Prosim tě, jsem PETR, to Štaife zní hrozně
Ariane V6
Re: Ariane V6
Na pravidla jsem nekoukal, ale zrovna jsem si řikal že to chci najít. Koukal jsem na nějaký videa vyloženě ze závodů, jak lítaj ty báze a to je teda taky maso.
- FilipV
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, ze jsem trochu pochroumal hnusaka pri pristani, premyslym
o nastupci. Zajima me Speedfire, nebo Backfire I, pokud budete mit hosi
nekde domluvenou predvadecku, rad bych se k Vam pripojil. Kdyz si na me
vzpomenete, dejte mi vedet.
Dik.
A sorry za zasirani vlakna...
o nastupci. Zajima me Speedfire, nebo Backfire I, pokud budete mit hosi
nekde domluvenou predvadecku, rad bych se k Vam pripojil. Kdyz si na me
vzpomenete, dejte mi vedet.
Dik.
A sorry za zasirani vlakna...
Když už se to nakouslo, nevíte někdo termíny závodů F5B - auto bych vzal, společnýmu vejletu se nebránim 
Staifus píše:Když už se to nakouslo, nevíte někdo termíny závodů F5B - auto bych vzal, společnýmu vejletu se nebránim
http://contest-modellsport.de/html/f5b_termine.html
--Komár
http://denicek.lmkzdar.cz
http://denicek.lmkzdar.cz
No, pekny dalky..... 
Byl jsem se tam podívat 2x a stojí to za to.
I docela zajímavé nehody.
, ale soudruzi z NDR na to mají.
Lítá tam více soudruhů modelářů i z jiných zemí a také z CZE.
http://www.contest-eurotour.com/html/f5 ... esults.htm
http://www.contest-eurotour.com/html/f5 ... esults.htm
Tak jsem si udělal na popud kolegy startbox
Když viděl moje ledový baterky když jsme chtěli testovat Lehnera, chyt se za hlavu a druhej den přinesl hřejítko. Tak jsem to celý osadil i s nabíječkou do kufru. Už mi lezlo na nervy, jak jsem to na letišti vždycky vyndal, propojoval, všude kabely, tak je to takhle uklizený. Stačí připojit na baterku kufr, v kterym je dvouzásuvka s průchodkou na konektor a už to frčí.
Hřejítko je s externim čidlem, digi, ukazuje okamžitou teplotu s možností nastavení spínání topení - nastavení horní a spodní hranice teploty pro spínání s rozpoznáním po půl stupních....
Hřejítko je s externim čidlem, digi, ukazuje okamžitou teplotu s možností nastavení spínání topení - nastavení horní a spodní hranice teploty pro spínání s rozpoznáním po půl stupních....
-
Doktor
- Kontaktovat uživatele:
To mi po*er! Startbox na elektromodel! Kde to asi skončí?
Co dát na Lehnera nějakou žhavící spirálu ať se před startem taky zahřeje?
Dobrý a asi pro takovéto stroje nutný!
Co dát na Lehnera nějakou žhavící spirálu ať se před startem taky zahřeje?
Dobrý a asi pro takovéto stroje nutný!
ty jo pecka moc pěkný
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- LittleFalco
Dobry napad, aspon bude horet vse pekne pohromade
Asi jsem paranoidni, ale ja vysilacku do kufru k lipo nikdy nedam. V zacatkach lipo mi jedna horela na stole (nabijecka za 300Kc) a druha, nastesti mala, se mi nafoukla v kapse u kratasu. Na konektorech buzirky, panbuh vi proc. Ale takovouhle bouli na kalhotech by mi moh zavidet Harapes
Kritizovat umi naprosto kazdej, tak z jineho soudku - mas to udelane krasne. Ja jsem ostuda, na motoraky vozim zhavitko, strikacku a cerpadlo v igelitce. Baterkam asi poridim podobne hnizdecko-je to prakticke a i to hezky vypada.
Asi jsem paranoidni, ale ja vysilacku do kufru k lipo nikdy nedam. V zacatkach lipo mi jedna horela na stole (nabijecka za 300Kc) a druha, nastesti mala, se mi nafoukla v kapse u kratasu. Na konektorech buzirky, panbuh vi proc. Ale takovouhle bouli na kalhotech by mi moh zavidet Harapes
Kritizovat umi naprosto kazdej, tak z jineho soudku - mas to udelane krasne. Ja jsem ostuda, na motoraky vozim zhavitko, strikacku a cerpadlo v igelitce. Baterkam asi poridim podobne hnizdecko-je to prakticke a i to hezky vypada.
Zpátky doma, v kopcích :-)
2Petr: Tu nabíječku temperuješ také? Takhle to vypadá, že tam není oddělovací přepážka...
No taky, říkalo se že nemá ráda zimu taky, ale aby ji pak zas nevadilo to teplo
a neupekla se.... mam ji radši oddělit?
V návodu je psáno v jakých teplotách se dá provozovat nabíječ a -10 až +40 tam asi bude, takže v tom bych problém neviděl. Spíše jsem o to, že musíš nahřát nabíječku a všechno kolem. Tím akorát bereš energii z nějakého zdroje a více či méně topíš někomu do oken
Termobox mám tak akorát na dvě baterky vše ostatní je venku.
Když už tady rozebíráte by nabíječky. Mám tu samou co má Staifus, tedy Cellpro 10XP a nedávno jsem z zjistil, že mi jde dolů barva, normálně stačí trochu přejet slabě nehtem a je po barvě. Popisky nad tlačítkama mám fuč. Kdyby to byla blbá čína tak to beru s rezervou a krabička za 4k ? Reklamovat se mi to nechce kvůli takový blbosti. Ale někde udělali soudruzi z NDR asi chybu. 
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...