DJI NAZA

Řídící desky, updaty FW, GPS, přenos dat souvisejících s copterami
Zamčeno
Zpráva
Autor
tomas.polak
Kontaktovat uživatele:

Re: DJI NAZA

#676 Příspěvek od tomas.polak »

alexik46 píše:Blikat musi porad a fail safe si taky nastav na prijimac nebot pri ztrate se tto nemusi aktivovat

no pokud mám načtený všechny satelity a je to na mod manuál, tak nic nebliká.. (myslím tím, že je v klidu na zemi, né ve vzduchu)
Tomino69

#677 Příspěvek od Tomino69 »

Ahojte, nedokáže mi někdo poradit?
Jedná se o nastavení ůdajů autopilota, tak jak je v manuálu ideální nastavení pro dji coptery, tak jestli neexistuje nějaký výpočet plus mínus na ideální naladění.
Mám to na quadřě hornet dualsky, váha 1340g, vrtule 9-4.7, régly 22A.
Já totiž na dx6i nedokážu x1 x2 přiřadit,(nemám volný kanál)a nechce se mi s tím laborovat půl roku.
Já to zatim nastavil na hodnoty doporučené, něco mezi f450-f550, ale je to bajočko.
Ještě jsem s ní teda neletěl, čekám na počasí...díky
arachna

#678 Příspěvek od arachna »

alexik46 píše:Blikat musi porad a fail safe si taky nastav na prijimac nebot pri ztrate se tto nemusi aktivovat

fail safe mu nastavenej bude pendrek platnej, pokud ztrati signal muze prepinac fail safe klidne vyvratit a coptera ho stejne neprijme ... nema signal :wink:

Kazdopadne uz jsem to vyzkousel nekolikrat rucne (vypl sem radio) a jednou sem prisel o signal kdyz jsem delal video vetrny elektrarny. Neskutecny ruseni snad vseho i kamera se zablokovala a obraz je se zlutym okrajem a vic zrneni nez obrazu. Asi vyzarujou hodne prez povoleny limity ... :?
Nicmene se Coptera opet sama vratila a pristala.
Tomino69

#679 Příspěvek od Tomino69 »

Potřebuje naza vidět na 6 satelitů, abych se dostal do kalibračního režimu kompasu?Mě to dnes před barákem nablikalo 5satelitů a ne a ne se dostat ke kalibraci, přepínač Manuál na gps jsem mačkal jak blbý a vůbec nic.
Homer.Simpson

#680 Příspěvek od Homer.Simpson »

Ked chces spravit kalibraciu nemusis cakat na satelity...
Proste zapojis baterku a cvakas prepinac...Este som s tym nemal problem, zeby sa neprepla na kalibraciu...
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Duffs

#681 Příspěvek od Duffs »

Musíš prísť nato ako rýchlo treba prepínať medzi režimami. Ja som skoro urval prepínač aby sa to chytilo.
Taranis X9D Plus, Heavy lift hexacopter, Phantom 4 Pro
Tomino69

#682 Příspěvek od Tomino69 »

tyvoe jedu jak pila a furt nic, v čem může být ještě problém?
zskal
Kontaktovat uživatele:

#683 Příspěvek od zskal »

Tomino69 píše:tyvoe jedu jak pila a furt nic, v čem může být ještě problém?

Mrkni se ještě tady, je tam dobře vidět jak se to má dělat.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
Henry1

#684 Příspěvek od Henry1 »

Zkus začít s přepínáním v manuál modu a přes ati do gpsati a zase zpět do manuálu a v cca sekundovém rytmu to 5-6x zopakuj s tím, že skončíš v gpsati modu a počkej zda to nezačně oranžově svítit ... mě aspoň tento režim konečně zabral, taky jsem se s tím nadrbal ... :lol: Ale je to bez záruky ...
tožtak
T14SG Futaba, 3H V Copter (... tak už zme sa vznášali :-) ), DJI NAZA-M, DJI GPS
Tomino69

#685 Příspěvek od Tomino69 »

no problém je v tom, že to mám na dvou dvoupolohových přepínačích, takže tohle dělat v rychlosti je tak celovečerní studium...
Henry1

#686 Příspěvek od Henry1 »

no tak to netuším, zda se ti to povede ... tak si přeprogramuj rádio jen na tu kalibraci - pokud teda máš na něm nějaký třípolohový přepínač.
Zatím jsem to nikde neviděl a neslyšel, že by to někdo dostal do kalibrace pomocí dvou dvoupolohových ...
T14SG Futaba, 3H V Copter (... tak už zme sa vznášali :-) ), DJI NAZA-M, DJI GPS
zskal
Kontaktovat uživatele:

#687 Příspěvek od zskal »

V manuálu je uvedeno přepnout několikrát rychle z polohy 1 přes polohu 2 do polohy 3. Takže se opravdu počítá s tím, že se má jedním přepínačem přepínat z "Manual" přes "Atti" do "GPS/Atti" několikrát rychle za sebou. Dvěma přepínači to teda asi nepůjde.
Phantom 4 + Nvidia Shield K1
http://www.youtube.com/user/zskalfpv
ananas

#688 Příspěvek od ananas »

pouzij vystup pro paky a zapoj ho namisto U pro vstup tripolohoveho prepinace a nakalibruj si to prez paky pak prijmac zapoj zpet a mas :-D ne blbost to by padl failsafe to by jsi musel upravit křivku :-D
tomas.polak
Kontaktovat uživatele:

#689 Příspěvek od tomas.polak »

mimo jiné mě to taky nešlo, zmačnul jsem to 11x tam a zpět a pak dal pauzu a v tom to škočilo, když jsem mačkal furt tak mi to tam neskočilo, ale ten přepínač bude asi důvod :)
ananas

#690 Příspěvek od ananas »

tak jde to ted sem to zkousel prez dvoupolohovy.. musis mit nastaveno 1.poloha GPS-Atti a 2. poloha Manual.. 6x rychle, skoncit v gps-atti a je to :-)
Zamčeno

Zpět na „Coptery - elektronika“