graup15 píše:Viking má pocca 1s dolů 36km/h za 2s..130 a za další sekundu přez dvěstě...
To potom Viking popírá všechny mě známé fyzikální zákony. Pokud teda nejde dolu pod plynem, což při scénáři "něco se posere" nepředpokládám. Nicméně při pádu ze 100m a víc je výsledek stejný
graup15 píše:Viking má pocca 1s dolů 36km/h za 2s..130 a za další sekundu přez dvěstě...
To potom Viking popírá všechny mě známé fyzikální zákony. Pokud teda nejde dolu pod plynem, což při scénáři "něco se posere" nepředpokládám. Nicméně při pádu ze 100m a víc je výsledek stejný
Neber to doslovně, jen jsem to tipnul..vyloženě střelba od boku..(gravitační zrychlení je tuším 9.8m/s..když tak mi oprav). Byl jsem línej hledat log rychlosti sestupu.
Pro zajímavost jsem zvážil hmotnost komplet pohonu Mega -3S-1kw,YEP 100,baterie SLS-2650mAh a vrtule RF 14/10. Pro info je to pohon do jednoho Energica. Nebude mít rx baterie..pojede z BEC reglu. Je to taková rychloakce,neb v púlce dubna už musí lítat v Alpách.
Co je na tom divnýho, já to taky takhle hážu. Já se na to nemůžu dívat, asi emigruju do teplých krajin. Jinak to má uvnitř docela na vrabce, ale asi to taky lítá.
Až se k nám podíváš (samo s Vikingem) tak ti dám klidně dva On je to spotřebák. Kroužek je dost na ráně a někdy vydrží tři měsíce,nekdy jedno odpoledne .