GeeBee Cup 2014
GeeBee Cup 2014
Pan Špička po mě chce pokud možno hned zarezervovat nějaký termín na příští rok, aby nás potom neohrozila nějaká liga nebo něco podobného. Přitom do února už má plno včetně prvního víkendu v březnu. Tak jsem ještě kouknul na net a zjistil sem, že v ČR končí jarní dětem prázdniny v neděli 16.3.2014. Můj návrh tedy je rezervovat termín o týden později, tedy 22. a 23.3.2014, aby se náhodou někdo nevymlouval, že musel jet lyžovat s rodinou.
Co na to rada starších?
Co na to rada starších?
Re: GeeBee Cup 2014
bude dobre to urobit tak skoro ako sa da, lebo hned nato sa startuje s velkymi a to uz asi nebude nalada moc behat do haly
Z důvodu kráásného venkovního upotaneckého počasí by pozdější termín byl už "nevhodný". Rakovnický GeeBeeCup bude opět v únoru.

RisaH - C/L team Rakovník
Ještě je možnost o týden drive, 15. a 16.3.2014.
neviem no ... pre mna cim skorej tym lepsie, nie je to ale kriticke ... daj hlasovat
MaPaCZE píše:Ještě je možnost o týden drive, 15. a 16.3.2014.
souhlasím s tímto termínem
jardah62 píše:souhlas s 15.-16.3.2014
Jarní prázdniny v Rakovníku (tedy já na horách) jsou 1. - 8. 3.
souhlas s 15.-16.3.2014
RisaH - C/L team Rakovník
Že má Hradec prázdniny jako Rakovník sem objevil letos v Krkonoších, kdy sem byl na chalupě Já s rodinou a pak samá náplava od někud prý z Rakovníkarisah píše:Jarní prázdniny v Rakovníku (tedy já na horách) jsou 1. - 8. 3.jardah62 píše:souhlas s 15.-16.3.2014
souhlas s 15.-16.3.2014
taky bych byl pro dřívější termín
vychod hlasuje za 15-16. a dufam ze do toho zase niekto nenaplanuje nejaku "dolezitu" cestu medzi pakov
MaPaCZE píše:Že má Hradec prázdniny jako Rakovník sem objevil letos v Krkonoších, kdy sem byl na chalupě Já s rodinou a pak samá náplava od někud prý z Rakovníkarisah píše:Jarní prázdniny v Rakovníku (tedy já na horách) jsou 1. - 8. 3.
souhlas s 15.-16.3.2014
máš pravdu GB náčelníku
http://www.msmt.cz/vzdelavani/organizac ... %ADho+roku
Jardah
risah píše:Z důvodu kráásného venkovního upotaneckého počasí by pozdější termín byl už "nevhodný". Rakovnický GeeBeeCup bude opět v únoru.![]()
![]()
první nástřel po projití termínů jarních prázdnin GBC Rakovník 2014 - 15.-16.2.2014
Jardah
O víkendu jsem udělal zcela sobecké osobní rozhodnutí - tento rok končím se svým zapojením v organizovaných modelářských strukturách.
Jedním z negativních dopadů na moje okolí je, že příští rok už nebudu pořádat oficiální GeeBee Cup v Pardubicích.
Pokud se najde nějaký aktivista, který by si to vzal na sebe, rád mu předám potřebné informace.
Je taky možnost to udělat neorganizovaně, ale musel by se vymslet model rozúčtování nákladů na místě na všechny účestníky bez vyhlašování vkladů. Do tohohle bych asi šel. Risk je, že by to nebylo pojištěné, jako jsou akce pod hlavičkou SMČR.
Jedním z negativních dopadů na moje okolí je, že příští rok už nebudu pořádat oficiální GeeBee Cup v Pardubicích.
Pokud se najde nějaký aktivista, který by si to vzal na sebe, rád mu předám potřebné informace.
Je taky možnost to udělat neorganizovaně, ale musel by se vymslet model rozúčtování nákladů na místě na všechny účestníky bez vyhlašování vkladů. Do tohohle bych asi šel. Risk je, že by to nebylo pojištěné, jako jsou akce pod hlavičkou SMČR.
MaPaCZE píše:O víkendu jsem udělal zcela sobecké osobní rozhodnutí - tento rok končím se svým zapojením v organizovaných modelářských strukturách.
A má to nějaký důvod, který se dá zveřejnit, proč na to kašleš???