ST píše:Právě tím se ta T12-ctka odlišuje od ostatních, že nemá to, co každej šunt. Občas mě hlava nebere např. tu setovou nabíječku. Ale co jsem osadil LiPo 2500mAh ji mám dost hluboku v šuplíku.
Ahoj,můžeš prosím tě napsat,jakou tam máš tu LiPolku??? Dík
Futaba T-12FG 2,4GHzJumper T16F3F CohenApis 100"Nimbus 100RunnerHottWing EVO 1200
nemam to po ruce, delal jsem to na trech nebo ctyrech FX30, coz je identicky displej.. na dvanactce bude asi vetsi odrb nacpat nekam menic pro EL folii.. Nicmene neni to uplne trivialni operace, zejmena metoda odstraneni reflexni folie a zbytku lepidla po ni je docela problem. Kdybych za to chtel penize adekvatni vynalozenemu casu a namaze, nechtel by to asi nikdo .
JirkaA píše:nemam to po ruce, delal jsem to na trech nebo ctyrech FX30, coz je identicky displej.. na dvanactce bude asi vetsi odrb nacpat nekam menic pro EL folii.. Nicmene neni to uplne trivialni operace, zejmena metoda odstraneni reflexni folie a zbytku lepidla po ni je docela problem. Kdybych za to chtel penize adekvatni vynalozenemu casu a namaze, nechtel by to asi nikdo .
Věřím
Futaba T-12FG 2,4GHzJumper T16F3F CohenApis 100"Nimbus 100RunnerHottWing EVO 1200
Vyměnil bych aku v T12FG. Lipolku tam dávat nebudu, Liion od Robbe s kurvítkem taky ne, Eneloopy se tam nevejdou, NiMh co tam byla nechci. Máte někdo nějaký nápad?
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
JMalik píše:Vyměnil bych aku v T12FG. Lipolku tam dávat nebudu, Liion od Robbe s kurvítkem taky ne, Eneloopy se tam nevejdou, NiMh co tam byla nechci. Máte někdo nějaký nápad?
Zajímalo by mě kdy to podsvícení používáte. Při lítání asi jedině v noci, což zase asi není tak častý a nebo při nastavování. Ale to si většinou rozsvítím světlo. Tak nevím, akorát žrout baterek, ale kdyby to podsvícení ta T12 FG měla v základu bylo by to milý.
JMalik píše:Vyměnil bych aku v T12FG. Lipolku tam dávat nebudu, Liion od Robbe s kurvítkem taky ne, Eneloopy se tam nevejdou, NiMh co tam byla nechci. Máte někdo nějaký nápad?
Prodat a poridit FX-30, stejne ji mas v pultu
Ale v malým, hážu s tím F3K Co ty baterky? Někde tady snad byly odkazy na nějaké liIon, nebo něco podobného, hlavně se to tam vešlo. Nemůžu to najít.
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka