Graupner mc-22+duplex

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Zpráva
Autor
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

Re: Graupner mc-22+duplex

#16 Příspěvek od obadal.rada »

tak pokud bych to mohl přepnout tím, že jsem zároveň stisknul šipku v pravo i s levou, což je tovární nastavení , ale už mám nový přijímač tak ve chvilce zkusím ale nevím no ale dát tovární nastavení a že to nejede mi příjde divné ,
pepin

#17 Příspěvek od pepin »

to je fakt, tím přepnutím na příposlech by to taky mohlo být a vrátit se jde skutečně pouze jetiboxem přímo kabelem propojeným s tím přijímačem.Ale to by mu to kleklo během hrabání se v jetiboxu při zapnuté vysílačce i přijímači, né, že vše fungovalo,pak to vypnul-zapnul a už to neběhá---teda alespon tak jsem to pochopil.
Lark

#18 Příspěvek od Lark »

No, mě ten jeho popis ulpně jasný právě není. Jak už tu někdo psal, jetibox žádnou paměť nemá. Jestli ale myslel nastavení přijímače do továrního nastavení, nevím co se při tom přesně děje, ale asi při tom dojde k přerušení komunikace RX-TX. Jednoznačně bych připojil jetibox napřímo na RX a zkontroloval nastavení režimu. Už si to přesně nepamatuju, ale myslím, že na jetiboxu se zobrazuje režim, do kterého se potvzením bude přepínat, takže jestli mu zobrazuje NORMAL, je v režimu CLONE. Není nic jednoduššího, než to vyzkoušet.
hadolet

#19 Příspěvek od hadolet »

Malý dotaz mimo téma.Pořídil jsem MX 22.Menu je v němčině.Lze nastavit AJ?
Lark

#20 Příspěvek od Lark »

Je to určitě MX22? Tu neznám. Jestli je to starší typ (nikoli HOTT), tak jednoduše určitě ne. U vysílačů HOTT to lze přehráním FW.
hadolet

#21 Příspěvek od hadolet »

Je to určitě MX 22 palcovka.
Lark

#22 Příspěvek od Lark »

Už jsem jí našel. Je to ale starší typ, tak s tou změnou jazyku pochybuju. Asi jedině u výrobce.
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od obadal.rada »

tak jsem koupil nový přijímač a ihned se vysílač s ním spároval takže už je to OK a starý přijímač zasílám na reklamaci
hadolet

#24 Příspěvek od hadolet »

Potřebuji poradit.Chci u motor. akrobata použít křidélka jako klapky.Ve volném mixu jsem přiřadil 6 kanál ( klapky) křidélkům.Přiřadil jsem vypínač.Vše funguje,ale nevím jak mám reverzovat servo,aby se klapky vysouvaly jedním směrem.Když zapnu vypínač,tak křidélka se vychýlí každé na jinou stranu.Mám MX 22 s překladem,kterému nerozumím.
hadolet

#25 Příspěvek od hadolet »

Tak problem je vyřešen.V návodu jsem vyčetl přiřadit ve volném mixu 6 kanál do 5.Nikoliv 6 kanál do křidélek.Hold němčina ve vysílači a manuál špatně přeložený = půl dne pryč.
obadal.rada
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od obadal.rada »

tak chlapi poradte mi prosím :( u duplexu mám zase problém, jakmile sejdu z jednoho patra do druhého tak mi vysílač hlásí ztrátu signálu, venku po nějakých 10m taky ztráta signálu ale všechno funguje i telemetrie, ale po 500 metrech nefunguje nic ani serva nereagují co s tím může být??
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“