..... v práciciko7 píše:Dnešní deštivé počasí přežijeme v práci a zítra nás čeká parádní předpověď .....![]()
![]()
RC Heliholics Ostrava 4
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: RC Heliholics Ostrava 4
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Zítra to vidím na Trnávku. Bude +10 a rozdíl ve větru vs Dino bude velmi výrazný. Kdo se přidá?
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Byl jsem na Dinu,ale je pod vodou. Takže je zbytečné tam jezdit. Zvolil jsem si pro dnešek jinou lokalitu v Havířově.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Tak kdo jde kam lítat (kromě nějakých pičatých lokalit které Čiko furt vymyšla)?
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Dneska to šlo, sice jsme se urval jen na hodku, ale i tak 6 baterek a nějaké ty nové prvky
Za mě spokojenost, počasí na Trnávce LUXUS
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
[quote="Howking". (kromě nějakých pičatých lokalit které Čiko furt vymyšla)?[/quote]
No dovol?!?!?!?!
Za mě dnes na náhradní ploše také naprostá spokojenost.
No dovol?!?!?!?!
Za mě dnes na náhradní ploše také naprostá spokojenost.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Zítra (v sobotu) sice bude lehce pod 0*C, ale nebudou přeháňky. Takže otázka je jasná. Kdo jdete kam lítat?
MSH PRÔTÔS EVO 380 + DX9
Dopoledne bych zasel k milanovi pokud nekdo pujde
" lítej pomalu a nízko, ať to nerozbiješ ! "
Já si zajdu asi na Trnávku (a v neděli taky).
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
JiRas píše:Zítra (v sobotu) sice bude lehce pod 0*C, ale nebudou přeháňky. Takže otázka je jasná. Kdo jdete kam lítat?
Dopoledne tak od 9-12 bych šel opět do Suché . Na Dinu bude bahno. Potom jedu do Lutyně k dragonovi.
To edit : Tak co bábovky ??? V 10 jedu do Suché. Je to momentálně asi nej místo pro lítání,abych byl bez obav, že tam zapadnu s autem po tom nepříznivém počasí, které nás sužovalo (a sužuje ).
Takže kdo se přidá ??
Drak... ten by už mohl být vzhůru.....
Jiras... ještě určitě chrní a vstane až v 10
A co Michall ??? že by vyzkoušel ten vak na ruce ???
Goose, ten taky chrní beztak
Sváťa.... ten se potuluje beztak na běžícím páse .....
Chlapi,co jste dělali v noci ??? Já byl na noční a jsem ready a připraven. Tak šup šup,nabít,sbalit a vyrazit
Jóóó a ještě tu máme RadkaC. Už jsem ho tak dlouho neviděl, že jsem na něj úplně zapoměl
ciko7 píše:Jóóó a ještě tu máme RadkaC. Už jsem ho tak dlouho neviděl, že jsem na něj úplně zapoměltakže Ráďo ???
Já mám nabito, ale půjdu jen za barák, protože toho máme dneska hodně. Ale určitě se brzo ukážu, aby jste na mě nezapomněli
Naposledy upravil(a) RadekCe dne sob 23.03.2013 8:52, celkem upraveno 1 x.
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
[quote="RadekCe"]
Já mám nabito, ale půjdu jen za barák...
Mezi baráky, ve stínu, bez slunečního svitu a proudění teplého vzduchu..... ZMRZNEŠ tam
Musíš na místo, kam dorazila teplá vlna z Grónska. A to je tam, kde budeme my
Já mám nabito, ale půjdu jen za barák...
Mezi baráky, ve stínu, bez slunečního svitu a proudění teplého vzduchu..... ZMRZNEŠ tam
Musíš na místo, kam dorazila teplá vlna z Grónska. A to je tam, kde budeme my
Ciko7, díky za pozvání, ale byl jsem v sobotu na lepším - oslava narozenin. Syn měl 21let - nevím, kde to vzal...
Nicméně mi to snad jako omluvenka stačí...
Nicméně mi to snad jako omluvenka stačí...
Spektrum DX8 + Phoenix
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)
Heli: T-Rex 450Pro (Spirit)