Bf-109 G10 1/5 od Aeronautica
Re: Bf-109 G10 1/5 od Aeronautica
Vy jste mě tak nahlodali, že z toho nebudu spát 
-
JardaRůžička
Hezká skládačka. Každopádně Ti držím palce ať to všechno dobře dopadne.
JardaRůžička píše:Hezká skládačka. Každopádně Ti držím palce ať to všechno dobře dopadne.
Díky, díky
Tak jsem koukal na konkurenční plány a Brian Taylor řeší nosníky v křídle hodně podobným způsobem.
Viz příloha
Viz příloha
-
JardaRůžička
Je to sice jen půdorys, ale
- na nosnících vidím stojiny
- hlavní nosník je sice přerušený, ale mezi dvěma žebry jdou jeho napojené části souběžně
to obojí je ve smyslu pevnosti přínosné.
Oproti tomu na obrázku není vidět způsob nasazení křídla (pohled by potřeboval trochu prodloužit směrem dolů).
- na nosnících vidím stojiny
- hlavní nosník je sice přerušený, ale mezi dvěma žebry jdou jeho napojené části souběžně
to obojí je ve smyslu pevnosti přínosné.
Oproti tomu na obrázku není vidět způsob nasazení křídla (pohled by potřeboval trochu prodloužit směrem dolů).
Tak já tam stojiny samozřejmě budu mít.
U mého křídla je ten druhý nosník až do konce, u toho druhého není. Jinak v tom nevidím rozdíl.
navíc tam mam tu planžetu, prostě to musí fungovat
))))
U mého křídla je ten druhý nosník až do konce, u toho druhého není. Jinak v tom nevidím rozdíl.
navíc tam mam tu planžetu, prostě to musí fungovat
Vlákno som preluskal celé a je to nádhera .. moderné materialy maju niečo do seba velmi sa mi pačia moderné vetrone ale klasika je klasika a drevo je drevo
A som velmi rád ze sa na fóru najdu ludia ako pidrman a ok-glider a nestažujú sa kolko práce plánik trval prekreslit a poskytnú ho aj ostatným
Do konca marca budem do večera v praci ale potom sa vrhnem do krásneho krajánka od ok-glider a ked dokončím tak určite poprosím aj pidrmana o tohto krasavca
len tak dalej chalani a keby ste mali nakreslené nejaké 3d kopytá alebo 2d vyrezy a potrebovali ich vyfrezovat tak nieje problem
ale ako som povedal az začiatkom apríla.
Kolegové mam otázečku.
Jak naznačujete paneláž ? Prý se dá někde koupit samolepicí páska 0,5 mm široká, nebo je na to lepší finta ? Předem díky za rady
Jak naznačujete paneláž ? Prý se dá někde koupit samolepicí páska 0,5 mm široká, nebo je na to lepší finta ? Předem díky za rady
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
pidrman píše:Kolegové mam otázečku.
bud tou paskou,kamarad v reklamce mi ji reze,a nebo to propaluju 100w pajkou.takovym jako kladivkem nabrousenym do ostri...
http://jenikdoubravka.rajce.idnes.cz/Ha ... 000335.jpg
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
pidrman píše:Kolegové mam otázečku.
Docela se mi osvědčila metoda vyrytí paneláže do překitovaného povrchu třeba tupým skalpelem nebo nějakým hrotem přiměřené tloušťky. "Nýty" jsem pak vypálil přípravkem, který jsem upevnil do čelisti mikropájky.
Přikládám fotky pro ukázku.
Jeje,
Achtung Focke-Wulf.
Nádhernej povrch,přímo hladí po duši,krásná práce.
Achtung Focke-Wulf.
Nádhernej povrch,přímo hladí po duši,krásná práce.
Kluci zlatý. Moc děkuji za tipy.
Jinak smekám. Povrch máte více než luxusní, jen zírám !!!!!!!!
Asi budu rýt a pájkou tvořit nýty
Jinak jsem našel mou první skoro maketu
Stavebnice od Vyznala. Na tomto jsem se učil 
Jinak smekám. Povrch máte více než luxusní, jen zírám !!!!!!!!
Asi budu rýt a pájkou tvořit nýty
Jinak jsem našel mou první skoro maketu
Tak to vypadá, že se tu rodí další zdárná maketa.
Tentokrát ve větším provedení, tak ať se daří.
Díky 
Akorát pořád řeśím ten podvozek, zdali jít do vlastního a nebo si pořídit elektrický od ESM na mezka 2,2 m
Akorát pořád řeśím ten podvozek, zdali jít do vlastního a nebo si pořídit elektrický od ESM na mezka 2,2 m