeba UHUPOR (na něm se ale píše že není vhodnej na EPP) nebo třeba cokoliv jinýho koupitelnýho v drogerce nebo v OBI (v Písku bohužel nemáme žádnou modelářskou prodejnu...).